40 Godina Rada
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
40 Godina Rada
pyost |
Sep 16 2006, 09:15 AM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Beogradska Matematička gimnazija obeležiće 19. septembra 40-godišnjicu svog postojanja manifestacijom koja će se održati u zgradi Narodnog pozorišta u Beogradu.
Kako se navodi u saopštenju te škole, svečanoj akademiji će prisustvovati oko 500 gostiju, medju kojima će biti i premijer Srbije Vojislav Koštunica, koji je ujedno i pokrovitelj svečanosti. Svečanosti će prisustvovati i gradonačelnik Beograda Nenad Bogdanović, gradski sekretar za obrazovanje Vladimir Todić, a manifestaciju je podržao i predsednik Srbije Boris Tadić. Matematička gimnazija u Beogradu osnovana je 1966. kao škola za učenike talentovane za matematiku, prirodne nauke i informatiku. Učenici te škole su na najprestižnijim medjunarodnim takmičenjima osvojili 250 medalja, što je redak slučaj za takve škole čak i u svetu, saopštili su iz te gimnazije. Proslava jubileja najznačajnije škole za mlade matematičare u Srbiji, počeće u 18 časova u Narodnom pozorištu promocijom Monografije i izložbom o toj školi. -------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
Laza_91 |
Sep 17 2006, 11:49 AM
|
Group: Članovi Joined: 20-May 06 Member No.: 63 |
Koliko sam ja razumeo razrednu 5. učenika iz svakog odeljenja treba da ide?
|
pyost |
Sep 17 2006, 11:54 AM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Da
-------------------- Baby, it's a violent world.
^_NiN0_^ |
Sep 17 2006, 12:21 PM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
Jel ja ne idem ?
-------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
Laza_91 |
Sep 17 2006, 01:07 PM
|
Group: Članovi Joined: 20-May 06 Member No.: 63 |
Pa valjda sami izaberete medjusobno...
|
RZA |
Sep 17 2006, 01:20 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
Ne, nego razredna treba da izabere.. ali kod nas je 4-oro htelo.. Ali jedan nije bio u skoli pa ce on da ide..
-------------------- cold
|
RZA |
Sep 18 2006, 07:07 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
E.. Mora da se nosi sve svecano!! Ne sme nista od farmerki, patika itd.. BOZE, STA CU JA DA OBUCEM?!
|
Neonkitza |
Sep 18 2006, 08:10 PM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
ih..kod nas 6 htelo obuci fensi haljinicu
|
pyost |
Sep 18 2006, 08:30 PM
|
Ni ja ne bih imao sta da obucem, da idem
-------------------- Baby, it's a violent world.
RZA |
Sep 18 2006, 10:19 PM
|
Ma kakve bre haljinice.. za**** ti sve to, ja idem u farmerkama i patikama, pa neka me izbace ako hoce!!!!
|
Neonkitza |
Sep 18 2006, 10:21 PM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
u starkicama
|
RZA |
Sep 18 2006, 10:22 PM
|
Eh.. danas sam ih pokvasila sbog glupe kise.. Skroz su bile mokre.. .. Mozda mi se nece osusiti.. ... neee.. Ma.. idem ja u mojim drugim lepim patikama.. to je sve sto i imam od normalne obuce..
|
Neonkitza |
Sep 18 2006, 10:25 PM
|
a martinke?ccc...nemas martinke
|
RZA |
Sep 18 2006, 10:29 PM
|
Nemam..
ZEMLJOOO, OTVORI SEEE, PROGUTAAAJ MEEE! -------------------- cold
|
ex-paydoman |
Sep 20 2006, 01:13 PM
|
Moderator Group: Članovi Joined: 21-February 06 Member No.: 23 Status: Učenik MGa |
ha... ja uskoro kupujem martinke, zziweo ja!
kako bilo na swechanosti? -------------------- ode..
|
ex-paydoman |
Sep 20 2006, 02:38 PM
|
Moderator Group: Članovi Joined: 21-February 06 Member No.: 23 Status: Učenik MGa |
sad mi je jawljeno da je izashla moja slika u jucherashnjim nowinama!
politika je juche objawila moju sliku! Hwala POLITIKO! -------------------- ode..
|
Kurjak |
Sep 20 2006, 03:20 PM
|
Group: Članovi Joined: 27-June 06 From: ZUCERLI HILS Member No.: 69 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: MG / IVc |
QUOTE(MrGood @ Sep 20 2006, 02:38 PM) sad mi je jawljeno da je izashla moja slika u jucherashnjim nowinama! politika je juche objawila moju sliku! Hwala POLITIKO! И ја сам на тој слици !!! Слава мене прати !!!! -------------------- ШТО ЈЕ ЏАБА, ДУПЛО СЕ ПЛАЋА |
Eli0t |
Sep 20 2006, 06:49 PM
|
Voodoo People Group: Administratori Joined: 25-January 06 Member No.: 1 Status: Bivši učenik MGa |
Lool
A gde su vas to uslikali? |
Neonkitza |
Sep 20 2006, 08:13 PM
|
|
RZA |
Sep 20 2006, 08:15 PM
|
sta ce ti bre.. da ne mozes da podignes nogu..
|