Kontrolni... Help!
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Kontrolni... Help!
Anchi |
Sep 16 2006, 11:53 PM
|
Group: Članovi Joined: 27-July 06 Member No.: 76 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG |
Predaje li nekome analizu sa algebrom?? Imam kontrolni u ponedeljak... Zanima me kakve kontrolne daje i ima li potrebe za panikom.....
This post has been edited by Anchi: Sep 23 2006, 09:01 PM |
LoshMeeBre |
Sep 16 2006, 11:58 PM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
Potrebe za paniku uvek ima
Ne predaje mi ona ali... ...ne moze ona ni da hoce u pocetku da ti uvali nesto tesko.. Ako razumes sta se desava imas sve predispozicije za 4-5. Meni su ti iskazi najlaksi u celoj prvoj godini(doduse na drugom najlaksem kontrolnom ja sam uspeo da dobijem 1na2, ali to je duuga prica). Jedino moze da ti uvali neki tezak prevod recenice u iskaz. Ako to znas dobro na konju si -------------------- |
Anchi |
Sep 17 2006, 12:00 AM
|
Group: Članovi Joined: 27-July 06 Member No.: 76 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG |
Mislim da znam.. Pitanje je samo da ne da veeeliki broj zadataka za kratko vreme.. Inace mi je extra profesorka, ali da je stroga ne moze se poreci..
|
^_NiN0_^ |
Sep 17 2006, 12:07 AM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
Ma nije vazno iako ne dobijes pet na prvom , uvek postoje popravni i slicno
-------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
jeele |
Sep 17 2006, 09:31 AM
|
Group: Članovi Joined: 6-September 06 From: van sebe Member No.: 89 Status: Van MGa Ime i prezime: Jelena Dimov Škola/Razred: MG, IVe |
al' je za utehu
-------------------- |
Laza_91 |
Sep 17 2006, 11:32 AM
|
Group: Članovi Joined: 20-May 06 Member No.: 63 |
Tako su nama svi profesori govorili da se ne uzbudjujemo ako na pocetku budemo dobijali lose ocene...blabla...
Ja sam se vec uplasio ocena |
LoshMeeBre |
Sep 17 2006, 12:13 PM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
Evo bas prekjuce covek dobije 1na2 iz algebre, a i dalje se nada da ce proci 5.00.. A sto je najgore od svega ima sasvim solidne sanse.. Tako da opusteno
-------------------- |
^_NiN0_^ |
Sep 17 2006, 12:23 PM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
Iskreno, najbolje je da prepisujes i da se ulizujes! Dzabe ti je znanje ako hoces da budes 5.00! Pitaj Loshmeeja da se "veliko" znanje ne isplati. Puskica je pola znanja. Ako osoba koja je dobila 1na2 bude imala 5 iz analize na kraju ... stvarno
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
Legenda |
Sep 17 2006, 12:25 PM
|
Grafički dizajner Group: Saradnik Joined: 5-March 06 Member No.: 37 Status: Učenik MGa Škola/Razred: IV d |
Da,jos ako si na pocetku godine seo pored nekog kao sto je Markovicka..nema zasto da se brines.
|
LoshMeeBre |
Sep 17 2006, 12:26 PM
|
MA dzaba ti i ulizivanje.. Prepisivanje je majka. Ako sedis sa nekim ko zna, znas i ti
Tako kod mene ja radim informatiku za dvoje, a drug fiziku, algebru i geometriju (na ravne casti ) -------------------- |
Neonkitza |
Sep 17 2006, 12:32 PM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
***...ja sedim sa likom koji "zna nesto" barem vise od mene...
|
^_NiN0_^ |
Sep 17 2006, 12:35 PM
|
sedim sam u prvoj klupi
LoshMeeBre |
Sep 17 2006, 12:36 PM
|
Pa podelite se. Ti uci fizicko, geografiju, veronauku/gradjansko, engleski.. A on ostalo.. I svi srecni i svi zadovoljni i svi 5.00
-------------------- |
Eli0t |
Sep 17 2006, 12:37 PM
|
Voodoo People Group: Administratori Joined: 25-January 06 Member No.: 1 Status: Bivši učenik MGa |
Pa ja sam okruzen likovima koji znaju "nesto", ali retko ko od njih se usudjuje da mi uradi zadatak na papiru... Kad ih pitam, svi kao nesto panice "necu ni ja zavrsiti" a na kraju dobiju 5... Ma blah
|
Laza_91 |
Sep 17 2006, 12:39 PM
|
A kod Nadije, jel ima prepisivanja?
|
Neonkitza |
Sep 17 2006, 12:40 PM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
da..a ti jadnicak pa ne znas nista
|
^_NiN0_^ |
Sep 17 2006, 12:40 PM
|
Sedi kod mene, ja bih ti pomogao da znam i ja
LoshMeeBre |
Sep 17 2006, 12:44 PM
|
QUOTE(Eli0t @ Sep 17 2006, 12:37 PM) Pa ja sam okruzen likovima koji znaju "nesto", ali retko ko od njih se usudjuje da mi uradi zadatak na papiru... Kad ih pitam, svi kao nesto panice "necu ni ja zavrsiti" a na kraju dobiju 5... Ma blah Ha, ha mozda ti pozajmim urosa jednom.. Nece puno da te kosta, a uspeh je zagarantovan -------------------- |
RZA |
Sep 17 2006, 12:45 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
Ovako.. Ja kod Nadije imam 2 godine iskustva..
Lepo.. Napisi u Wordu celo gradivo za kontrolni.. Smanji font na 3, 4.. Da ti velicina celog texta bude otprilike 7x5.. Na pocetku vam je nudila da kupujete one periodne sisteme, e sad lepo uzmes i na jednu stranu zalepis te puskice a kao sa druge strene gledas periodni sistem! NIKAD te nece provaliti.. Mi smo jednom list A4 krili u knjizi, posto smo mogli da koristimo onaj periodni sistem.. Nije nikad provalila.. (samo da ovo ne procita inace smo ga *****) -------------------- cold
|
Laza_91 |
Sep 17 2006, 12:46 PM
|
Hvala na savetu
E a sta ako cita ovo This post has been edited by Laza_91: Sep 17 2006, 12:46 PM |