Ekskurzija
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Ekskurzija
Iva |
Oct 18 2006, 10:57 AM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 71 Status: Van MGa |
Jer nije lepo offovati.... zato se izvinjavam
Ja sutra idem u skolu tako da prije podne nisam za kompom.. tako da znas Hajde, cekam! I TEBE NINA! -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
Iva |
Oct 19 2006, 03:21 PM
|
HEY LJUDI!!!
IDEM JA NA MINI EXKURZIJU U BG - U SREDU - NA SAJAM KNJIGA - SA SKOLOM yayyay PS cekam slike -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
Kurjak |
Oct 20 2006, 04:31 PM
|
Group: Članovi Joined: 27-June 06 From: ZUCERLI HILS Member No.: 69 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: MG / IVc |
QUOTE(Iva @ Oct 19 2006, 03:21 PM) HEY LJUDI!!! IDEM JA NA MINI EXKURZIJU U BG - U SREDU - NA SAJAM KNJIGA - SA SKOLOM yayyay PS cekam slike Та није можно да су ти дали визу,как си то успјела? QUOTE(Neonkitza @ Oct 13 2006, 01:52 PM) То су бре преваранти-нису ме звали,мислили да ћу је уплашим својом појавом!!!! QUOTE(Iva @ Oct 15 2006, 08:00 PM) Лазу,лазу-био сам у хотелу !!! Napomena od: pyost Sve se moze reci u jednom postu -------------------- ШТО ЈЕ ЏАБА, ДУПЛО СЕ ПЛАЋА |
milija |
Oct 20 2006, 05:30 PM
|
Group: Članovi Joined: 6-March 06 Member No.: 38 Ime i prezime: Milija Jovicic |
QUOTE(pyost @ Oct 17 2006, 05:17 PM) Hahaha, kako da ne U poverenju Lazo, sacekaj me negde u bg-u da se vidimo (prvom prilikom ) C, c, c kakva reputacija ... Zbog cega to, jos nikog sa ovog foruma nisam prebio (fizicki naravno ) Hahaha, ja cu na ekskurziju u BIH na obliznju reku koja je 13 km od moje kuce pa ako ima voljnih ali ne za kupanje -------------------- Izadji i bori se
Zivot je kuchka, i ja sam makro. |
Iva |
Oct 20 2006, 07:40 PM
|
Kurjak, a kaj me ti tak zezas?!
Sta ce mi viza za Bg??? I zasto si poslao 3 uzastopna posta, mogao si sve da objedinis!!! Da cujem, Pyost, Eliot, Dex, vas komentar na ovo sto zbori Vuk! -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
pyost |
Oct 20 2006, 07:47 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
QUOTE(Kurjak @ Oct 20 2006, 05:31 PM) Mi smo, u nedostatku tvog broja, kontaktirali Luku, i on je rekao ne znam ni sam sta - ukratko, da vas dvojica ne mozete -------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
Iva |
Oct 20 2006, 08:05 PM
|
Lazu.. lol.. na latinici je ok, ali na cirilici... pa.. ona je i predvidjena za to da ne bude glupih slova
-------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
Legenda |
Oct 20 2006, 08:11 PM
|
Grafički dizajner Group: Saradnik Joined: 5-March 06 Member No.: 37 Status: Učenik MGa Škola/Razred: IV d |
Ljudi,dosta svadje i prepirke! Steta sto ste zakljucali temu Depresija.. Ja sam u depresiji i ne mogu da donosim razumne zakljucke.. osecam da me svi nekako..ignorisu..smrc,ali ozbiljno..
Gde god da se pojavim cujem:"Eno ga onaj dex smarac" ili nista..ja kazem nesto,ostali se okrecu i odlaze..uzas This post has been edited by Dex: Oct 20 2006, 08:13 PM |
Laza_91 |
Oct 20 2006, 09:08 PM
|
Group: Članovi Joined: 20-May 06 Member No.: 63 |
Bože pa meni se to svaki dan dešawa
|
^_NiN0_^ |
Oct 21 2006, 12:21 AM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
QUOTE(Iva @ Oct 20 2006, 07:40 PM) A moj komentar??? -------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
pyost |
Oct 21 2006, 11:39 AM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Ti nisi bio na exkurziji
Napomena od: Ljuba aaa .... Ok This post has been edited by ser_fanky Lj@B: Oct 21 2006, 12:24 PM -------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
Legenda |
Oct 21 2006, 12:32 PM
|
Grafički dizajner Group: Saradnik Joined: 5-March 06 Member No.: 37 Status: Učenik MGa Škola/Razred: IV d |
QUOTE(Kurjak @ Oct 20 2006, 04:31 PM) Oni mozda jesu prevaranti,ali ja nisam.. I ja sam bio tamo Kurjace,ok je sto si ti direktor ZZZS-a,ja to cenim,ali nije u redu da zezas devojku sto prica hrvatski.. This post has been edited by Dex: Oct 21 2006, 12:33 PM |
Iva |
Oct 21 2006, 12:43 PM
|
Ali.. ja ne pricam bas Hrvatski, mozda poneka rec - tu i tamo... inace, u mojem razredu ima par osoba koje pricaju Hrvatski stalno, pa im niko nista ne kaze, a mene spopadas zbog par reci
-------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
Puzzler |
Oct 21 2006, 01:02 PM
|
Group: Članovi Joined: 2-July 06 Member No.: 74 Status: Van MGa Škola/Razred: MG/IIb (proud of it) |
QUOTE(Dex @ Oct 20 2006, 09:11 PM) Ljudi,dosta svadje i prepirke! Steta sto ste zakljucali temu Depresija.. Ja sam u depresiji i ne mogu da donosim razumne zakljucke.. osecam da me svi nekako..ignorisu..smrc,ali ozbiljno.. Gde god da se pojavim cujem:"Eno ga onaj NENAD smarac" ili nista..ja kazem nesto,ostali se okrecu i odlaze..uzas Ovo ja čujem... Jedino mogu da me svare Ljuba i (ponekad) Lazar, i, ofc, Iva i Milija... -------------------- |
Legenda |
Oct 21 2006, 03:39 PM
|
Zar je moguce da ja toliko smaram?
Dobro,dosta smo offovali..Ljuba ce da zakljuca temu.. Ima li jos neko da kaze nesto zanimljivo u vezi ekskurzije? |
^_NiN0_^ |
Oct 21 2006, 04:29 PM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
Opet ste me zvali ... hihihi !
Ekskurzije u Mg-u sucks! -------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
Puzzler |
Oct 21 2006, 04:48 PM
|
Group: Članovi Joined: 2-July 06 Member No.: 74 Status: Van MGa Škola/Razred: MG/IIb (proud of it) |
QUOTE(ser_fanky Lj@B @ Oct 21 2006, 05:29 PM) 'Ajde, Ljubo, zaključaj, i meni je ova tema crappy -------------------- |
maxydelanoche |
Oct 21 2006, 10:02 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
Pa, bilo kako bilo, ja sam se veceras vratila sa ekskurzije, isto Subotica, nedelju dana; bilo je bas cool, bar koliko to moze da bude kada je cela skola 30 djaka, a na trecem spratu deca cetvrti i peti razred. Pa sad, vi idite u diskoteku... :-( Ali, meni je bilo super! A gradska vecnica u Subotici me je odusevila. Ostala sam bila bez teksta!
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
Eli0t |
Oct 21 2006, 10:09 PM
|
Voodoo People Group: Administratori Joined: 25-January 06 Member No.: 1 Status: Bivši učenik MGa |
Nedelju dana?? Meni jedan lik iz RG rece da idu na 3-4 dana...
|
Iva |
Oct 22 2006, 07:24 AM
|
Pa i ti si meni tako rekla, ali nvm
Hehe, ti kao da si vise odusevljena Suboticom nego Mg-ovci, ili mi se cini? -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|