Utisci
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Utisci
Miny |
Sep 12 2006, 09:59 PM
|
Group: Članovi Joined: 30-January 06 From: Beograd Member No.: 8 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Mina Spasic Škola/Razred: MG/IVd |
Dosta smo mi pricali, aj pustite sad malo ove nove prvake...
Kakvi su utisci iz skole? Bolje ili gore nego sto ste ocekivali? -------------------- Lepa na tatu, pametna na mamu[COLOR=blue]
|
ex-paydoman |
Sep 13 2006, 08:34 AM
|
Moderator Group: Članovi Joined: 21-February 06 Member No.: 23 Status: Učenik MGa |
pa.... owaj..... kako da kazzem......
ja odem u shkolu, kad ono dan, i widim tebe, kad ono mrak mi pade na ochi a o ostalima, nema shta da pricham... profesori-nisu zdrawi, uchenici-bolesni, tetkice-najbolesnije -------------------- ode..
|
pyost |
Sep 13 2006, 08:50 AM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Otkad si ti prvak?
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
ex-paydoman |
Sep 13 2006, 09:18 AM
|
Moderator Group: Članovi Joined: 21-February 06 Member No.: 23 Status: Učenik MGa |
nisam prochitao prwi red
a i zamalo da budem prwak -------------------- ode..
|
RZA |
Sep 13 2006, 01:31 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
Jel se ja tu racunam.. Posto sam bila ovde 2 god.. ? Ili samo oni koji su prvi put u skoli?
-------------------- cold
|
Laza_91 |
Sep 13 2006, 03:07 PM
|
Group: Članovi Joined: 20-May 06 Member No.: 63 |
Bolje nego osnovna!!!
A tek cemo videti kako ocenjuju |
jeele |
Sep 13 2006, 03:37 PM
|
Group: Članovi Joined: 6-September 06 From: van sebe Member No.: 89 Status: Van MGa Ime i prezime: Jelena Dimov Škola/Razred: MG, IVe |
meni se dopalo...deluje opusteno...
a opet i ozbiljno... u poredjenju sa osnovnom - mnooogo bolje... -------------------- |
Iva |
Sep 13 2006, 08:11 PM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 71 Status: Van MGa |
A zasto je stavljena ona glavica zelena koja kao da ce se svakog trenutka ispovracati???
-------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
Puzzler |
Sep 15 2006, 09:20 PM
|
Group: Članovi Joined: 2-July 06 Member No.: 74 Status: Van MGa Škola/Razred: MG/IIb (proud of it) |
Meni je, onako, cool... Bolje nego osnovna, sigurno!
-------------------- |
Neonkitza |
Sep 15 2006, 09:22 PM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
sve je bolje od osnovne...ne bi ste verovali kolko u mg ima manje strebera
|
RZA |
Sep 15 2006, 09:23 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
.. nego sto si mislila...
|
Neonkitza |
Sep 15 2006, 09:27 PM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
ne..nego u mojoj osnovnoj skoli
|
RZA |
Sep 15 2006, 09:30 PM
|
Cini ti se..
Isla sam 2 godine u MG.. Veruj mi 80% su streberi.. znam da neimenovani pojedinci (znam ja ko) cim dodju kuci u rade sve, pa onda 2 sata matu, 2 sata fizu, 2 sata informatiku, i ostatak (3 sata) ostale predmete, znaju uvek sve.. Vecina.. Ja, naravno, ne spadam tamo.. This post has been edited by daljinac: Sep 15 2006, 09:30 PM -------------------- cold
|
Neonkitza |
Sep 15 2006, 09:31 PM
|
pa pazi..meni za sad ne deluje tako...al moji su tako i u osnovnoj svi imali privatne profesore...strebali ko ludi...
|
RZA |
Sep 15 2006, 09:35 PM
|
Mozda ne u tvom odeljenju, znam neke, bar 5-oro, i oni su spadali u istu grupu kao i ja.. Ono, ucis kad treba i tako.. Mada, sad, neko je bolji, neko manje.. ali, veruj mi za strebere, pitaj mene, Jelenu, Anu.., znam.. 2 godine, u istom odeljenju. Nisu izlazili napolje (reeeetko) kad su imali 2 nedelje slobodno za takmicenja.. A pre toga su se ubili od rada.. i pretpostavljas da su naucili, navezbali se, i malo da se odmore, ali ne..
This post has been edited by daljinac: Sep 15 2006, 09:36 PM -------------------- cold
|
Anchi |
Sep 15 2006, 11:16 PM
|
Group: Članovi Joined: 27-July 06 Member No.: 76 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG |
Bolje nego sto sam ocekivala, bolje nego u osnovnoj...
... Mozda promenim utiske kad pocnu da pitaju, daju kontrolne i ocenjuju.... (Da se predstavim, Andrijana Ia) |
jeele |
Sep 16 2006, 07:17 AM
|
Group: Članovi Joined: 6-September 06 From: van sebe Member No.: 89 Status: Van MGa Ime i prezime: Jelena Dimov Škola/Razred: MG, IVe |
ja se strecnula da Shinoda ide u mg...
plagijatoru! -------------------- |
Neonkitza |
Sep 16 2006, 09:55 AM
|
poz anchi...dobro dosla
|
Anchi |
Sep 16 2006, 11:59 AM
|
Group: Članovi Joined: 27-July 06 Member No.: 76 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG |
Hvala
|
RZA |
Sep 16 2006, 04:40 PM
|
Sta ti se desilo sa avatarom?! .. Jadna maca, mora da se prestravila kad je videla koga ima ovde (necu da navodim!)..
|