Dogradnja Skole I Pametna Tabla
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Dogradnja Skole I Pametna Tabla
The snorks |
Jan 23 2009, 10:33 PM
|
Group: Članovi Joined: 23-June 07 Member No.: 542 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Matf / II |
|
maxydelanoche |
Jan 24 2009, 12:42 AM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
Goca engleskinja danas kukala kod nas sto mora busom da ide od nase do vase nove skole
znaci sad mi je full dozivljaj da vam se smejem i to o tucama mi zvuci kao da se odvija u mojoj osnovnoj <3 -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
SBS |
Jan 24 2009, 01:16 AM
|
Group: Moderatori Joined: 25-April 08 Member No.: 1.043 Status: Van MGa |
QUOTE(maxydelanoche @ Jan 24 2009, 01:42 AM) eto, izgleda nikome nova škola ne odgovara inače brka je baš autoritet, među svima a što se tiče pametne table, mislim da bi prvo trebali da nam omoguće table koje su udaljene od zemlje više od 1m -------------------- зашто цитирати песму, кад једноставно можеш рећи своје мишљење: " Не волим кнедле са шљивама"!!!
Now i wanna sniff some glue! |
Djole |
Jan 24 2009, 02:15 AM
|
Group: Članovi Joined: 24-February 07 From: Sindidun Member No.: 452 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Djordje Rosic Škola/Razred: MG / IVd |
Fun fact, postoji jedna osoba koju brka neizmerno postuje.
-------------------- no future for you
|
Turgon |
Jan 24 2009, 02:25 AM
|
Group: Članovi Joined: 3-February 07 From: Cambridge, UK Member No.: 424 Status: Van MGa Ime i prezime: Nikola Mrksic Škola/Razred: Trinity College, Cambridge 2014 |
QUOTE(Djole @ Jan 24 2009, 03:15 AM) Koga bre? -------------------- |
SBS |
Jan 24 2009, 02:36 AM
|
-------------------- зашто цитирати песму, кад једноставно можеш рећи своје мишљење: " Не волим кнедле са шљивама"!!!
Neonkitza |
Jan 24 2009, 10:04 AM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
a svi znaju neki su znali jos prvog dana da ce biti tako :S
|
Slovenatz |
Jan 24 2009, 10:31 AM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
There can be only one soc
@svi koji kukaju: Bar trazite dobre stvari u skoli...like..uhm...ffs nema ni foruma ni andjelka u blizini, we're doomed This post has been edited by Slovenatz: Jan 24 2009, 10:33 AM -------------------- |
ostoja |
Jan 24 2009, 10:53 AM
|
Group: Članovi Joined: 18-November 08 Member No.: 1.118 Status: Učenik MGa |
QUOTE(maca @ Jan 23 2009, 09:52 PM) kad sam ti to rekla? ja sam mislila da je to za sedmaka cista glupost i da su tracevi, a to je sirio Rakas po celoj skoli... danas sam se uverila da je tacno.... geograficarka je potvrdila da je bilo konflikta tj da je nas sedmak dobio 3 samara... ( Kika, Nadiji sta god da kazemo ona je neobavestena...on svih profesora mi najmanje saznamo od nase razredne )... danas 2 casa nista nismo radili i samo smo skupljali informacije o novoj skoli ... i kazu da je dobro sto nas je uopste neko primio jer su pitali 7 skola i niko nije hteo....onda smo culi da je kraj mnooogo opasan ..... inace u tu skolu pre podne ide jako malo dece i imaju samo 40 profesora.... oni su jos bili primili i 14u gimnaziju i frizersku.... a brka je jednom reagovao i to prvog dana geograficarka potvrdila...ona kaze dosli neki narkomani, bivsi ucenici te skole i culi da je neka skola dosla u goste i hteli da se biju...e onda su zvali brku koji ih je oterao cak i iz dvorista ....i taaaaaaaako kako ljudi vole da seru hahahaha -------------------- |
RZA |
Jan 24 2009, 11:06 AM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
Ajde deder, posto si ti verovatno bio tu, reci kako je bilo.. Zanima nas sve
Jel bilo boksera? Jel brka iskulirao celu sitaciju? This post has been edited by RZA: Jan 24 2009, 11:07 AM -------------------- cold
|
LoshMeeBre |
Jan 24 2009, 11:48 AM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
QUOTE(SBS @ Jan 23 2009, 01:29 PM) Ko je FF? Inace kad smo kad narkomana, neki klinci (fazon 95) su pre neki dan motali dzokove na terencetu.... Izgleda da je jeftina tamo -------------------- |
SBS |
Jan 24 2009, 01:06 PM
|
QUOTE(LoshMeeBre @ Jan 24 2009, 12:48 PM) Ko je FF? Inace kad smo kad narkomana, neki klinci (fazon 95) su pre neki dan motali dzokove na terencetu.... Izgleda da je jeftina tamo Flavor Flav, mrzelo me da pišem celo ime eto Miško vidi i neke pozitivne stvari -------------------- зашто цитирати песму, кад једноставно можеш рећи своје мишљење: " Не волим кнедле са шљивама"!!!
maca |
Jan 24 2009, 08:38 PM
|
Group: Članovi Joined: 11-January 08 Member No.: 846 Status: Učenik MGa Škola/Razred: IV B |
QUOTE(ostoja @ Jan 24 2009, 10:53 AM) geograficarka kaze to je istina ostali lazu .... kika jedino da licno pitamo tog sedmaka, ako i on uopste zna sta mu se desilo , ako se nesto i desilo ...tracevi, tracevi, tracevi nego, ja u ovoj skoli ne vidim bas nista dobro... kad bi nas samo vratili u mg... a inace mg ce biti otvorena i to onaj podrum i prizemlje... a sta je falilo mg ( dobro, zanemarimo sitnice ) ...mada je i onako bila 100 puta bolja od ove nove |
ostoja |
Jan 25 2009, 03:55 PM
|
Group: Članovi Joined: 18-November 08 Member No.: 1.118 Status: Učenik MGa |
ja sam bio tu bem vas u usta
eo cela pricha... nasheg sedmaka cemo oznaciti sa X, ovog sto se tuko sa njim kao Y,a treceg sa Z idemo ja i X, i Y gurne Z na X-a i pocne da ga gura. Y pocinje da ga pribada, ali i X njega . i onda se tu tukli ko budale, ja kreno da uletim al mi Z nije dao.... i kad se zavrshila pegla Y je izvadio bokser i poceo nesto da preti X-u... i eto... zadovoljni ? -------------------- |
maca |
Jan 25 2009, 04:30 PM
|
Group: Članovi Joined: 11-January 08 Member No.: 846 Status: Učenik MGa Škola/Razred: IV B |
ahahahahaha genijalno si objasnio ...
nego ima neka prica da ce mozda da produze skolsku godinu jer imamo skracene casove ...mada ja mislim da su to gluposti |
RZA |
Jan 25 2009, 04:41 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
QUOTE(ostoja @ Jan 25 2009, 03:55 PM) ja sam bio tu bem vas u usta eo cela pricha... nasheg sedmaka cemo oznaciti sa X, ovog sto se tuko sa njim kao Y,a treceg sa Z idemo ja i X, i Y gurne Z na X-a i pocne da ga gura. Y pocinje da ga pribada, ali i X njega . i onda se tu tukli ko budale, ja kreno da uletim al mi Z nije dao.... i kad se zavrshila pegla Y je izvadio bokser i poceo nesto da preti X-u... i eto... zadovoljni ? A brka? -------------------- cold
|
maca |
Jan 25 2009, 04:49 PM
|
|
VIP <3 |
Jan 25 2009, 06:34 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
brka nije nepoznata! brka je ODREDJENI INTEGRAL!!
-------------------- Opsti kriminal. |
paydoman |
Jan 25 2009, 06:58 PM
|
Baja mod Group: Članovi Joined: 7-February 07 From: Marulićeva 8 Member No.: 426 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Luka Škola/Razred: IV 1 |
QUOTE(ostoja @ Jan 25 2009, 04:55 PM) ja sam bio tu bem vas u usta eo cela pricha... nasheg sedmaka cemo oznaciti sa X, ovog sto se tuko sa njim kao Y,a treceg sa Z idemo ja i X, i Y gurne Z na X-a i pocne da ga gura. Y pocinje da ga pribada, ali i X njega . i onda se tu tukli ko budale, ja kreno da uletim al mi Z nije dao.... i kad se zavrshila pegla Y je izvadio bokser i poceo nesto da preti X-u... i eto... zadovoljni ? ovo si trebo da boldujes -------------------- dozvolite mi forum diskusije sadasnjih ucenika mga -.-
|
SBS |
Jan 26 2009, 01:38 AM
|
QUOTE(LoshMeeBre @ Jan 24 2009, 12:48 PM) Inace kad smo kad narkomana, neki klinci (fazon 95) su pre neki dan motali dzokove na terencetu.... Izgleda da je jeftina tamo a da li su ih pušili, jer ipak pušenje je STROGO zabranjenu i u školi i u dvorištu ! -------------------- зашто цитирати песму, кад једноставно можеш рећи своје мишљење: " Не волим кнедле са шљивама"!!!