Letenje Avionom, Anketa
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Letenje Avionom, Anketa
RZA |
Oct 1 2006, 10:58 AM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
da.. mi smo se ucepile....
ali oni nisu... hahaha.. nazad na temu!!!! This post has been edited by daljinac: Oct 1 2006, 10:59 AM -------------------- cold
|
Puzzler |
Oct 1 2006, 11:00 AM
|
Group: Članovi Joined: 2-July 06 Member No.: 74 Status: Van MGa Škola/Razred: MG/IIb (proud of it) |
Nisi, nisi!
daljinac Total Cumulative Posts 699 ( 29.6 posts per day / 6.80% of total forum posts ) Joined: 7-September 06 Puzzler Total Cumulative Posts 700 ( 7.7 posts per day / 6.81% of total forum posts ) Joined: 2-July 06 Pa ti vidi... -------------------- |
RZA |
Oct 1 2006, 11:02 AM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
nisam ja kriva sto si tu od 2.7..
NAZAD NA TEMU INACE PONOVO POCINJEM SA SPAMOM TO U SVAKOM SLUCAJU NIJE DOBRO..!! -------------------- cold
|
Puzzler |
Oct 1 2006, 11:08 AM
|
Group: Članovi Joined: 2-July 06 Member No.: 74 Status: Van MGa Škola/Razred: MG/IIb (proud of it) |
Nije fora u tome kad sam se ja učlanio, fora je da imamo isto postova!
This post has been edited by Puzzler: Oct 1 2006, 11:27 AM -------------------- |
RZA |
Oct 1 2006, 11:25 AM
|
pa nema to veze.. ja sam pisala mnogo vise "pametnih" stvari od tebe..
ti budi banovan, ali se ja ne vracam ovde dok se ne vrati tema! -------------------- cold
|
Puzzler |
Oct 1 2006, 11:27 AM
|
Dakle, letenje avionom... Nikada nisam leteo, a i nemam neku naročitu želju, jer se plašim visine Muka mi je čak i na ringišpilu
-------------------- |
RZA |
Oct 1 2006, 11:28 AM
|
kako ti je muka na ringispilu, kad si iz sapca, kad je tamo vasar..
-------------------- cold
|
Puzzler |
Oct 1 2006, 11:31 AM
|
Pa ja nikad nisam išao na vašar zbog ringišpila i tih glooposti... Išao sam da kupim CD-ove čija cena teži 0
-------------------- |
RZA |
Oct 1 2006, 11:32 AM
|
meni svi cd-ovi teze 0, jer sve skidam sa neta!!.. haha.. ali ni net nije jeftin.... ali opet.. koliko skinem.. isplati se..
|
Puzzler |
Oct 1 2006, 11:34 AM
|
Mene jednostavno nekad mrzi... A imam ceo mesec neograničeno, 128 kbps za 800 din!
-------------------- |
RZA |
Oct 1 2006, 11:36 AM
|
hmmm.. off..
nazad na temu.. avioni.. jedva cekam sledecu godinu.. idem u USA.. is tvari kad zavrsim 2. razred.. to je ona tamo godina, trebala sam i sad posle prve, ali nista od toga.. naravno avionom... This post has been edited by daljinac: Oct 1 2006, 11:37 AM -------------------- cold
|
Puzzler |
Oct 1 2006, 11:43 AM
|
Ne znam šta mi je danas... Sve danas odvedoh u OFF! To ste vi krivi, vi ste me zarazili
-------------------- |
RZA |
Oct 1 2006, 12:02 PM
|
evo ponovo.. bas sam vratila temu a ti ponovo.. idi u cosak i tuci se!!
|
Puzzler |
Oct 1 2006, 12:04 PM
|
QUOTE(daljinac @ Oct 1 2006, 12:36 PM) jedva cekam sledecu godinu.. idem u USA.. is tvari kad zavrsim 2. razred.. to je ona tamo godina, trebala sam i sad posle prve, ali nista od toga.. naravno avionom... Blago tebi... Ja ću jedino ako pobedim na "Longman" takmičenju... This post has been edited by Puzzler: Oct 1 2006, 12:05 PM -------------------- |
RZA |
Oct 1 2006, 12:06 PM
|
u 4. razredu gimnazije....
a ja idem da gledam kako mi brat maturira!!. jee.. a sad posle prve sam trebala u Californiu.. a sigurno idem u Boston 2008.... Mislim, kao trebala da idem u californiu.. pozvao me on, ali mi nisu mama i tata dali.... This post has been edited by daljinac: Oct 1 2006, 12:07 PM -------------------- cold
|