Titule
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Titule
neWenNa |
Mar 3 2006, 02:42 PM
|
Group: Članovi Joined: 1-March 06 Member No.: 32 Ime i prezime: Nevena Blažić |
snaci ces se ti,ne brinem se ja za tebe
|
Puzzler |
Jul 22 2006, 04:05 PM
|
Group: Članovi Joined: 2-July 06 Member No.: 74 Status: Van MGa Škola/Razred: MG/IIb (proud of it) |
Evo još jedan predlog...
do 50 - 50-150 - 150-300 - (ili "Moderator level 3"?!?) 300-500 - (ili "Moderator level 2"?!?) 500-750 - (ili "Moderator level 1"?!?) 750 pa nadalje - Administrator Uzimamo u razmatranje? -------------------- |
pyost |
Jul 23 2006, 07:25 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
To sto neko spamuje, ne mora da znaci da treba da postane administrator To se zasluzuje Ali ovo je dobra ideja, uzecemo u razmatranje..
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
ex-paydoman |
Jul 24 2006, 02:27 PM
|
Moderator Group: Članovi Joined: 21-February 06 Member No.: 23 Status: Učenik MGa |
u prawu je pyost...
ja sam dao swoj predlog... UKLJUCHITE MASHTU!!! -------------------- ode..
|
pyost |
Aug 11 2006, 04:13 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Trazili ste - dobili ste. Za sada imamo pet rankova, ali to ce se povecavati Lista je sledeca:
0 - 100: Monom 101 - 250: Binom 251 - 500: Trinom 501 - 1000: Tetranom 1000 - : 42 Pitate se zasto je poslednji rank 42? Evo zasto -------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
^_NiN0_^ |
Aug 11 2006, 07:36 PM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
Bozo, ipak si mi poslusao
Hvala ... p.s. Ispravi ono od 1000- Bolje da pise >1000 This post has been edited by ser_fanky Lj@B: Aug 11 2006, 07:45 PM -------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
Legenda |
Aug 11 2006, 08:02 PM
|
Grafički dizajner Group: Saradnik Joined: 5-March 06 Member No.: 37 Status: Učenik MGa Škola/Razred: IV d |
Super ste ovo osmislili!Nazalaost,ja sam za sada samo jedan,bedan monom sa bednih 10-ak postova. Ovaj ser fanky Lj@b k'o da se rodio u forumu. salim se Ljubo
|
^_NiN0_^ |
Aug 11 2006, 08:07 PM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
Jel ti zao , krivo ????
-------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
Legenda |
Aug 11 2006, 08:13 PM
|
Grafički dizajner Group: Saradnik Joined: 5-March 06 Member No.: 37 Status: Učenik MGa Škola/Razred: IV d |
Naravno da nije,nemoj da se ljutis.Nisam mislio nista ozbiljno.
|
^_NiN0_^ |
Aug 12 2006, 12:12 AM
|
Nisam ni ja
Puzzler |
Aug 14 2006, 01:44 PM
|
Group: Članovi Joined: 2-July 06 Member No.: 74 Status: Van MGa Škola/Razred: MG/IIb (proud of it) |
Svaka vam čast za nove titule... Zaista inovativno!
-------------------- |
Kurjak |
Aug 14 2006, 02:02 PM
|
Group: Članovi Joined: 27-June 06 From: ZUCERLI HILS Member No.: 69 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: MG / IVc |
Лепо је то са титулама...
То ми даје идеју да уведем неко рангирање и у ЗЗЗШ-у НПР: Штребер првог ранга,другог ранга или Првог чина ,другог чина Морам о томе да прозборим са пајдоманом Што већи ранг то веће привилегије -------------------- ШТО ЈЕ ЏАБА, ДУПЛО СЕ ПЛАЋА |
Legenda |
Aug 14 2006, 02:35 PM
|
Da,i ja sam dobio ideju za ZZZDS:
Debeli siledzija prvog ranga,debeli siledzija drugog ranga a najvisi rang ce biti "Debeli kapetan siroke bele kule" This post has been edited by Dex: Aug 14 2006, 02:40 PM |
^_NiN0_^ |
Aug 14 2006, 05:59 PM
|
Pa zar nemaju samo jednog ?
Legenda |
Aug 14 2006, 06:02 PM
|
A Marko?!Naravno,Kurjak je dostigao najvisi rank,i to ne krije!
|
^_NiN0_^ |
Aug 14 2006, 06:06 PM
|
Pa zar Marko nije jedan od najboljih clanova ZZZS-a ? A sto se mene tice mogao bi da bude i siledzija, ooops ... hocu reci "vaspitac" - rang 2
Legenda |
Aug 14 2006, 06:09 PM
|
Svi mi znamo da je Marko siroki covek evropskih svatanja (Ooops,hteo sam da kazem evropski covek,sirokih shvatanja)
|
^_NiN0_^ |
Aug 14 2006, 06:11 PM
|
Mislim da je samo siroki covek sa shvatanjima !
Legenda |
Aug 14 2006, 06:18 PM
|
Ah,dobro,dosta smo prozivali Marka.Nije u redu da ga zezamo iza ledja,ipak nam je skolski drug... ,ali zato Kurjak nije... Hahahaha!
|
^_NiN0_^ |
Aug 14 2006, 06:22 PM
|
U pravu si,nema sta... prozivadjemo ga ispred stomaka (hocu reci pred nim ).
Pa nekako nam i Kurjak dodje kao skolski druga, ali dalji ... sused ! -------------------- Yo!hambin,