Postajete Li Zavisni Od Foruma?
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Postajete Li Zavisni Od Foruma?
pyost |
Sep 22 2006, 01:47 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Ali ce se Telekom rastuziti
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
^_NiN0_^ |
Sep 22 2006, 01:47 PM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
A kako je svake nedelje pet dana bez kompa ?
-------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
ex-paydoman |
Sep 22 2006, 03:30 PM
|
Moderator Group: Članovi Joined: 21-February 06 Member No.: 23 Status: Učenik MGa |
sretjom, ne znam
-------------------- ode..
|
Iva |
Sep 22 2006, 08:20 PM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 71 Status: Van MGa |
Mogla bih bez MGf a bez neta neeeeeeeee nikako!!!!
A ne zelim ni da znam kako je 5 dana bez kompa. Tj iskusila sam to kad sam bila odsutna, bilo je tesko. Pa sam citave Krizevce obisla i poslednji dan prije nego sam otisla sam nasla net-caffe u knjiznici!!! A na moru sam morala isto da odem u net-caffe!!! [total addict] -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
pyost |
Sep 22 2006, 08:34 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Ja sam na letovanje u Grckoj otisao 4 puta za 10 dana (admin, mora se), a dok sam bio na Zlatiboru, isao sam svaki dan
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
Valkyrie |
Sep 22 2006, 08:53 PM
|
Group: Članovi Joined: 31-January 06 From: Нови Београд Member No.: 10 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Milica P. Stanković Škola/Razred: 4c |
Ма ево седим у углу и плачем...
Украшће га Смики, знам. Наша романса зе завршила пре него што је почела. Али та љубав никада, ах никада неће умрети. Можда ћу написати песму о томе Схватиће у једном тренутку да дечак≠девојчица и вратиће ми се. А обећао је да ће се скинути за мене. -------------------- Judging by the pictures... Hell looks more interesting.
Жив човек, греши проф. Петковић То је као кад се пробудиш ујутру, погледаш у огледало и кажеш себи: "Хеј - ти се ложиш на лешеве." проф Репац All of my life, I have been fascinated by the big questions that face us, and have tried to find scientific answers to them. Perhaps that is why I have sold more books on physics than Madonna has on sex. - Stephen Hawking |
Neonkitza |
Sep 22 2006, 11:09 PM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
o cemu ti to sad?!
|
ex-paydoman |
Sep 25 2006, 09:30 AM
|
Moderator Group: Članovi Joined: 21-February 06 Member No.: 23 Status: Učenik MGa |
o Dachi
i kad se skine, shta tu imash da widish? -------------------- ode..
|
Neonkitza |
Sep 25 2006, 12:44 PM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
ono sto bi ti voleo da imas?
This post has been edited by Neonkitza: Sep 25 2006, 12:44 PM |
Laza_91 |
Sep 25 2006, 05:27 PM
|
Group: Članovi Joined: 20-May 06 Member No.: 63 |
Izgleda da su Nina i Luka zavisni od foruma
|
RZA |
Sep 25 2006, 05:37 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
ti kao nisi?!...
-------------------- cold
|
Laza_91 |
Sep 25 2006, 05:38 PM
|
Group: Članovi Joined: 20-May 06 Member No.: 63 |
Ja sam od spamovanja
A ti kao nisi? |
ex-paydoman |
Sep 27 2006, 08:21 AM
|
QUOTE(Neonkitza @ Sep 25 2006, 12:44 PM) ja znam shta ja imam, ali se bojim da i ti to imash, a to ne walja, posebno ne ako ti je josh i tjoraw kao i ti -------------------- ode..
|
Neonkitza |
Sep 27 2006, 06:48 PM
|
ali tebi niko ne veruje da to imas
|
Valkyrie |
Sep 27 2006, 11:21 PM
|
Group: Članovi Joined: 31-January 06 From: Нови Београд Member No.: 10 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Milica P. Stanković Škola/Razred: 4c |
Шта се дешава са форумом??
Играмо се брисања/премештања/измеме постова?? -------------------- Judging by the pictures... Hell looks more interesting.
Жив човек, греши проф. Петковић То је као кад се пробудиш ујутру, погледаш у огледало и кажеш себи: "Хеј - ти се ложиш на лешеве." проф Репац All of my life, I have been fascinated by the big questions that face us, and have tried to find scientific answers to them. Perhaps that is why I have sold more books on physics than Madonna has on sex. - Stephen Hawking |
ex-paydoman |
Sep 28 2006, 08:18 AM
|
aj brishem samo Debilkitzine postowe u kojima pishe GAY MOD
-------------------- ode..
|
Puzzler |
Oct 1 2006, 10:19 AM
|
Group: Članovi Joined: 2-July 06 Member No.: 74 Status: Van MGa Škola/Razred: MG/IIb (proud of it) |
QUOTE(Valkyrie @ Sep 28 2006, 12:21 AM) Ne, igramo se spammovanja... Već postaje bolesno Dođem za vikend i ima 10 pametnih postova od ukupno 1000 -------------------- |
RZA |
Oct 1 2006, 10:20 AM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
a sta su to normalni postovi??? bas bi volela da znam..
-------------------- cold
|
Puzzler |
Oct 1 2006, 10:36 AM
|
Group: Članovi Joined: 2-July 06 Member No.: 74 Status: Van MGa Škola/Razred: MG/IIb (proud of it) |
Pametan post = post koji ne ukljucuje prozivke, prepirke i potpuno je u vezi sa temom
To je neka moja definicija... Ne kažem da su svi spamm postovi loši, ima i duhovitih -------------------- |
RZA |
Oct 1 2006, 10:38 AM
|
e.. ti cuti.. tvoji su najgori!!!..
ima.. sad sam ti negde rekla.. tvoj post je bio: hmmm i kraj..... zato nemas prava da pricas!! -------------------- cold
|