Stipendija Grada Beograda
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Stipendija Grada Beograda
rakula93 |
Feb 8 2010, 11:04 PM
|
Group: Članovi Joined: 18-June 09 Member No.: 1.175 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Marko Rakic Škola/Razred: MG IIId |
Jel zna neko kad bi otprilike trebalo da izadje konkurs za ovu godinu? Vidim da se prosle godine spominje april, ja mislio to nesto ranije izlazi..
-------------------- Uuuu boli me kita,
da budem k'o marioneta, i da budem k'o stafeta, da me tamo neko cima, da me 'vamo neko seta, boli me kita, ma boli me kita ... |
SBS |
Feb 9 2010, 09:27 PM
|
Group: Moderatori Joined: 25-April 08 Member No.: 1.043 Status: Van MGa |
hm, trebaš da živiš u BGu da bi primao stipendiju
-------------------- зашто цитирати песму, кад једноставно можеш рећи своје мишљење: " Не волим кнедле са шљивама"!!!
Now i wanna sniff some glue! |
maca |
Feb 9 2010, 09:37 PM
|
Group: Članovi Joined: 11-January 08 Member No.: 846 Status: Učenik MGa Škola/Razred: IV B |
|
rakula93 |
Feb 9 2010, 09:43 PM
|
Group: Članovi Joined: 18-June 09 Member No.: 1.175 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Marko Rakic Škola/Razred: MG IIId |
QUOTE(SBS @ Feb 9 2010, 10:27 PM) ja sam iz Obrenovca, a Obrenovac je jedna od opstina grada Beograda za neupucene... znam ljude odavde, koji su dobijali/dobijaju ovu stipendiju, tako da to nije problem nego jel zna neko odgovor na pitanje? -------------------- Uuuu boli me kita,
da budem k'o marioneta, i da budem k'o stafeta, da me tamo neko cima, da me 'vamo neko seta, boli me kita, ma boli me kita ... |
maca |
Feb 9 2010, 11:03 PM
|
Group: Članovi Joined: 11-January 08 Member No.: 846 Status: Učenik MGa Škola/Razred: IV B |
|
rakula93 |
Feb 10 2010, 01:25 PM
|
maca |
Feb 10 2010, 02:11 PM
|
|
rakula93 |
Feb 10 2010, 02:15 PM
|
QUOTE(maca @ Feb 10 2010, 03:11 PM) de,de, dobro, dobices ti pare, e a onda da castis, sve dolazi u obzir osim ono sa zlatibora, bez ona dva ma neko kafance sa zivom muzikom -------------------- Uuuu boli me kita,
maca |
Feb 10 2010, 07:11 PM
|
|
SBS |
Feb 10 2010, 08:44 PM
|
Dobro, Obrenovac je BG, teoritorijski , biće u aprilu a isplatiće vam tek u septembru
-------------------- зашто цитирати песму, кад једноставно можеш рећи своје мишљење: " Не волим кнедле са шљивама"!!!
rakula93 |
Feb 10 2010, 08:51 PM
|
au... to mi upropasti neke planove...
Fala za info u svakom slucaju -------------------- Uuuu boli me kita,
rakula93 |
Feb 24 2010, 02:44 PM
|
maxydelanoche |
Feb 24 2010, 03:06 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
Objavljeno danas, a istaknuto:
Рок за достављање пријава је 15 дана од дана објављивања конкурса. inace, izgleda da ove godine opet ne mogu da konkurisu ucenici iz privatnih skola -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
Slovenatz |
Feb 24 2010, 03:13 PM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
Podigli su prosek, sad je 4,75. Mislim da sam imao 4,78 ili tako nesto
-------------------- |
pyost |
Feb 24 2010, 06:30 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
QUOTE(maxydelanoche @ Feb 24 2010, 03:06 PM) Pure hate -.- -------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
maxydelanoche |
Feb 24 2010, 11:22 PM
|
ma to je samo ispala neka greska
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
SBS |
Feb 25 2010, 12:44 AM
|
Realno već dobijate pare od škole, a i oni koji ne dobijaju plaća im škola sve, tako da imaju dosat povlastica, a i oni koji plaćaju imaju dovoljno para, tako da im ne trebaju
The snorks |
Feb 25 2010, 09:35 AM
|
Group: Članovi Joined: 23-June 07 Member No.: 542 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Matf / II |
Ljudi,imam par pitanja za vas...
Da li je neko od vas vec konkurisao za neku stipendiju, a da mu je odobrena? Da li u tom slucaju moze da se konkurise i za ovu pa da odustanem od te druge (konkretno one republicke) ako dobijem ovu? This post has been edited by The snorks: Feb 25 2010, 09:36 AM |
maxydelanoche |
Feb 25 2010, 05:49 PM
|
Mozes, mozes da se odreknes te stipendije da bi dobijala ovu.
@Badza: ne jos zadugo to sto pricas, a i malo je komplikovana trenutno ta prica. nije bas za forum. a ti ljubomoran? ^^ generalno gledano, znaci uopsteno skroz, ako je neko iz privatne skole dovoljno dobar da osvoji nagradu kao i svi ostali, onda bi trebalo da je dovoljno dobar i da dobije stipendiju. ako zele da stipendiju dodele samo manje imucnima ili kako god, neka traze da se dostavi lista prihoda (ili vec nesto na taj fazon, kontas poentu). u svakom slucaju, izgleda da im se to samo omaklo greskom i da mogu i iz privatnih skola. -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Slovenatz |
Feb 25 2010, 07:57 PM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
Vise ima veze sa imidzom privatnih skola I guess. A zasto bi dali stipendiju nekome iz rg pored badze u mg? gooo badzo!
-------------------- |