Loše Ocene..., šta reći...
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Loše Ocene..., šta reći...
Iva |
Nov 8 2006, 04:28 PM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 71 Status: Van MGa |
Ne.. nisam mislila na to.. to ti je opomena koja se daje u retkim slucajevima ako je ucenik do tada pokazivao izvanredne rezultate u radu, a onda odjednom naglo popustio.. uostalom, ovo je looda skola.. mislim.. nije bas to kao MG
-------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
ex-paydoman |
Nov 8 2006, 10:13 PM
|
Moderator Group: Članovi Joined: 21-February 06 Member No.: 23 Status: Učenik MGa |
SID nema ni jednu 4...
bar nije imala u 1. god -------------------- ode..
|
Sid |
Nov 8 2006, 10:29 PM
|
Group: Članovi Joined: 19-April 06 Member No.: 54 Status: Učenik MGa |
Tacno je da nisam imala nijednu zakljucenu 4 na kraju 1. godine.
A sad obavestenje za lose informisanog MrGood-a, u prvoj godini sam dobila 3 iz fizike na pismenom i 2 na pismenom iz geometrije. Samo da se zna. -------------------- The ultimate goal lies neither in victory nor in defeat.
|
Iva |
Nov 9 2006, 07:55 AM
|
To ne znaci da je imala sve petice, moze znaciti i da je imala sve ispod 3 (salim se...!)
Ja imam 4 i 4 iz informatike -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
pyost |
Nov 9 2006, 11:33 AM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
A ja 5 i 5
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
Anchi |
Nov 9 2006, 03:08 PM
|
Group: Članovi Joined: 27-July 06 Member No.: 76 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG |
Ja sam na pismenom iz analize sada dobila 5 sa svih 100 poena!!!!!
|
Iva |
Nov 9 2006, 04:19 PM
|
Lako je vama iz informatike kad ne radite gluposti kao mi... uvek napravim neke banalne greske ali dobro.. bice bolje.. kad tad
-------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
RZA |
Nov 9 2006, 06:25 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
a kod nas na informatici.. pa nista ne naucis.. znaces samo ako si isao ili ides u neku skolu informatike.. pa znas o cemu prica.. a ako prvi put programiras.. ne valja..
This post has been edited by Spužva: Nov 9 2006, 06:25 PM -------------------- cold
|
ex-paydoman |
Nov 14 2006, 03:41 PM
|
Moderator Group: Članovi Joined: 21-February 06 Member No.: 23 Status: Učenik MGa |
QUOTE(Iva @ Nov 9 2006, 04:19 PM) Lako je vama iz informatike kad ne radite gluposti kao mi... uvek napravim neke banalne greske ali dobro.. bice bolje.. kad tad da, wama je skroz za*ebano! posebno taj "copy paste", on me je uwek bunio -------------------- ode..
|
Iva |
Nov 14 2006, 07:43 PM
|
M'da....... i kaze se "COPI-PASTE" (citiram profesora... )
A jel' znas da deaktiviras trecu liniju u Maj Kompjuteru? E, vidis, ja nisam imala pojma sta to znaci (snadjoh se prekasno pa dobih 4 ) -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
vladale |
Nov 14 2006, 10:19 PM
|
Group: Članovi Joined: 9-November 06 From: Leskovac Member No.: 182 Ime i prezime: Vladimir Stoiljković Škola/Razred: Gimnazija/II-6 |
Kod mene, u Leskovcu, ocene su šarene, ali su sve 4 ili 5
Psihologija - 4 Matematika - 5 Srpski - 4 Geografija - 5 Informatika - 5 Nemački - 5 Engleski - 5 |
Iva |
Nov 20 2006, 06:04 PM
|
Eh... dobila sam danas tri petice
|
Anchi |
Nov 21 2006, 02:39 PM
|
Group: Članovi Joined: 27-July 06 Member No.: 76 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG |
QUOTE Eh... dobila sam danas tri petice Streber... Salim se... |
RZA |
Nov 21 2006, 02:58 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
kako vam je prosla istorija?
ja sam dobila 5! .. -------------------- cold
|
Iva |
Nov 21 2006, 04:19 PM
|
Da, ko mi kaze
Smorih se da pisem po forumu.. -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
Laza_91 |
Nov 22 2006, 04:46 PM
|
Group: Članovi Joined: 20-May 06 Member No.: 63 |
Ja sam dobio 1 iz istorije------->i popravio i dobio 4.
|
Anchi |
Nov 22 2006, 06:02 PM
|
Na ovom drugom kontrolnom si dobio 1?
Joj mi u petak imamo kontrolni iz analize (funkcije, relacije, operacije)....Imam osecaj da ce da da tezak kontrolni... |
Iva |
Nov 22 2006, 06:23 PM
|
Mi smo imali pismeni zadatak iz mateka iz toga, mislim da sam dobro uradila.
|
Anchi |
Nov 22 2006, 06:26 PM
|
Da, ali mislim da ce nama (za razliku od Ib) zadaci biti uzasno teski...
Nadam se da gresim... |
RZA |
Nov 22 2006, 10:37 PM
|
ajde donesi sutra u skolu zadatke..
-------------------- cold
|