Upis Na Fax
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Upis Na Fax
Kipar |
Jan 8 2009, 03:20 PM
|
Group: Članovi Joined: 28-October 06 Member No.: 170 Status: Učenik MGa Škola/Razred: Matematicka IVc bio , sada vec kolega sa FON-a |
QUOTE(calamity @ Jan 8 2009, 01:43 AM) to nema veze sa informatikom , to su neki primeri stvari koje sam naucio koje ne bih znao da nisam upisao fon , inace informatika u prvoj godini je 0 , nista pametno neces nauciti , tek od druge ima programiranja... 5 dobrih riba , posle matematicke ovo je zestoko osvezenje , gde su devojke mnogo normalnije nego u mojoj bivshoj skoli , da ne pominjem fizicki izgled. Ako se potrudis malo nac ces i pametnu devojku tako da je super. Meni to nije mnogo bitno jer imam devojku ali sto se tice druzenja devojke sa fona su mnogo bolje.. Cast izuzecima iz matematicke.. -------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
calamity |
Jan 8 2009, 05:21 PM
|
Group: Članovi Joined: 4-April 07 From: Cambridge, MA, USA Member No.: 491 Status: Van MGa Škola/Razred: MIT junior, RAF alumna, Grobarska alumna |
Heh... ja u svrhe ucenja korisnih stvari koristim net, wikipediu, raznorazne forume itd itd Od fakulteta ocekujem da me od prve godine uci necemu korisnim za struku
A sto se tice momaka na RAF-u... Cure, necete bas da se ovajdite... Doduse, ja bas ne upoznah sve, al ono sto vidjam na hodniku... Srecom, ne treba mi |
Kipar |
Jan 8 2009, 06:50 PM
|
Group: Članovi Joined: 28-October 06 Member No.: 170 Status: Učenik MGa Škola/Razred: Matematicka IVc bio , sada vec kolega sa FON-a |
QUOTE(calamity @ Jan 8 2009, 06:21 PM) Heh... ja u svrhe ucenja korisnih stvari koristim net, wikipediu, raznorazne forume itd itd Od fakulteta ocekujem da me od prve godine uci necemu korisnim za struku A sto se tice momaka na RAF-u... Cure, necete bas da se ovajdite... Doduse, ja bas ne upoznah sve, al ono sto vidjam na hodniku... Srecom, ne treba mi a jel bi bilo bolje da ih ima? -------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
calamity |
Jan 8 2009, 07:06 PM
|
Group: Članovi Joined: 4-April 07 From: Cambridge, MA, USA Member No.: 491 Status: Van MGa Škola/Razred: MIT junior, RAF alumna, Grobarska alumna |
Pa posto mi ne treba, svejedno mi Ajd recimo i da bi bilo bolje. Lepota studenata nije i ne treba da bude razlog zasto je neko odabrao neki fakultet niti ikako utice na kvalitet istog
|
Kipar |
Jan 8 2009, 10:04 PM
|
QUOTE(calamity @ Jan 8 2009, 08:06 PM) Pa posto mi ne treba, svejedno mi Ajd recimo i da bi bilo bolje. Lepota studenata nije i ne treba da bude razlog zasto je neko odabrao neki fakultet niti ikako utice na kvalitet istog kako nije , sastav drustva je veoma bitan , zasto devojke ne upisuju skole kao sto su tesla i rade koncar , nije da ih ne zanima ima devojaka koje studiraju elektrotehniku , nego nece tamo zbog sastava drustva. I ti kaze da bi bilo bolje , zato je extra da vidis extra ribu s vremena na vreme. Ja imam devojku koju ne bih menjao za one iz maxima , ali lepo je kada ih vidis i kada ima pune lepih devojaka da blejish sa njima.. Necu sada ulaziti u muske detalje -------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
calamity |
Jan 9 2009, 12:57 AM
|
Cek cek cek Tebi je kvalitet drustva usko povezan s kvalitetom fizickog izgleda istog?
|
Turgon |
Jan 9 2009, 10:28 AM
|
Group: Članovi Joined: 3-February 07 From: Cambridge, UK Member No.: 424 Status: Van MGa Ime i prezime: Nikola Mrksic Škola/Razred: Trinity College, Cambridge 2014 |
QUOTE(calamity @ Jan 9 2009, 01:57 AM) E jeste lupio glupost -------------------- |
Neonkitza |
Jan 9 2009, 04:29 PM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
i vas to cudi?
|
Kipar |
Jan 9 2009, 05:38 PM
|
QUOTE(calamity @ Jan 9 2009, 01:57 AM) pa naravno , kao i vecina ljudi i ja sam povrsan. Naravno da to nije jedini kriterijum ali prvi i osnovni. Kladim se da ste svi slicni. Kada nemate decka/devojku , pridje ruzan lik/riba i lep lik/riba , svi uzimate drugu opciju. Lepshi ljudi komunikativniji i otvoreniji jer imaju vishe samopuzdanja. A kako drustvo utice na studiranje? Pa imash josh jedan razlog vishe da odesh na fax da zablejish sa tim ljudima pre , posle i za vreme nastave. Zamisli nesvidja ti se niko i svi te nerviraju pa kada bi doshao.. NIkad. This post has been edited by Kipar: Jan 9 2009, 05:40 PM -------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
calamity |
Jan 9 2009, 06:27 PM
|
QUOTE pa naravno , kao i vecina ljudi i ja sam povrsan. Naravno da to nije jedini kriterijum ali prvi i osnovni. Da, za upoznavanje, ali ne i za druzenje |
Turgon |
Jan 9 2009, 06:30 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-February 07 From: Cambridge, UK Member No.: 424 Status: Van MGa Ime i prezime: Nikola Mrksic Škola/Razred: Trinity College, Cambridge 2014 |
QUOTE(calamity @ Jan 9 2009, 07:27 PM) Pa u svakom slucaju, kolko god da je nebitno, bolje ti je da imas ljude koji bolje izgledaju neg da nemas -------------------- |
SBS |
Jan 9 2009, 06:46 PM
|
Group: Moderatori Joined: 25-April 08 Member No.: 1.043 Status: Van MGa |
pa Kipre mogao si da upišeš neki kozmetički fakultet ili ša već, ako su ti to kriterijumi...
-------------------- зашто цитирати песму, кад једноставно можеш рећи своје мишљење: " Не волим кнедле са шљивама"!!!
Now i wanna sniff some glue! |
Kipar |
Jan 9 2009, 07:10 PM
|
ljudi nisu jedini kriterijum , vazno je da faks bude lak tj da f-onishe bolonja , da mogu da se bavim necim sto sam vec radio u mgu i da ima neku prespektivu. FON i ETF su mi ushli u uzi izbor ali nema bolonje na etfu..
-------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
RZA |
Jan 9 2009, 07:21 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
QUOTE(SBS @ Jan 9 2009, 06:46 PM) Ali kako ne razumes, tamo su ribe iz maxima.. Deco, upisite fon, i kresacete.. Ko reklama za prasak za vec. This post has been edited by RZA: Jan 9 2009, 07:21 PM -------------------- cold
|
VIP <3 |
Jan 16 2009, 06:39 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
hh genijalno
-------------------- Opsti kriminal. |
Шпањолка |
Apr 8 2009, 04:17 PM
|
Group: Članovi Joined: 9-November 08 Member No.: 1.116 Status: Bivši učenik MGa |
Народе,
у четвртак 09.04. у 19:20Ч биће одржана презентација Електротехничког факултета... -------------------- Caminante no hay camino,
Se hace camino al andar |
calamity |
Apr 8 2009, 06:41 PM
|
I... i... i... ko dolazi/zeli da dodje u Knez Mihajlovu?
|
Шпањолка |
Apr 8 2009, 08:12 PM
|
Group: Članovi Joined: 9-November 08 Member No.: 1.116 Status: Bivši učenik MGa |
презентација је у школи, ту где се сада одржава настава за МГ... Нема то никакве везе са Кнез Михајловом...
-------------------- Caminante no hay camino,
Se hace camino al andar |
pyost |
Apr 8 2009, 08:23 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Ma calamity vrbuje ljude za RAF
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
calamity |
Apr 8 2009, 08:41 PM
|
Drzim MSN prezentacije
|