European Music Awards 2006, And the winner is...
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
European Music Awards 2006, And the winner is...
Puzzler |
Oct 7 2006, 05:28 PM
|
Group: Članovi Joined: 2-July 06 Member No.: 74 Status: Van MGa Škola/Razred: MG/IIb (proud of it) |
Polomiću ti i drugu nogu Polako i bolno
Pravi horor -------------------- |
RZA |
Oct 7 2006, 05:37 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
ajde da te vidim.. dodji kod mene i polomi mi..
polako mi prvo raseci nogu skalpelom... onda seci misice dok ne stignes do koske.. pa onda polako uzmes ono cime ti buse zub.. ona mini busilica i pocnes polako da mi seces kosti... .. bolesna sam.. -------------------- cold
|
^_NiN0_^ |
Oct 7 2006, 06:00 PM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
Od muzickih nagrada do lomljenja i pretnji
-------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
Anchi |
Oct 7 2006, 06:30 PM
|
Group: Članovi Joined: 27-July 06 Member No.: 76 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG |
Nisi ti sasvim normalna.. Kakve ti sve ideje padnu na pamet
Bolesno... |
RZA |
Oct 7 2006, 06:50 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
ne zelis da me cujes uzivo kad sam u formi. sad sam smorena i nisu mi bas nesto mnogo bolesne misli.. ....
elem.. na kom kanalu ste rekli da je EMA? MTV? jel ima na MTV Adria? -------------------- cold
|
Anchi |
Oct 7 2006, 07:09 PM
|
Group: Članovi Joined: 27-July 06 Member No.: 76 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG |
Nadam se da ima.. Trebalo bi, prenosili su i VMA (samo sto sam ja zaspala)
|
RZA |
Oct 7 2006, 07:10 PM
|
Kad je bio VMA?!
-------------------- cold
|
Anchi |
Oct 7 2006, 07:13 PM
|
Pre... mesec dana... Cini mi se da je bio 31. avgust.
|
RZA |
Oct 7 2006, 07:17 PM
|
nisam gledala..aaaaaa... nisam ni znala da je bio..
|
Anchi |
Oct 7 2006, 07:18 PM
|
A bilo je posle pola jedan cini mi se.. Ja oprala kosu i zaspala posto smo isli pre podne prvi dan...
|
RZA |
Oct 7 2006, 07:20 PM
|
steta.. jel bar znas ko je pobedio za najbolji film?
|
Anchi |
Oct 7 2006, 07:25 PM
|
Video of the Year
Panic! at the Disco — “I Write Sins Not Tragedies” Best Male Video James Blunt — “You’re Beautiful” Best Female Video Kelly Clarkson — “Because of You” Best Group Video The All-American Rejects — “Move Along” Best Rap Video Chamillionaire (featuring Krayzie Bone) — “Ridin’” Best R&B Video Beyoncé (featuring Slim Thug) — “Check on It” Best Hip Hop Video Black Eyed Peas — “My Humps” Best Dance Video Pussycat Dolls (featuring Snoop Dogg) — “Buttons” Best Rock Video AFI — “Miss Murder” Best Pop Video P!nk — “Stupid Girls” Best New Artist Avenged Sevenfold — “Bat Country” MTV2 Award 30 Seconds To Mars — “The Kill” Viewer’s Choice Fall Out Boy — “Dance, Dance” Best Direction Gnarls Barkley — “Crazy” (directed by Robert Hales) Best Choreography Shakira (featuring Wyclef Jean) — “Hips Don’t Lie” Best Special Effects Missy Elliott — “We Run This” Best Art Direction Red Hot Chili Peppers — “Dani California” Best Editing Gnarls Barkley — “Crazy” Best Cinematography James Blunt — “You’re Beautiful” Best Video Game Soundtrack “Marc Ecko’s Getting Up” (Atari) Best Video Game Score “Elder Scrolls IV: Oblivion” (Jeremy Soule) Ringtone of the Year Fort Minor (featuring Holly Brook) - “Where’d You Go” Video Vanguard Award Hype Williams |
RZA |
Oct 7 2006, 07:28 PM
|
aaaaa.. gledala sam to.. ali neku reprizu
jao.. pogresno sam protumacila.. mislila sam da je bio MTV Movie Awards.. This post has been edited by daljinac: Oct 7 2006, 07:28 PM -------------------- cold
|
Anchi |
Oct 7 2006, 07:30 PM
|
A ne.. To ne znam da li je bilo..
|
Anchi |
Oct 7 2006, 07:32 PM
|
Movie awards je bilo u junu valjda..
Sve u svemu, bolje sto nisam gledala VMA jer sam besna sto Madonna nije ni jednu nagradu osvojila! A extra je spot This post has been edited by Anchi: Oct 7 2006, 07:33 PM |
RZA |
Oct 7 2006, 07:33 PM
|
pa.. verovatno je bilo i boljih.. ali mi je trulo sto je onaj James Blunt osvojio nagradu.. mislim.. jeste mu pesma dobra i sve.. ali je spot gluuuuuuup.. bolja je madonna, doduse.. to jeste u grupi male videos.. ali je sigurno bilo boljih.. i because of you je mnogo glup spot..
This post has been edited by daljinac: Oct 7 2006, 07:35 PM -------------------- cold
|
Anchi |
Oct 7 2006, 07:36 PM
|
Madonna je best. Because of you je glup.. Nije fer...
|
Puzzler |
Oct 7 2006, 08:37 PM
|
Group: Članovi Joined: 2-July 06 Member No.: 74 Status: Van MGa Škola/Razred: MG/IIb (proud of it) |
QUOTE(Anchi @ Oct 7 2006, 08:36 PM) Da znaš... Malo ubacila razvoda i, tralala, eto spota... A baš se je voleo pre ovoga... Zapravo, i nije ona kriva -------------------- |
Anchi |
Oct 7 2006, 08:40 PM
|
Ali bila je nominovana u 5 kategorija!!!!! (Madonna0
Nije fer da ne osvoji nista! Smrc |
RZA |
Oct 7 2006, 08:45 PM
|
pomirite se.. smorila je ljude.. vise niko nije veran fan njoj.. .. ne slusa se kao ranije..
|