Ekskurzija
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Ekskurzija
Anchi |
Oct 7 2006, 07:04 PM
|
Group: Članovi Joined: 27-July 06 Member No.: 76 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG |
Kako ste uspeli da je naterate da vam donosi dorucak????
|
RZA |
Oct 7 2006, 07:08 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
pa ne znam.. lepo smo je zamolili.. i kad je dosla.. i razgrnula jaknu.. sve palo na sto.. onako kao kad neko nesto ukrade pa stvi u jaknu i bezi..
kad se sve prosulo na sto.. jaooo.. ali mi smo imali apartman i svi su dolazili kod nas.. da znas kakav je to haos bio.. najneurednija soba.. -------------------- cold
|
Anchi |
Oct 7 2006, 07:12 PM
|
Group: Članovi Joined: 27-July 06 Member No.: 76 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG |
Jel Radmila ona sto ide u 1e? Sa naocarima i ravnom kosom do ispod usiju (malo duzom) ?? Malo cudno prica..
|
RZA |
Oct 7 2006, 07:16 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
E BAS TA.... .. HAHAHAH
jaoo.. jao.. kakva je ona "faca".. svi bre znaju za nju.. isto kao Dijana.. -------------------- cold
|
Anchi |
Oct 7 2006, 07:17 PM
|
Upoznala sam je kad smo imali nemacki u cetvrtak.. Pricala nam je sta ce biti na kontrolnom iz istorije... Dijanu ne znam.
|
RZA |
Oct 7 2006, 07:19 PM
|
NE ZNAS DIJANU?! .. podhitno da je upoznas na ekskurziji.. ocarace te..
mozda bude milosrdna i odsece dlake ispod pazuha pa da ti da da nadogradis na kosu.. .. hahahhah... a.. ako hoces kvalitetnije.. ne brini.. ... obilne su i one dole.. jaooo.. boli me koliko se cepam.. -------------------- cold
|
Anchi |
Oct 7 2006, 07:21 PM
|
Otkud ti znas za te dole ?!?!?! Pokazaces mi je u ponedeljak... U koje odeljenje ide?
|
RZA |
Oct 7 2006, 07:22 PM
|
eee.. imam ja izvore.. imam oci.. HAHAH..
ide u 1e.. HAHAHAAHAHAH.. jao.. pokazacu ti ako idem na ekskurziju.. a ako ne idem potrazi nekog iz 1e.. pa pitaj.. -------------------- cold
|
Anchi |
Oct 7 2006, 07:24 PM
|
Zasto ne bi isla? Joj... mislim da znam ko je..... Jel ona mala sa naocaricama i dugom crnom rascupanom kosom sto se uvek debilno oblaci i izgleda 5 godina mladja??????
|
RZA |
Oct 7 2006, 07:26 PM
|
pa.. ne znam.. ali ja sam primetila da uvek drzi usta otvorena i uvek ima isti izraz lica...
a.. zasto ne bih isla.. hmm.. pa mozda zato sto sam u gipsu.. pa se tek sutra saznaje da li smem.. hmm.. ali mozda to i nije ralog.. -------------------- cold
|
Anchi |
Oct 7 2006, 07:29 PM
|
U gipsu ? Zasto?
Ne znam za izraz lica, ali izgleda dosta mladje i cesto nosi neke smesne cipelice... Jel nosi naocare? |
RZA |
Oct 7 2006, 07:31 PM
|
Da da.. nosi naocare.. ii.. da izgleda mladje.. ali izgleda mnogo zaostalo i debilno...
http://www.bozidarevic.com/mgforum/index.php?showtopic=349&st=120 tu imas objasnjenje za nogu.. mrzi me da pisem.. negde u sredini.. -------------------- cold
|
Anchi |
Oct 7 2006, 07:37 PM
|
Idi.. Makar na stakama...
|
Iva |
Oct 7 2006, 07:39 PM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 71 Status: Van MGa |
Ma dajte... ne budite tako okrutni prema Dijani!
-------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
Anchi |
Oct 7 2006, 07:41 PM
|
Ti je znas?
|
RZA |
Oct 7 2006, 07:49 PM
|
ne zna je.. .. ali.. veruj mi.. ono je.. ono je.. uf.. gadno..
a za ekskurziju.. pa pazi.. idem ja sutra kod doktora i onda sta on kaze to ce da bude.. ako kaze da mogu da idem onda idem.. ako ne.. onda ne idem.. -------------------- cold
|
Anchi |
Oct 7 2006, 07:50 PM
|
Previse si poslusna... Sta si u horoskopu?
|
RZA |
Oct 7 2006, 07:53 PM
|
Skorpija..
pa.. meni je tata rekao da nema sanse da idem.. e onda smo se nabedjivali i uspela sam mamu da nagovorim da me pregledaju u nedelju jer mi je bolje.. i uspela sam..... tek sam danas uspela da ih ubedim za pregled.. -------------------- cold
|
Anchi |
Oct 7 2006, 07:54 PM
|
Eeee. Ja sam bik, tvrdoglavija.. Ja kad nesto zacrtam...
|
Neonkitza |
Oct 7 2006, 10:07 PM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
ma da da khm..ti ne mozes...khm..mora neko da ostane salim se
ja u osmom tu jednu noc nisam ni spavala...a one fensi drugarice su spavale 8 sati i ujutru..meni i durgu..:"sta kukate?pa bas smo lepo spavali..."...glavu da im slomim!! |