Kontorlni Iz Trigonometrije - Iid
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Kontorlni Iz Trigonometrije - Iid
LoshMeeBre |
Sep 17 2006, 05:31 PM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
Ti ces da bidnes moja grupa, ja tebi saljem zadatke..
Petko ce biti uroseva.. Ja ne znam nista posebno, ali uros radi meni, ja pisem na papir i dajem tebi, ti prepisujes i saljes dalje pa dokle stigne.. -------------------- |
Eli0t |
Sep 17 2006, 06:16 PM
|
Voodoo People Group: Administratori Joined: 25-January 06 Member No.: 1 Status: Bivši učenik MGa |
Koliko grupa ima kod Boze? Ako su 2, onda cu i ja biti vasa grupa, tako da...
|
Legenda |
Sep 22 2006, 07:20 PM
|
Grafički dizajner Group: Saradnik Joined: 5-March 06 Member No.: 37 Status: Učenik MGa Škola/Razred: IV d |
Vecina je uradila 4 zadatka,par njih uradilo 5,jedino se Martin i Endzru boone kako su se sjebali..Sve u svemu,nije lose.
This post has been edited by Dex: Sep 22 2006, 07:21 PM |
Eli0t |
Sep 22 2006, 09:24 PM
|
Voodoo People Group: Administratori Joined: 25-January 06 Member No.: 1 Status: Bivši učenik MGa |
Hehe, hvala na izvestaju Videcemo u ponedeljak sta ce biti...
|
^_NiN0_^ |
Sep 23 2006, 11:28 AM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
Ono kada dodjemo samo Andrej i Martin petice!
-------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
Legenda |
Oct 7 2006, 07:39 PM
|
Grafički dizajner Group: Saradnik Joined: 5-March 06 Member No.: 37 Status: Učenik MGa Škola/Razred: IV d |
Izgleda da su Martin i Endzru bili u pravu..Endzru je jos mogao da se izvuce,da popravi na 2-3,ali ne..treba pismenost i znanje za to..
|
Eli0t |
Oct 7 2006, 08:01 PM
|
QUOTE Ono kada dodjemo samo Andrej i Martin petice! Ahahahha, e bas si ga utrefio Nego jel se pripremate za pismeni u ponedeljak? |
Legenda |
Oct 7 2006, 08:12 PM
|
Jos nisam radio,sutra cu..Nego Endzru,da li se ti pripremas?
This post has been edited by Dex: Oct 7 2006, 08:13 PM |
Eli0t |
Oct 7 2006, 08:17 PM
|
Pa ne bas, uzeo sam nesto malo da citam iz knjige, al nista ne kapiram...
|
Anchi |
Oct 7 2006, 08:20 PM
|
Group: Članovi Joined: 27-July 06 Member No.: 76 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG |
Ko ti je kriv sto si u mentolskom odeljenju...
|
Legenda |
Oct 7 2006, 08:29 PM
|
Jel ti imas nesto protiv mentorskog odeljenja?
|
Anchi |
Oct 7 2006, 08:29 PM
|
Group: Članovi Joined: 27-July 06 Member No.: 76 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG |
Salim se... Nemojte me ozbiljno shvatati...
|
RZA |
Oct 7 2006, 08:30 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
ma.. oni samo nece da prizaju da imaju da strebaju 2 puta vise.... i su time samo streberi.. ..
-------------------- cold
|
Legenda |
Oct 7 2006, 08:32 PM
|
Ma i ja se salim..Meni bi ipak bilo draze da sam u obicnom odeljenju..
|
Eli0t |
Oct 7 2006, 08:33 PM
|
I meni...
|
RZA |
Oct 7 2006, 08:35 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
ali zasto? ovako mozete da se hvalite!!
|
Legenda |
Oct 7 2006, 08:37 PM
|
Cime da se hvalimo?
This post has been edited by Dex: Oct 7 2006, 08:37 PM |
Anchi |
Oct 7 2006, 08:38 PM
|
Zasto? Sta vam fali tu?
|
Legenda |
Oct 7 2006, 08:42 PM
|
Pa dobro,imamo neke privilegije,kao na primer,zamolimo da nas puste kuci i oni nas puste (ponekad)..ali je gradivo mnogo teze nego u ostalim odeljenjima..Ja sam u domu u sobi sa 3 lika iz MG-a i znam kako je kod njih..opusteno!
|
RZA |
Oct 7 2006, 08:42 PM
|
pa pazi.. to odeljenje po meni uvek ima najbolje profesore.. meni je mnogo zao sto mi vise Calukovicka ne predaje.. ali mislim.. i nasu su super.. ali u principu.. u vasem odeljenju su najkvalitetniji profesori
|