Profesori U Matematickoj
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Profesori U Matematickoj
Do double g |
Mar 1 2006, 05:02 PM
|
Group: Članovi Joined: 28-February 06 Member No.: 26 Ime i prezime: Fedor Popovic |
Ma extra je....
|
ex-paydoman |
Mar 1 2006, 07:46 PM
|
Moderator Group: Članovi Joined: 21-February 06 Member No.: 23 Status: Učenik MGa |
QUOTE(Do double g @ Mar 1 2006, 05:02 PM) sigurno nisi wideo 1M, jer da si je wideo promenio bi mishljenje... -------------------- ode..
|
neWenNa |
Mar 1 2006, 09:03 PM
|
Group: Članovi Joined: 1-March 06 Member No.: 32 Ime i prezime: Nevena Blažić |
glasala sam za aleksandra glavnika
a glasala bih i za miroslavu antic... |
Eho |
Mar 1 2006, 09:08 PM
|
Group: Članovi Joined: 1-March 06 From: eno tamo..// Member No.: 31 Status: Van MGa Ime i prezime: V. Gudzulic |
Ja sam glaso za veronaucnika... Najjaci je lik
-------------------- Unus pro omnibus et omnes pro uno.
|
ex-paydoman |
Mar 1 2006, 09:13 PM
|
Moderator Group: Članovi Joined: 21-February 06 Member No.: 23 Status: Učenik MGa |
tako je! Newena je glasala za Glawnika jer joj je razredni! Glasaj za Sinishu! i ja sam glasao za njega...
-------------------- ode..
|
Anabella |
Mar 2 2006, 03:39 PM
|
Group: Blokirani Joined: 1-March 06 Member No.: 28 Ime i prezime: Anabela Petrovic |
Po meni je od svih ovde najkompetentniji Srdjan Ognjanovic.
Njegova zbirka za matematiku je vrhunsko literarno delo i zasluzuje punu paznju kriticara. Drugo, znam njegovu cerku, jedna lepa devojcica, lepa |
Valkyrie |
Mar 2 2006, 04:30 PM
|
Group: Članovi Joined: 31-January 06 From: Нови Београд Member No.: 10 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Milica P. Stanković Škola/Razred: 4c |
QUOTE Po meni je od svih ovde najkompetentniji Srdjan Ognjanovic. Njegova zbirka za matematiku je vrhunsko literarno delo i zasluzuje punu paznju kriticara. Ма дај. Причаш о њему, а да ниси слушала ни његова предавања, а камоли других професора овде. СВИ ПРОФЕСОРИ МАТЕМАТИКЕ У ОВОЈ ШКОЛИ СУ НАЈБОЉИ, ЗАТО ТУ И ПРЕДАЈУ. ... А Мирослава Антић је дефинитивна царица! (проф. геометрије за 1ц) Штета што је нема на гласању... -------------------- Judging by the pictures... Hell looks more interesting.
Жив човек, греши проф. Петковић То је као кад се пробудиш ујутру, погледаш у огледало и кажеш себи: "Хеј - ти се ложиш на лешеве." проф Репац All of my life, I have been fascinated by the big questions that face us, and have tried to find scientific answers to them. Perhaps that is why I have sold more books on physics than Madonna has on sex. - Stephen Hawking |
Anabella |
Mar 2 2006, 04:32 PM
|
Group: Blokirani Joined: 1-March 06 Member No.: 28 Ime i prezime: Anabela Petrovic |
Ja sam upravo to i napisala....kako radite za brojevima kad ne znate da citate?Jos vas nisu ucili?
|
Valkyrie |
Mar 2 2006, 05:58 PM
|
Group: Članovi Joined: 31-January 06 From: Нови Београд Member No.: 10 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Milica P. Stanković Škola/Razred: 4c |
Ne, nisu nas učili da čitamo... to te nauči učiteljica u osnovnoj
-------------------- Judging by the pictures... Hell looks more interesting.
Жив човек, греши проф. Петковић То је као кад се пробудиш ујутру, погледаш у огледало и кажеш себи: "Хеј - ти се ложиш на лешеве." проф Репац All of my life, I have been fascinated by the big questions that face us, and have tried to find scientific answers to them. Perhaps that is why I have sold more books on physics than Madonna has on sex. - Stephen Hawking |
ex-paydoman |
Mar 2 2006, 06:57 PM
|
dodao sam Miroslawu Antitj i namestio da je za nju glasalo celo 1C odeljenje na forumu...
-------------------- ode..
|
Eli0t |
Mar 2 2006, 08:12 PM
|
Voodoo People Group: Administratori Joined: 25-January 06 Member No.: 1 Status: Bivši učenik MGa |
QUOTE i namestio da je za nju glasalo celo 1C odeljenje na forumu... A zasto ovo? Stvarno nije fer... Otkud znas da bi svi glasali za nju? Ajde ja sad da stavim da je celo nase odeljenje glasalo za nasu Calukovicku. |
Eli0t |
Mar 2 2006, 08:13 PM
|
Voodoo People Group: Administratori Joined: 25-January 06 Member No.: 1 Status: Bivši učenik MGa |
Btw, glasanje je resetovano, neka svi opet glasaju. I zamolio bih kolegu moderatora da vise ne krade glasove
|
ex-paydoman |
Mar 2 2006, 09:17 PM
|
pa swako iz mog odeljenja u swom postu je rekao da bi glasao za nju!
stawite je... This post has been edited by paydoman: Mar 2 2006, 09:19 PM -------------------- ode..
|
pyost |
Mar 3 2006, 01:39 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
I sad niko nece moci da glasa zato sto svima koji su glasali pise.. Pa da su vec glasali
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
ex-paydoman |
Mar 3 2006, 02:01 PM
|
naprawitjemo nowo glasanje, a postowe tjemo da prebacimo, tako mi je rekao Andrej...
P.S. ako ne stawite Miroslawu Antitj ja dajem otkaz This post has been edited by paydoman: Mar 3 2006, 02:23 PM -------------------- ode..
|
^_NiN0_^ |
Mar 3 2006, 10:06 PM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
E sto ste vratili na pocetak.Ne mogu da glasam.Inace ja bih za nasu profesorku fizike.Ni zbog 1M koji jeste "malo" tezi, vez zato sto je najveci lik i najveca carica!!!Mada glasao bih i za Sinisu i Glavnika, ali Natasa on the top....
Vecu likcinu od zene nisam video!!!A tek sto objasnjava...(ne hvalim se ja nego eto tako je) -------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
Grashak |
Mar 22 2006, 04:18 PM
|
Group: Članovi Joined: 16-March 06 From: drugi sprat, 4 vrata desno!111 Member No.: 42 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: IVc i dalje kooonza BWEEEEEEE |
QUOTE(Anabella @ Mar 2 2006, 03:39 PM) Po meni je od svih ovde najkompetentniji Srdjan Ognjanovic. Njegova zbirka za matematiku je vrhunsko literarno delo i zasluzuje punu paznju kriticara. Drugo, znam njegovu cerku, jedna lepa devojcica, lepa hmmm, on ima dva sina i nista, ali nista ne moze da se poredi sa ruskim zbirkama nego 2 stvari: calukovicka jeste carica sto se tice neki stvari (tipa ono na takmicenju "nadam se da sam vam pomogla", ko razume, shvatice) al dok vam Sopic (analiza) ne odrzi bar jedan jedini cas, nemate blage veze o cemu pricate. Okacicu jedan dan njgeove bisere sa casa... Znaci on je tako pametan covek, i zajebava nenormalno ljude oko sebe, al bas onako. matematicarski (citaj:vrhunski).. sve ovo pisem u nadi da mi se 4 iz analize magicno pretvori u 5 -------------------- You spin me right round baby, Right round! Weeeee!!
|
pyost |
Mar 22 2006, 05:36 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Uklonio sam glasanje zato sto je moj kolega administrator uspeo da ga sjebe, pa je sada bolje samo da napisemo sta mislimo
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
Puzzler |
Dec 10 2006, 11:30 AM
|
Group: Članovi Joined: 2-July 06 Member No.: 74 Status: Van MGa Škola/Razred: MG/IIb (proud of it) |
QUOTE(ser_fanky Lj@B @ Mar 3 2006, 10:06 PM) Ljubo, jesi li bio pijan??? QUOTE(Grashak @ Mar 22 2006, 04:18 PM) al dok vam Sopic (analiza) ne odrzi bar jedan jedini cas, nemate blage veze o cemu pricate. Okacicu jedan dan njgeove bisere sa casa... Znaci on je tako pametan covek, i zajebava nenormalno ljude oko sebe, al bas onako. matematicarski (citaj:vrhunski).. U pravu si (mada pretpostavljam da ovo nećeš pročitati ), Sopić je naj lik... Kao ono, radimo mi pre neki čas permutacije, i on kaže: "Pazite na nule, one pretvaraju trocifrene u dvocifrene i sl. Možete dobiti 077,070, 007 (što je moj znak)" Dakle, čovek je cool A naša razredna isto ima bisere, samo što su onako...hmm...pogubljeni -------------------- |
^_NiN0_^ |
Dec 10 2006, 12:44 PM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
[quote=Puzzler,Dec 10 2006, 11:30 AM]
Ljubo, jesi li bio pijan??? Ja sam se salio -------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |