Glasajte Za Najbolju Tv Stanicu U Srbiji, ako uopste postoji ...
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Glasajte Za Najbolju Tv Stanicu U Srbiji, ako uopste postoji ...
LoshMeeBre |
Nov 14 2008, 11:18 PM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
combo iz tanjinih snova.. Da sam mutav i umetnik u ljubavi udala bi se za mene.
-------------------- |
VIP <3 |
Nov 14 2008, 11:19 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
Ali ne znas da vadis 15. koren iz decimalnog broja na keca... njanja
This post has been edited by VIP (ex Miss): Nov 14 2008, 11:22 PM -------------------- Opsti kriminal. |
LoshMeeBre |
Nov 14 2008, 11:20 PM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
Ko kaze? Nikada mi to nisi trazila
-------------------- |
Slovenatz |
Nov 14 2008, 11:21 PM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
Sad sam se setio one reklame za kocu "sta jos nisam probao?"
-------------------- |
VIP <3 |
Nov 14 2008, 11:22 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
[OFF] Alo bre, Misko i Pufnice, pojavim se na forumu posle sto godina i vi morate da oterate temu u offtopic pricom o meni? Ponosna sam na vas <3 (P.S. Izvini na offu, Bozo... i ti Ljubo... i ti Fizicar... ) [/OFF]
-------------------- Opsti kriminal. |
LoshMeeBre |
Nov 14 2008, 11:25 PM
|
Tanja ti si vazan faktor u nasim zivotima. Sunce naseg sistema. Majka naseg matrijarhata. Guru nase sekte. Zlato nase vestacke vilice. Psenica nase pogache. Bitak svega bivstvujuceg. Limes nasih teznji. Maaaa razumela si
-------------------- |
VIP <3 |
Nov 14 2008, 11:27 PM
|
REZIME: Ja sam ono jedinstvo koje jeste zato sto je samo po sebi, zivi za sebe zato sto se radja po sebi, i cini sustinu svih jedinstvenih suprotnosti.
Vratite se temi! (ha ha zovite me Mod<3 ) -------------------- Opsti kriminal. |
Slovenatz |
Nov 14 2008, 11:27 PM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
@Loshmee: Ne zaboravi supremum nasih snova
@t: Ne gledam mnogo tv, samo ako naletim na nesto dobro. This post has been edited by Slovenatz: Nov 14 2008, 11:29 PM -------------------- |