Mali Raspust
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Mali Raspust
Slovenatz |
Nov 4 2009, 03:35 PM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
Koliko ja znam skoro svi ljudi koji su umrli od svinjskog gripa su imali jos nesto uz to ( upalu pluca i slicno). Doduse to je do jeseni, ne znam sta je bilo u medjuvremenu.
-------------------- |
SBS |
Nov 4 2009, 04:15 PM
|
Group: Moderatori Joined: 25-April 08 Member No.: 1.043 Status: Van MGa |
Koliko vidim i kod nas i npr. u Ukrajni svaki stoti koji je zvanično oboleo umre, verovatno ima više ljudi, ali su te blaze verzije, mada realno je prevelika panika,ffs svaki dan udarne vesti : još deset ljudi obolelo od novog gripa, oće li tako do proleća.
Ja imam tempereturu 36.8-37.3(zavisi od doba dana), boli me grlo, curi mi nos, oću li da umrem od novog gripa ? -------------------- зашто цитирати песму, кад једноставно можеш рећи своје мишљење: " Не волим кнедле са шљивама"!!!
Now i wanna sniff some glue! |
Neonkitza |
Nov 4 2009, 05:18 PM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
hoces sbs
@slovenatz:oni dobiju upalu pluca zbog gripa,ne preleze,slab imunitet...to se desava i sa obicnim gripom |
Slovenatz |
Nov 4 2009, 06:23 PM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
Koliko znam do jeseni su bas imali pre nesto, nije cak ni da su zbog pada imuniteta to dobili. Tako da atm obicni grip pwns svinjski grip.
-------------------- |
maxydelanoche |
Nov 4 2009, 07:11 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
Ama u Ukrajini je opste rasulo, imaju 180 000 zarazenih :S a ja se jos zalim na NAS zdravstveni sistem :S
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
maca |
Nov 4 2009, 07:25 PM
|
Group: Članovi Joined: 11-January 08 Member No.: 846 Status: Učenik MGa Škola/Razred: IV B |
QUOTE(rakula93 @ Nov 4 2009, 01:58 AM) I ja sam imao temperaturu, al proslo za jedan dan.. Izgleda da ima i neki sezonski virus, sto dodatno povecava "paniku".. Nek nama on lepo produzi i ovaj produzetak raspusta i sve ce da se sredi ajde znamo da imas svinjski grip, priznaj , a znam i osobu kojoj najvise zelis da dobije taj grip ( ne mislim na mene , vec na tvoju dragu profesorku ) |
rakula93 |
Nov 4 2009, 07:30 PM
|
Group: Članovi Joined: 18-June 09 Member No.: 1.175 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Marko Rakic Škola/Razred: MG IIId |
QUOTE(maca @ Nov 4 2009, 08:25 PM) ajde znamo da imas svinjski grip, priznaj , a znam i osobu kojoj najvise zelis da dobije taj grip ( ne mislim na mene , vec na tvoju dragu profesorku ) da, bash sam hteo da dodjem u ponedeljak i zarazim je, al imali kontrolni, pa sam se povukao -------------------- Uuuu boli me kita,
da budem k'o marioneta, i da budem k'o stafeta, da me tamo neko cima, da me 'vamo neko seta, boli me kita, ma boli me kita ... |
Turgon |
Nov 4 2009, 07:44 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-February 07 From: Cambridge, UK Member No.: 424 Status: Van MGa Ime i prezime: Nikola Mrksic Škola/Razred: Trinity College, Cambridge 2014 |
QUOTE(maxydelanoche @ Nov 4 2009, 08:11 PM) Ama u Ukrajini je opste rasulo, imaju 180 000 zarazenih :S a ja se jos zalim na NAS zdravstveni sistem :S Ta Ukrajina je tolki raspad od drzave, zajbala je i nas exyu banane....to sto smo bolji od njih ti i nije neka uteha This post has been edited by Turgon: Nov 4 2009, 07:44 PM -------------------- |
maca |
Nov 4 2009, 08:31 PM
|
Group: Članovi Joined: 11-January 08 Member No.: 846 Status: Učenik MGa Škola/Razred: IV B |
|
SBS |
Nov 4 2009, 11:02 PM
|
QUOTE(Turgon @ Nov 4 2009, 08:44 PM) Ta Ukrajina je tolki raspad od drzave, zajbala je i nas exyu banane....to sto smo bolji od njih ti i nije neka uteha ahahahahha, to jeste uteha -------------------- зашто цитирати песму, кад једноставно можеш рећи своје мишљење: " Не волим кнедле са шљивама"!!!
Kuzman |
Nov 7 2009, 02:10 PM
|
Group: Članovi Joined: 19-February 07 Member No.: 450 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Kuzmanovic Marko Škola/Razred: 07D |
Dokle ce trajati ovo jel se zna?
-------------------- |
Neonkitza |
Nov 7 2009, 02:34 PM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
do srede?tad se krece u skolu mozda,ali MOZDA produze...sumnjam..
|
pyost |
Nov 7 2009, 02:47 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Saaaamo vi uzivajte...
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
SBS |
Nov 7 2009, 02:55 PM
|
Realno ja sam sve bolesniji i bolesniji
-------------------- зашто цитирати песму, кад једноставно можеш рећи своје мишљење: " Не волим кнедле са шљивама"!!!
Turgon |
Nov 7 2009, 03:41 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-February 07 From: Cambridge, UK Member No.: 424 Status: Van MGa Ime i prezime: Nikola Mrksic Škola/Razred: Trinity College, Cambridge 2014 |
Jel cuo neko nesto o dodatnom produzivanju raspusta? Jako bi mi prijalo
-------------------- |
maxydelanoche |
Nov 7 2009, 04:41 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
Ja sam cula jedino da cemo ova dva dana produzetka odraditi subotom
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
Neonkitza |
Nov 7 2009, 04:42 PM
|
pricali su turgone na tvu..ali jos se ne zna ;P
|
jeele |
Nov 7 2009, 04:58 PM
|
Group: Članovi Joined: 6-September 06 From: van sebe Member No.: 89 Status: Van MGa Ime i prezime: Jelena Dimov Škola/Razred: MG, IVe |
pricali, a?
odlicno...pravicemo se da smo ih culi i poslusali nesto sam nacula da su predvidjali da ce sezona trajati do februara-marta je l' neko isto cuo? -------------------- |
Neonkitza |
Nov 7 2009, 08:07 PM
|
naravno da ce trajati do feb/marta...i bice samo gore ;p pogotovu oko nove godine..
|
SBS |
Nov 8 2009, 12:14 AM
|
Realno tek je počela sezona gripa i ićićemo u školu svakako na kraju ukupno 36 radnih nedelja(ili kolko već) tako da se ne može izbeći ništa . . .
QUOTE Please don't sneeze on your pet It's enough that you have to worry about you and your kids catching swine flu this season. But now you also have to be concerned for … your cat. That's right. Your furry friend can catch it, from you. At least that's the case for a 13-year-old feline in Iowa diagnosed with H1N1 after its two owners both came down with the flu. The cat was treated at a veterinary hospital after appearing lethargic, losing its appetite and having trouble breathing. All three have recovered. Although this is the first documented case, consider it a cautionary tale. While searches on "swine flu symptoms" were up this week almost 400%, lookups on "swine flu in cats" also increased. (Read up on how to protect pets from the swine flu.) -------------------- зашто цитирати песму, кад једноставно можеш рећи своје мишљење: " Не волим кнедле са шљивама"!!!