Letenje Avionom, Anketa
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Letenje Avionom, Anketa
RZA |
Sep 25 2006, 05:47 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
e.. cuti ti.. ja kad sam poslednji put videla imao si oko 380.. a sad.. to je bilo 2 dana posle bana.. joj rima..
This post has been edited by daljinac: Sep 25 2006, 05:48 PM -------------------- cold
|
dupecrew |
Sep 25 2006, 10:17 PM
|
Group: Članovi Joined: 16-September 06 Member No.: 105 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG, 3/e |
eh sada, leteo sam za francusku(razmena ucenika)=2, u englesku 4 ili 6 puta nisam siguran, za ameriku 4, u italiju(sa dve godine) 2 puta, presedanje dva puta u nemackoj, u grcku 4 puta, i tu je naravno presedanje u njujorku dva puta, uglavnom sam leteo JATom, mada sam leteo i Virgin-om
-------------------- Big Me
|
Eli0t |
Sep 25 2006, 10:20 PM
|
Voodoo People Group: Administratori Joined: 25-January 06 Member No.: 1 Status: Bivši učenik MGa |
Faco
Jos kad bi samo ostavio pravo ime i prezime... |
Iva |
Sep 29 2006, 06:18 PM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 71 Status: Van MGa |
A jesi li isao sa tunelom ispod La Manchea? Ako ti kasni vlak vise od 2min, dobijes besplatnu povratnu, ozbiljno!
Inace... da li ste se bojali/se bojite/cete se bojati/biste se bojali da putujete avionom? -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
Laza_91 |
Sep 29 2006, 06:19 PM
|
Group: Članovi Joined: 20-May 06 Member No.: 63 |
Naravno da se ne bojim.
|
RZA |
Sep 29 2006, 08:08 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
stvarno nije nista strasno.. mnogo mi se svidja onaj osecaj kad uzlece.. ali mi se ne svidja kad trucne kad slece..
-------------------- cold
|
pyost |
Sep 29 2006, 08:23 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Da, kao da propadas..
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
Iva |
Sep 30 2006, 06:39 AM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 71 Status: Van MGa |
Pa sta ja znam, ali nije to bas ostavilo preteran utisak na mene.
Meni je smetalo to sto smo imali neke gloope kineske filmove... blah. A hrana je bila dobra... -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
Puzzler |
Oct 1 2006, 10:07 AM
|
Group: Članovi Joined: 2-July 06 Member No.: 74 Status: Van MGa Škola/Razred: MG/IIb (proud of it) |
QUOTE(Iva @ Sep 30 2006, 07:39 AM) Pa sta ja znam, ali nije to bas ostavilo preteran utisak na mene. Meni je smetalo to sto smo imali neke gloope kineske filmove... blah. A hrana je bila dobra... mmmm... kineski filmovi... Egzotično -------------------- |
RZA |
Oct 1 2006, 10:22 AM
|
kako da ne.. ne razumes nista.. ili je sinhronizovano.. pa je jos vece ******.. ako ima prevod.. onda je.. pa ne znam.. glupi su kineski filmovi..
a sta ste jeli.. -------------------- cold
|
^_NiN0_^ |
Oct 1 2006, 10:25 AM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
Citam zadnji post, a temu nisam ni video ... strasno ... kakav OFF!
Jeo sam pse ! -------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
RZA |
Oct 1 2006, 10:26 AM
|
uu.. i kakvi su?
ali ovo nije toliki off, ipak je vezano za avione! -------------------- cold
|
^_NiN0_^ |
Oct 1 2006, 10:32 AM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
Pa kada se jedu u AVIONU bas su slatki, onako mali ... njam njam ... blajk blajk ... probaj
-------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
Puzzler |
Oct 1 2006, 10:33 AM
|
Group: Članovi Joined: 2-July 06 Member No.: 74 Status: Van MGa Škola/Razred: MG/IIb (proud of it) |
Da, ali kakve veze to ima sa proizvodnjom uložaka za slonice u Maleziji?!?
-------------------- |
RZA |
Oct 1 2006, 10:34 AM
|
e vidis.. to se zove off. kad ti nenad dodje i onda ti odvali nesto trece, a nece ni da prizna da je spamer!!!:D
@psi: moram da ih probam!:D -------------------- cold
|
^_NiN0_^ |
Oct 1 2006, 10:35 AM
|
E, stvrano Nenade ako tako nastavis ... biti ces banovan
-------------------- Yo!hambin,
RZA |
Oct 1 2006, 10:36 AM
|
ali ti mu ne mozes nista..
|
Puzzler |
Oct 1 2006, 10:43 AM
|
QUOTE(ser_fanky Lj@B @ Oct 1 2006, 11:35 AM) Pa onda i Neonkitzu, i Lazu, i daljinac, i jeele, i sve nas sa prve... Pobuna!!! -------------------- |
RZA |
Oct 1 2006, 10:45 AM
|
mene nece, ja sam se smirila....jel tako? ..
|
Neonkitza |
Oct 1 2006, 10:58 AM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
nece ni mene
|