Deset Hiljada Postova
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Deset Hiljada Postova
RZA |
Oct 8 2006, 09:15 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
weeee.. minus 1015 postova.. weeee.. kako bi to extra izgledalo..
This post has been edited by daljinac: Oct 8 2006, 09:15 PM -------------------- cold
|
^_NiN0_^ |
Oct 9 2006, 09:09 AM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
I izgleda!
-------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
Iva |
Oct 9 2006, 01:50 PM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 71 Status: Van MGa |
Jel' moze malo objasnjenje kako dolazi do negativnih postova? Mislim, ne razumem! Pa nikad ne mozes imati MANJE nego sto si napisao/la!!! Uvek mora biti pozitivno.. zar ne?
-------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
aphr0 |
Oct 9 2006, 07:27 PM
|
Group: Članovi Joined: 29-August 06 Member No.: 81 Status: Van MGa Škola/Razred: I bg gimnazija |
Hmm...Pretpostavimo suprotno,da mora...
Ali posto vidimo QUOTE -1,016 ...Na osnovu toga zakljucujemo suprotno,sto je apsurd! Znaci MOZE -------------------- |
Eli0t |
Oct 9 2006, 07:28 PM
|
Voodoo People Group: Administratori Joined: 25-January 06 Member No.: 1 Status: Bivši učenik MGa |
Ahahahaha e nek si joj dokazao
|
aphr0 |
Oct 9 2006, 07:35 PM
|
Group: Članovi Joined: 29-August 06 Member No.: 81 Status: Van MGa Škola/Razred: I bg gimnazija |
Heehehe...Dobra vam fora to s negativnim...Pocecu da praktikujemXD
-------------------- |
Eli0t |
Oct 9 2006, 07:36 PM
|
Voodoo People Group: Administratori Joined: 25-January 06 Member No.: 1 Status: Bivši učenik MGa |
Pa ne mozes ti... Jedino ako te admin posalje u minus
|
aphr0 |
Oct 9 2006, 08:18 PM
|
Mislio sam da na forumu 5e pocnem da sprovodim slicne metode....
This post has been edited by ½Man½Amazing: Oct 9 2006, 08:29 PM -------------------- |
pyost |
Oct 9 2006, 10:28 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Eh, kopirate nas
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
Phoenix |
Oct 9 2006, 11:08 PM
|
Group: Članovi Joined: 28-July 06 Member No.: 77 Ime i prezime: Marko Markovic Škola/Razred: TSS II-1 |
Bravo, bravo za postove... evo i ja da malo doprinesem sa prvim postom hahahahahahaha........................
-------------------- U can defeat him countles times, but he will rise up again and fight...
|
aphr0 |
Oct 10 2006, 11:37 AM
|
Hehehe...***,kad ste najbolji...
Ali ipak,nas prethodni forum je bio duplo veci od ovog...I onda je adminu puko film i ugasio ga je. Onda smo mi resili da napravimo novi(pre neka 2 dana... ) Tako da je tek razvoju... edit:sto ste stavili ****** word filter?? This post has been edited by ½Man½Amazing: Oct 10 2006, 11:41 AM -------------------- |
pyost |
Oct 10 2006, 11:39 AM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
aphr0 |
Oct 10 2006, 11:46 AM
|
Ims u profilu... http://forum5e.3.forumer.com
Ja sam bio protiv free foruma,ali morali smo da uradimo za 1 dan, da bi bili prvi,i da bi odma doveli sve ljude sa prethodnog foruma kod nas... Inace je cela 5a na exkurziji pa je prazno... Verovatno cemo kasnije praviti drugi...Cisto zbog budjavog forumer domena. -------------------- |
pyost |
Oct 10 2006, 11:49 AM
|
Najbolje je da odmah kupite hosting i domen, posle je lako. Mislim da nije tesko izdvojiti 3000 godisnje za tako nesto...
aphr0 |
Oct 10 2006, 11:54 AM
|
Pa znam da to nije neka cifra,ali kad pogledas kakve budale ti dolaze na forum,i kolko se trude da ga uniste(prosli forum je pravi primer),postavlja se pitanje ima li i ovo svrhe...
Ako ovo bude islo kako treba(da,da,sigurno),mozda cemo to i da uradimo. Problem je i sto je direktor debil,i zabranjuje bilo kakvo reklamiranje po skoli,a prosli admin je izgleda zesce na*ebao. -------------------- |
pyost |
Oct 10 2006, 11:55 AM
|
Sve se moze kada se hoce.. Mi se nismo reklamirali po skoli, forum i nije bio nesto, ali kada smo kupili domen.. BOOM!
aphr0 |
Oct 10 2006, 12:03 PM
|
Lol...Ja sam ga jos onda naso preko es-a.
Bio je i onda ok.Cak je bilo vise aktivnih clanova...(ili mi se cini...) PS.Ako vas brine sto vam niko vise ne spamuje,rado cu vam dovesti par likova... -------------------- |
pyost |
Oct 10 2006, 12:06 PM
|
Nema potrebe
aphr0 |
Oct 10 2006, 02:27 PM
|
Da i vas forum dozivi procvat...
-------------------- |
pyost |
Oct 10 2006, 03:09 PM
|
Pa da posle moramo da ga zatvaramo