Profesori U Matematickoj
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Profesori U Matematickoj
zugi |
Jan 31 2006, 10:28 AM
|
Group: Članovi Joined: 29-January 06 Member No.: 7 Status: Učenik MGa |
Ko je po vama i zasto najbolji profesor u matematickoj? Evo liste meni zanimljivih.
This post has been edited by zugi: Jan 31 2006, 10:29 AM |
pyost |
Jan 31 2006, 11:18 AM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Ja ne mogu da glasam... Probaj malo bolje da definises kriterijum, ovako "Ko je najbolji?" nece ici. Svako je dobar (ili los!) na neki nacin.
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
zugi |
Jan 31 2006, 11:30 AM
|
Group: Članovi Joined: 29-January 06 Member No.: 7 Status: Učenik MGa |
najzanimljiviji, mozes da izdrzis 45 min sa njim.
|
pyost |
Jan 31 2006, 11:34 AM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Tako je vec lakse Glasao sam...
SerGrimReaper |
Jan 31 2006, 12:26 PM
|
Group: Članovi Joined: 31-January 06 Member No.: 9 Ime i prezime: Uglješa Stojanović |
Glasao
|
Eli0t |
Jan 31 2006, 01:03 PM
|
Voodoo People Group: Administratori Joined: 25-January 06 Member No.: 1 Status: Bivši učenik MGa |
@SerGrimReaper Jel ti nije problem da editujes svoj profil i uneses pravo ime i prezime? Voleli bi smo da svi znamo ko je ko, i sa kim "razgovaramo".
Pozdrav |
LoshMeeBre |
Jan 31 2006, 02:34 PM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
Imam osecaj da znam ko je grimi...
btw svi znate za koga sam ja glasao-za profesora koji me najvise voli (ispred table) -------------------- |
^_NiN0_^ |
Jan 31 2006, 08:53 PM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
Ipak najbolji/a vodi!!!
-------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
Valkyrie |
Feb 5 2006, 05:51 PM
|
Group: Članovi Joined: 31-January 06 From: Нови Београд Member No.: 10 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Milica P. Stanković Škola/Razred: 4c |
Svima iz Id - budite nepristrasni, ne gledajte ko vam je razredni, već ko je najveći car!
A to je Aleksandar Glavnik -------------------- Judging by the pictures... Hell looks more interesting.
Жив човек, греши проф. Петковић То је као кад се пробудиш ујутру, погледаш у огледало и кажеш себи: "Хеј - ти се ложиш на лешеве." проф Репац All of my life, I have been fascinated by the big questions that face us, and have tried to find scientific answers to them. Perhaps that is why I have sold more books on physics than Madonna has on sex. - Stephen Hawking |
^_NiN0_^ |
Feb 5 2006, 09:19 PM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
QUOTE(Valkyrie @ Feb 5 2006, 05:51 PM) Svima iz Id - budite nepristrasni, ne gledajte ko vam je razredni, već ko je najveći car! A to je Aleksandar Glavnik Pa to je tebi razredni ,zar ne? -------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
Valkyrie |
Feb 13 2006, 04:11 PM
|
Group: Članovi Joined: 31-January 06 From: Нови Београд Member No.: 10 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Milica P. Stanković Škola/Razred: 4c |
Па јесте али је и даље највећи цар. Као и хемичарка (Аника), било је тесно са одлуком
-------------------- Judging by the pictures... Hell looks more interesting.
Жив човек, греши проф. Петковић То је као кад се пробудиш ујутру, погледаш у огледало и кажеш себи: "Хеј - ти се ложиш на лешеве." проф Репац All of my life, I have been fascinated by the big questions that face us, and have tried to find scientific answers to them. Perhaps that is why I have sold more books on physics than Madonna has on sex. - Stephen Hawking |
ex-paydoman |
Feb 21 2006, 11:34 PM
|
Moderator Group: Članovi Joined: 21-February 06 Member No.: 23 Status: Učenik MGa |
ma Sinisha Mitritj je zakon!
Glawnik mi je razredni pa ne smem nishta loshe da kazzem Anika mi dala 45 ali em nerwira ton kojim kazze "hotjemo li da se igramo ne najawljenih kontrolni 2 god" a d je izglasalo natashu zbog toga shto im je razredna! BRUKA! -------------------- ode..
|
pyost |
Feb 22 2006, 09:42 AM
|
Tebi ne predaje pa ne znas kakva je. Pazi, sigurno Id nije bez razloga zauzelo 85% pocetka liste na fizici
ex-paydoman |
Feb 22 2006, 09:50 AM
|
Moderator Group: Članovi Joined: 21-February 06 Member No.: 23 Status: Učenik MGa |
sa te strane si uprawu, ali ti si stawio profesore koji tebi predaju...
a Miroslawa Antitj (geometrija) ona je kraljica -------------------- ode..
|
pyost |
Feb 22 2006, 11:05 PM
|
Nisam ja pravio poll, nego zugi, a on je osmak. Ionako ne mogu da se stave svi profesori. Maximalno moze 20, a bilo bi mucenje sve stavljati.
Kioslav |
Feb 23 2006, 08:31 AM
|
Group: Članovi Joined: 29-January 06 Member No.: 5 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Ivan Jakovljevic Škola/Razred: MG/3e |
Bah nije ni cudo sto niko osim D-ovca i po nekog C-ovca niko nije na ovom forumu kada cak ni u ovoj anketi skoro da nema ni jednog profesora koji predaje u nasem odeljenju. Ako izuzmemo Istoriju i Hemiju.
Mozete da dodate sledece profesore: Jasminka Mihaljinac (Informatika) Verica Obradovic (Geometrija) Maja Kuzmanovski (Fizika) Jasmina Lazic (Analiza) Jelena Novovic (Srpski) -------------------- |
ex-paydoman |
Feb 23 2006, 09:32 AM
|
pa zbog tebe jednog da menjaju celu anketu...
-------------------- ode..
|
Stankefa |
Mar 1 2006, 04:51 PM
|
Group: Članovi Joined: 1-March 06 Member No.: 30 Ime i prezime: Danilo i Stefan Cerović |
|
Do double g |
Mar 1 2006, 04:57 PM
|
Group: Članovi Joined: 28-February 06 Member No.: 26 Ime i prezime: Fedor Popovic |
Evo ja sam glasao za Natasu Calukovic jer nju jedino znam
|
Stankefa |
Mar 1 2006, 05:00 PM
|
Group: Članovi Joined: 1-March 06 Member No.: 30 Ime i prezime: Danilo i Stefan Cerović |
|