Depresija :)
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Depresija :)
^_NiN0_^ |
Sep 9 2006, 07:56 PM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
Vise nisam u depresiji a nisam ni bio !
Zivot je super -------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
Iva |
Sep 9 2006, 08:28 PM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 71 Status: Van MGa |
Hm, situacija je slozena.
A inace, ko kaze da ja ne volim zivot?! Pa JA VOLIM ZIVOT!!! -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
Laza_91 |
Sep 10 2006, 09:18 AM
|
Group: Članovi Joined: 20-May 06 Member No.: 63 |
Ti si malo pUkLa
P.S. Jel to od MG? |
smorko_gusic |
Sep 10 2006, 05:08 PM
|
Trandža Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 93 Status: Učenik MGa |
Zasto se boriti protiv problema koje mozes samo gurnuti pod tepih????
-------------------- "Rus je svetski šampion, napisao Tihi Don
režirao Rat i Mir, i leteo u svemir. Pametan je Medvedov, biće dobar dok je nov, a kad jednom bude star, biće opet ista stvar. Jednog dana lično on, ukinuće Tihi Don, biće opet Rat i Mir, i progonstva u Sibir. Moj standard se zove JUS Ne mogu da budem Rus!" (R.Č.) |
Legenda |
Sep 10 2006, 05:37 PM
|
Grafički dizajner Group: Saradnik Joined: 5-March 06 Member No.: 37 Status: Učenik MGa Škola/Razred: IV d |
Pa ko ne bi bio depresivan kada zna da ce sledeceg jutra rano morati da se dize iz kreveta i ide u MG???
This post has been edited by Dex: Sep 10 2006, 05:38 PM |
Iva |
Sep 10 2006, 06:20 PM
|
Pa hmm... ja ne bih... (samo da MG maaaalcice vise voli hemiju (dobro, dosta vise...)) ja bih volela ici... jer ja ovako ovde bas i nemam neke uslove za razvoj na polju prirodnih nauka osim ako sama radim. A to ne mogu stici jer moram uciti i drustvene predmete, iako sam prirodno-matematicki smer...
-------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
^_NiN0_^ |
Sep 10 2006, 06:23 PM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
I nismo cestito dosli u skoku vec je pismena iz analize geometrije
-------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
ex-paydoman |
Sep 10 2006, 09:22 PM
|
Moderator Group: Članovi Joined: 21-February 06 Member No.: 23 Status: Učenik MGa |
samo na trenutak molim pazznju!!!
dodje Depresijitza i pishe kako je depresiwna, i onda ste swi depresiwni, onda dodje Milica i kazze kako je debilno biti depresiwan i odjedamput swi wi ste pocheli da werujete u zziwot! -------------------- ode..
|
RZA |
Sep 10 2006, 09:23 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
Da.. to sam i ja primetila.. Ali nisam tela nista da kazem.. ..
This post has been edited by daljinac: Sep 10 2006, 09:23 PM -------------------- cold
|
Eli0t |
Sep 10 2006, 09:27 PM
|
Voodoo People Group: Administratori Joined: 25-January 06 Member No.: 1 Status: Bivši učenik MGa |
Ja sam takvu promenu primetio samo kod Ljube...
|
RZA |
Sep 10 2006, 09:30 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
Ma vidi se.. svuda..
This post has been edited by daljinac: Sep 10 2006, 09:30 PM -------------------- cold
|
ex-paydoman |
Sep 10 2006, 09:33 PM
|
Moderator Group: Članovi Joined: 21-February 06 Member No.: 23 Status: Učenik MGa |
Ljuba se trudi da swima ugodi
-------------------- ode..
|
RZA |
Sep 10 2006, 09:35 PM
|
Covek ima dobru dusu.. Nemojte tako..
-------------------- cold
|
ex-paydoman |
Sep 11 2006, 09:33 AM
|
eh, shteta shto ljuba nije cheshtje na forumu da ga malo zezam, sad mi glupo jer tje prochitati tek za 6 dana
|
jeele |
Sep 11 2006, 01:59 PM
|
Group: Članovi Joined: 6-September 06 From: van sebe Member No.: 89 Status: Van MGa Ime i prezime: Jelena Dimov Škola/Razred: MG, IVe |
covek je depresivan najcesce bez ikog razloga, zadrzavajuci se na jednom mislju koja je tako-receno -> prosla i o'shla
ako je nesrecna samim vracanjem ce ponovo biti nesrecna dok ne dodje ona druga (nova) koja ce anulirati ovu prvu depresivan najcesce jer ne moze da ispravi ONO sto je BILO... zato (ponavaljam Tebi doticnoj, koja je ovo mozda vec cula na casu srpskog, takodje od mene) - PAZI KAKO ZIVIS DANAS i stvaraj umetnost -------------------- |
Iva |
Sep 11 2006, 03:09 PM
|
Ja nisam nikada ni rekla da ne volim zivot!!!
Samo sam rekla da sma u depresiji, ali ne i da mrzim svoj zivot. Pitajte one koji me poznaju... ako neko voli zivot... to sam sigurno ja!!! -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
maxydelanoche |
Sep 11 2006, 05:03 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
Ja volim svoj zivot otkako sam shvatila koliko sam samo srece imala u zivotu, mada sam negde imala baksuze, u principu: radim ono sto volim i volim ono sto radim u gotovo svakom trenutku 24/7!
A poslednji put sam bila u depresiji zbog nametnutog kompleksa nize vrednosti. Ali sam brzo skapirala da ta druga osoba mora biti iskomleksirana, jer na to impliciraju postupci te osobe. Od tada sam !cool!... -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
ex-paydoman |
Sep 12 2006, 09:32 AM
|
pa, idi ubi se... ne woli ni zziwot tebe
|
Iva |
Sep 12 2006, 11:15 AM
|
Zavisi sa koje strane gledas na to, a i ako poredis svoj zivot sa necijim, zavisi od toga sa cijim poredis.
Ali ne postoji covek kojem je stalno sve lepo i divno. Zapamti: After rain, sun always comes... -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
Laza_91 |
Sep 12 2006, 09:32 PM
|
Group: Članovi Joined: 20-May 06 Member No.: 63 |
Loodilo!!!!!!!!!!
Ja sam totalno smirena osoba... Xe Osim sto 24h dnevno zvacem zvaku... |