Najvece Provale Ucenika
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Najvece Provale Ucenika
Neonkitza |
Sep 19 2006, 10:51 PM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
jaooo...zamisl luka i rada...zajedno XDDD
pupupu..daleko bilo...nek je luka gay..lepse je |
RZA |
Sep 19 2006, 11:10 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
pa pored rade.. i izgleda gay.. .. zezam se.. jooj, ako procita neko....
-------------------- cold
|
Neonkitza |
Sep 19 2006, 11:16 PM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
pa luka hoce
|
RZA |
Sep 19 2006, 11:17 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
mislim na radu i sl..
|
Neonkitza |
Sep 19 2006, 11:18 PM
|
ne verujem...
|
RZA |
Sep 19 2006, 11:20 PM
|
nikad se ne zna.. .. ..
|
ex-paydoman |
Sep 20 2006, 01:27 PM
|
Moderator Group: Članovi Joined: 21-February 06 Member No.: 23 Status: Učenik MGa |
ja i Rada smo raskinuli skoro, i zbog toga bih was zamolio da ne pishete o njoj jer me josh uwek boli kako me je otkachila!
A to shto sam bio sa Radom ne mora da znachi da sam gay jer ona nije mushko, a nije ni zzensko, jednim imenom se to zowe HERMAFRODIT! ja je iz mila zowem HERMA LJUBAWI!!! -------------------- ode..
|
RZA |
Sep 20 2006, 07:55 PM
|
Oooo. paaa to ona meni nije nesto reeklaaaaa.
|
Neonkitza |
Sep 20 2006, 08:23 PM
|
HERMA LJUBAVIII!!! JAO UMIREMMM!!! AAAA XDDD al ne ide na ekskurziju...al izgleda da cu biti sa dijanom u sobi mozda..ako su trokrevetne...a ako su dvokrevetne..onda..onda valjda irina
|
RZA |
Sep 20 2006, 08:26 PM
|
ali kako ne ide kad mi je rekla da ide!
|
Neonkitza |
Sep 20 2006, 08:33 PM
|
rekla je da nikom ne kazem da ne ide zato cuti
|
RZA |
Sep 20 2006, 08:35 PM
|
... da.. ovo sigurno niko nece da vidi..
|
ex-paydoman |
Sep 20 2006, 08:35 PM
|
Moderator Group: Članovi Joined: 21-February 06 Member No.: 23 Status: Učenik MGa |
eeeee... nesretjo!!! shta shirish po Banjici o forumu.... tamo kao engleski owo ono!
swe ja znam! i Pedja i Cura su mi rekli!!! -------------------- ode..
|
Neonkitza |
Sep 20 2006, 08:36 PM
|
hahaha ne sirim ja...aca je nisam ja stvarnoooo ae imas ti msn?da...ne spamujemo ovde
i oni mene mrzeee preveliki sam kreten na engleskom This post has been edited by Neonkitza: Sep 20 2006, 08:37 PM |
aphr0 |
Sep 21 2006, 12:16 AM
|
Group: Članovi Joined: 29-August 06 Member No.: 81 Status: Van MGa Škola/Razred: I bg gimnazija |
QUOTE(Neonkitza) ne sirim ja...aca je nisam ja stvarnoooo Lazeeee Ona je.... To kako je tretiramo na engleskom je pricha za sebe , nego neo,plz,nemoj koristiti rech "kreten" tamo gde ne morash K? (znaash ti qrwo zashto...) -------------------- |
Neonkitza |
Sep 21 2006, 09:27 AM
|
haha...zbog tvoje ribe,pedofilu da...to tretiranje je prica za sebe
i kad sam ja to!?mene cura pitao dal znam luku skejtera |
aphr0 |
Sep 21 2006, 09:37 AM
|
Group: Članovi Joined: 29-August 06 Member No.: 81 Status: Van MGa Škola/Razred: I bg gimnazija |
Ribe?
A shta mislish zashto... -------------------- |
Neonkitza |
Sep 21 2006, 09:45 AM
|
sta bre zasto!? :| pa ne smem da kaze K... zbog tvoje "ribe"...a na engleskom se i sama ponasam ko kreten
|
ex-paydoman |
Sep 21 2006, 12:53 PM
|
ooooooooooff!!!
-------------------- ode..
|
^_NiN0_^ |
Sep 22 2006, 10:46 AM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
Ma najzesci je Martin koji je pre neki cas na srpskom racunao prosek kakav ce preci!
-------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |