Veliki Brat, i ostali reality showovi
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Veliki Brat, i ostali reality showovi
RZA |
Sep 25 2006, 05:57 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
BOLESNO! Pa meni je smor da ih slusam kad pevaju neke seljacke pesme, a ne kako spavaju.. mada je ovo drugo bolje od prvog..
-------------------- cold
|
Laza_91 |
Sep 25 2006, 05:57 PM
|
Group: Članovi Joined: 20-May 06 Member No.: 63 |
Šta ćeš...Ima svakakvih ljudi...pogotovo u Obrenovcu
|
RZA |
Nov 1 2006, 10:03 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
Da li iko gleda ovo?.. .. posto vidim da VB sve odbija.. .. da li neko gleda uopste.. ..
|
Anchi |
Nov 1 2006, 11:33 PM
|
Group: Članovi Joined: 27-July 06 Member No.: 76 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG |
Naravno da ne... Takve gluposti ne zasluzuju niciju paznju, nema sanse da gubim vreme na to...
|
RZA |
Nov 2 2006, 12:58 AM
|
al al.. tako je zanimljivo i inteligentno da ih gledas kako spavaju?!?!? kome to nije zanimljivo?
|
Anchi |
Nov 2 2006, 01:11 AM
|
Group: Članovi Joined: 27-July 06 Member No.: 76 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG |
Ma da, divno je... Mogla bih tako ceo dan da ih gledam...
Katastrofa, same gluposti |
Laza_91 |
Nov 2 2006, 10:18 AM
|
BB je definitivno ****** i postaje sve veće iz dana u dan...
|
Puzzler |
Nov 2 2006, 12:45 PM
|
Group: Članovi Joined: 2-July 06 Member No.: 74 Status: Van MGa Škola/Razred: MG/IIb (proud of it) |
Jedino dobro što nam je BB pokazao je sledeće...
Svi smo već odavno shvatili kakva nam je nacija, posle "Grand" i "Bravo" emisija Ali je BB pokazao da smo takvi + da su nam životi toliko prazni, da ih ispunjavamo osobama koje su ispod svakog proseka intelekta, a koje poput kakvih zvezda snimaju non-stop... Da li je to zaista smisao BB-a? Da pokaže koliko ljudi nemaju svoj život u modernom svetu? BTW Jeste veliko ******! -------------------- |
maxydelanoche |
Nov 2 2006, 10:31 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
Pre neko vece sam se zesce posvadjala sa mladjom sestrom. Razlog: htela je da gleda Velikog brata sa mog kompa, jer je TV bio zauzet. Nikad nije gledala pre te veceri (to znam pouzdano), ali je cula da svi gledaju njeni vrsnjaci u skoli, a onda ona ne zna o cemu oni to pricaju. I tako ja nju ubedjujem da je to debilska emisija, da to gledaju samo debili, da ucestvuju u VB samo propali klosari od 20 i kusur godina koji ne studiraju, ne rade, nemaju nikakvu perspektivu u zivotu, nikakvu referencu, blamiraju se zesce zarad NOVCA, ili totalno matori likovi koji vise nikome nisu zanimljivi pa da privuku paznju praveci budale od sebe. Onaj Miki mi je jos i delovao kao ok lik, gledala sam inserte u vestima na B92, sve dok se nije prikljucio onoj stranci za odvajanje Vojvodine od Srbije. I sad treba neki seljak koji nema ni 8 osnovne da se bavi politikom. Gde ide ovaj svet?!?!? VB sam gledala samo jednu jedinu epizodu dok je bila generalna proba, kada je ona likusa, Tamara valjda, skinula se u donji ves i skocila u bazen! Inteligentno, nema sta! Drago mi je da ovde vidim da se vecina slaze sa mnom oko toga da je VB vredjanje ljudske inteligencije. Sto je najgore, ispostavlja se da inteligencija nekih ljudi i jeste na bednom i nezavidnom nivou!
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
Gaara |
Nov 2 2006, 11:56 PM
|
Group: Članovi Joined: 24-October 06 Member No.: 164 Status: Učenik MGa |
VB SMARA!Pogotovo ovaj retard Ivan.
|
Iva |
Nov 3 2006, 07:49 AM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 71 Status: Van MGa |
Slazem se da je VB odvratan!
QUOTE(maxydelanoche) onoj stranci za odvajanje Vojvodine od Srbije koja stranka? -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
milija |
Nov 3 2006, 09:19 AM
|
Group: Članovi Joined: 6-March 06 Member No.: 38 Ime i prezime: Milija Jovicic |
Jedan dubokoumni citat Milorada "batiskafa" Kuzme (SK - novi broj) sa kojim se potpuno slazem:
"To summarize: preuzimanjem licence za "Velikog brata" B92 je potonuo u dubine gde bi i najjaci batiskaf prsnuo kao lubenica. Kada vanzemaljski arheolozi kroz 100 miliona godina budu iskopavali rusevine srpskog medijskog prostora, sedimentirani ostaci B92 nalazice se 14 kilometara ispod karbonizovanih junaka "Grand soua". Ova gigantska WC solja sa antenom od nekoliko megavata koja sebe naziva televizijom uspesno je zbacila masku Betmena. Ispod nje se nazalost ne krije Brus Vejn, vec Dzoker u poznatom stadijumu bunila, a na tom revelationu sam im beskrajno zahvalan." :lol2: Eto, ako nekoga zanima nek kupi novi Svet kompjutera i procitaju ceo tekst. -------------------- Izadji i bori se
Zivot je kuchka, i ja sam makro. |
Puzzler |
Nov 3 2006, 09:32 AM
|
Group: Članovi Joined: 2-July 06 Member No.: 74 Status: Van MGa Škola/Razred: MG/IIb (proud of it) |
Bolje nam ga ti prepiši
-------------------- |
milija |
Nov 3 2006, 10:06 AM
|
Group: Članovi Joined: 6-March 06 Member No.: 38 Ime i prezime: Milija Jovicic |
Krsim Copyright i zato necu, ako hoces kupi za 139 dinara
-------------------- Izadji i bori se
Zivot je kuchka, i ja sam makro. |
ex-paydoman |
Nov 5 2006, 10:34 AM
|
Moderator Group: Članovi Joined: 21-February 06 Member No.: 23 Status: Učenik MGa |
VB je najjachi...
ne zato shto to mislim nego zato shto iz topic-a u topic wi kopirate jedni druge nema diskusije, nema postowa, samo gluposti! ja sad kad bih napisao: "ja sam najwetji geek na swetu" mogu da se kladim da bi was josh troje, ako ne i 5oro napisalo to isto -------------------- ode..
|
RZA |
Nov 5 2006, 10:38 AM
|
to je zato sto su sve dobre diskusije zakljucane.. .. zato sto se plase svadje na forumu.. a toga nece biti naravno.. ..
QUOTE VB SMARA!Pogotovo ovaj retard Ivan. Nenade?!!??!!?.. ovo nisam ocekivala od tebe!.. ti si se bre lozio na VB i znao sve.. i gledao svaki dan!.. i.. i.. wtf? This post has been edited by Spužva: Nov 5 2006, 10:40 AM -------------------- cold
|
Laza_91 |
Nov 5 2006, 03:29 PM
|
I meni je bilo zanimljivo na početku,a sad...Mišljenja se menjaju
|
pyost |
Nov 5 2006, 03:37 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Ode Marko
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
Eli0t |
Nov 5 2006, 03:52 PM
|
Voodoo People Group: Administratori Joined: 25-January 06 Member No.: 1 Status: Bivši učenik MGa |
Ne seri?! Sto?
|
pyost |
Nov 5 2006, 04:08 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Pa lepo, izbacila ga publika.. A pritom su ponovo ubacili 3 nova ukucana
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |