Najvece Provale Ucenika
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Najvece Provale Ucenika
Laza_91 |
Sep 24 2006, 07:56 PM
|
Group: Članovi Joined: 20-May 06 Member No.: 63 |
Kako se samo neonka pregreje???
|
ex-paydoman |
Sep 25 2006, 09:26 AM
|
Moderator Group: Članovi Joined: 21-February 06 Member No.: 23 Status: Učenik MGa |
tegle pod odredjenim uglom u odnosu na sunce greju nashu malu jadnu Neonkitzu i to dowodi do pucanja
znash ono kad lupom naprawish watru? e owo ti je tako neshto -------------------- ode..
|
Neonkitza |
Sep 25 2006, 12:41 PM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
mogu ja tebe da sprzim lupom?bice svima lepse
|
ex-paydoman |
Sep 27 2006, 08:28 AM
|
Moderator Group: Članovi Joined: 21-February 06 Member No.: 23 Status: Učenik MGa |
NETJE!!!!
turshija tje da se ukiseli ako budesh tegle izlagala suncu -------------------- ode..
|
Neonkitza |
Sep 27 2006, 06:49 PM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
si siguran?neka...vredna je ta zrtva,ako bi te sprzila
|
Laza_91 |
Oct 18 2006, 08:23 AM
|
Ic je imalo pismeni iz srpskog evo nekoliko interesantnih recenica:
''Lepota je kao materija,ne može se niti stvoriti ni uništiti...'' N.J. ''Lepota je kao broj pi tako korišćen a nikad skroz ne istražen'' H.Z.(daljinac ) ''Lepota je kao beskonačnost tako nedostižna...''I.I. (za neke je stvarno nedostižna... ) |
Iva |
Oct 18 2006, 10:41 AM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 71 Status: Van MGa |
Hehe, interesantni zakljucci.. lol BTW svidja mi se ono sa brojem Pi... kao da dete ide u matematicku gimnaziju a i ovo za beskonacnost, isto nesto vuce na matematicku... i ono prvo isto.. lol.. kao da dete radi previse fizike
Tacno mozes da znas da su iz MG-a Kod mene prosle nedelje na hemiji pita profesor ucenika: - sta je to periodni sistem elemenata? - pa to je.. - ne zapocinji recenicu sa PA!! - pa nisam zapoceo recenicu sa pa! -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
Valkyrie |
Oct 18 2006, 07:13 PM
|
Group: Članovi Joined: 31-January 06 From: Нови Београд Member No.: 10 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Milica P. Stanković Škola/Razred: 4c |
На часу психологије...
проф: "Хајде, шта прво гледате код жена?" еским: "Капацитет плућа." мислим втф... -------------------- Judging by the pictures... Hell looks more interesting.
Жив човек, греши проф. Петковић То је као кад се пробудиш ујутру, погледаш у огледало и кажеш себи: "Хеј - ти се ложиш на лешеве." проф Репац All of my life, I have been fascinated by the big questions that face us, and have tried to find scientific answers to them. Perhaps that is why I have sold more books on physics than Madonna has on sex. - Stephen Hawking |
Laza_91 |
Oct 18 2006, 08:49 PM
|
Od čega zavisi komponenta x-ose kod kosog hitca?
Od sile bacanja |
Kurjak |
Oct 22 2006, 12:17 PM
|
Group: Članovi Joined: 27-June 06 From: ZUCERLI HILS Member No.: 69 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: MG / IVc |
QUOTE(Valkyrie @ Oct 18 2006, 07:13 PM) На часу психологије... проф: "Хајде, шта прво гледате код жена?" еским: "Капацитет плућа." мислим втф... Оштар је поларни ваздух-потребна су јака плућа !!! QUOTE(Laza_91 @ Oct 18 2006, 08:23 AM) Ic je imalo pismeni iz srpskog evo nekoliko interesantnih recenica: ''Lepota je kao materija,ne može se niti stvoriti ni uništiti...'' N.J. ''Lepota je kao broj pi tako korišćen a nikad skroz ne istražen'' H.Z.(daljinac ) ''Lepota je kao beskonačnost tako nedostižna...''I.I. (za neke je stvarno nedostižna... ) Ал су нам јуниори осветлали образ ... This post has been edited by ser_fanky Lj@B: Oct 22 2006, 12:33 PM -------------------- ШТО ЈЕ ЏАБА, ДУПЛО СЕ ПЛАЋА |
jeele |
Oct 22 2006, 05:39 PM
|
Group: Članovi Joined: 6-September 06 From: van sebe Member No.: 89 Status: Van MGa Ime i prezime: Jelena Dimov Škola/Razred: MG, IVe |
''lepota je prava kad je opipljiva''
istinu covek zbori... ''treba da zadiremo u srz umetnosti'' -------------------- |
Laza_91 |
Oct 23 2006, 04:46 PM
|
umetnost mi je više preko glave sutra imam pismeni iz srpskog
|
Puzzler |
Oct 28 2006, 11:39 AM
|
Group: Članovi Joined: 2-July 06 Member No.: 74 Status: Van MGa Škola/Razred: MG/IIb (proud of it) |
Kad smo već kod pismenog, šta misliš, da li će "profesorka" imati vremena da pregleda do utorka?
-------------------- |
ex-paydoman |
Oct 29 2006, 07:39 PM
|
"LEPOTA, TO SAM JA!" L.M.(ja)
-------------------- ode..
|
Anchi |
Oct 29 2006, 08:04 PM
|
Group: Članovi Joined: 27-July 06 Member No.: 76 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG |
QUOTE sutra imam pismeni iz srpskog sutra? mi imali prosle nedelje... dobila sam 5!!!! |
RZA |
Oct 29 2006, 08:20 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
@anchi: sutra je pisano 23.10...
@paydoman:.. samo sanjaj.. -------------------- cold
|
Anchi |
Oct 29 2006, 08:45 PM
|
Group: Članovi Joined: 27-July 06 Member No.: 76 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG |
oops!!!! greska... nema veze.. zaboravite taj post..
|
ex-paydoman |
Oct 31 2006, 12:36 AM
|
najwetje prowale uchenika!!! to je tema!
ewo prowala: *** says: ja mislim da i tebi jeste Lazar says: pa meni je negde 17, ali bih mogao i sad Lazar says: što da ne? *** says: a kolki ti je? Lazar says: onoliko koliko imam godina (cm) *** says: 14 ili 15?/ Lazar says: imam 15 Lazar says: godina -------------------- ode..
|
ex-paydoman |
Oct 31 2006, 12:36 AM
|
looool
-------------------- ode..
|
Neonkitza |
Oct 31 2006, 09:13 AM
|
mi smo to jos davno znali it was fun...
|