Raf Challenge
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Raf Challenge
dexter |
May 7 2009, 09:23 PM
|
Group: Članovi Joined: 4-July 07 From: Pančevo Member No.: 561 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Dejan Tomić Škola/Razred: Matematički fakultet MI1 |
RAF Challenge je takmičenje za učenike srednjih škola. Prave se prezentacije/aplikacije na neku od zadatih tema.
Ja sam napravio prezentaciju na temu "Ekskurzija za pamćenje". Budući da sam jedini iz MG koji se prijavio za ovo takmičenje, bilo bi lepo da glasate za moj rad. Link za glasanje: Dejan Tomić - Ekskurzija za pamćenje Možete i preuzeti rad - kliknite ovde Od vaših glasova zavisi da li će moj rad biti među 15 najboljih i proći u finale. Hvala vam unapred na podršci. -------------------- |
OGIxD |
May 7 2009, 11:17 PM
|
Group: Članovi Joined: 15-March 08 From: Beograd Member No.: 963 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Ognjen Markovic Škola/Razred: 4D |
Deki super je prezentacija, glasao sam,a za muzku respect
|
maxydelanoche |
May 7 2009, 11:26 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
Ocarali su me neki radovi, zaista naaarocito ovi u PowerPoint-u i ove nesrece ciji zip-ovi ni ne mogu da se otvore
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
VIP <3 |
May 8 2009, 11:36 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
-------------------- Opsti kriminal. |
Valkyrie |
May 8 2009, 11:52 PM
|
Group: Članovi Joined: 31-January 06 From: Нови Београд Member No.: 10 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Milica P. Stanković Škola/Razred: 4c |
Tanja, a da npr. okačiš link da se vidi rad a ne direktno da prebaci na glasanje? Lenja sam da ga sama bunarim po sajtu
-------------------- Judging by the pictures... Hell looks more interesting.
Жив човек, греши проф. Петковић То је као кад се пробудиш ујутру, погледаш у огледало и кажеш себи: "Хеј - ти се ложиш на лешеве." проф Репац All of my life, I have been fascinated by the big questions that face us, and have tried to find scientific answers to them. Perhaps that is why I have sold more books on physics than Madonna has on sex. - Stephen Hawking |
maxydelanoche |
May 9 2009, 01:55 PM
|
QUOTE(VIP <3 @ May 9 2009, 12:36 AM) E, ja sam sad htela to da uradim dakle, samo idi ctrl f ime i prezime na onoj strani sa popisom radova, videces da vredi dati glas za taj rad -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
VIP <3 |
May 9 2009, 08:27 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
Valkyrie |
May 9 2009, 08:46 PM
|
Group: Članovi Joined: 31-January 06 From: Нови Београд Member No.: 10 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Milica P. Stanković Škola/Razred: 4c |
Glasala sam za Istoriju računarstva, jako lep rad.
-------------------- Judging by the pictures... Hell looks more interesting.
Жив човек, греши проф. Петковић То је као кад се пробудиш ујутру, погледаш у огледало и кажеш себи: "Хеј - ти се ложиш на лешеве." проф Репац All of my life, I have been fascinated by the big questions that face us, and have tried to find scientific answers to them. Perhaps that is why I have sold more books on physics than Madonna has on sex. - Stephen Hawking |
VIP <3 |
May 9 2009, 08:54 PM
|
moze se glasati neogranicen broj puta, pa aj ako vas ne mrzi glasajte jos par puta, njemu puno znaci, a i bolje to nego da prodje .pps od nekoga ko samo sedi pred kompom i klikce glasaj
dexter |
May 9 2009, 10:44 PM
|
Group: Članovi Joined: 4-July 07 From: Pančevo Member No.: 561 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Dejan Tomić Škola/Razred: Matematički fakultet MI1 |
Rad jeste jako dobar. I meni se svideo.
Ja sam skinuo sve radove, a ovi su mi najzanimljiviji: 12, 26, 31, 61, 71, 79 uz moj naravno. Rad 26 je primer da i PowerPoint prezentacija moze da bude dobar rad. A rad 79 (video) bi bila sjajna reklama. Ja sam licno glasao za rad 31. A bilo bi lepo i kada biste vi glasali za 34. A moj rad inace ucitava slike i video sa interneta, jer bi inace bio veliki preko 2GB. Cela verzija ima i kvalitetniji video i mnogo vece slike (za stampu). Ima i verzija sa oko 120MB bez tih slika, ali vam nije potreban internet. Put oko sveta (offline verzija) Verziju od 2GB naravno nisam nigde uploadovao. Dajem je na DVD-u, po zahtevu. -------------------- |
maxydelanoche |
May 9 2009, 11:33 PM
|
E, za tvoj sam rad isto glasala jos ranije mada osim ovog rada za koji VIP (a i ja) lobiramo i tvog, nijedan drugi nisam pogledala
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
VIP <3 |
May 9 2009, 11:55 PM
|
ista stvar kod mene kao i kod mare
Grashak |
May 11 2009, 04:46 PM
|
Group: Članovi Joined: 16-March 06 From: drugi sprat, 4 vrata desno!111 Member No.: 42 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: IVc i dalje kooonza BWEEEEEEE |
e pa stvarno ne treba glasati ni za jedan od vasih radova kad samo podrzavate windows opciju...!....!..... .exe
-------------------- You spin me right round baby, Right round! Weeeee!!
|