Loše Ocene..., šta reći...
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Loše Ocene..., šta reći...
Eli0t |
Feb 17 2007, 01:38 PM
|
Voodoo People Group: Administratori Joined: 25-January 06 Member No.: 1 Status: Bivši učenik MGa |
Ma da, isti slucaj kao kod mene sa geometrijom.. Znam bolje od svih, a stalno dobijam keceve i dvojke..
|
^_NiN0_^ |
Feb 17 2007, 02:32 PM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
QUOTE(LoshMeeBre @ Feb 17 2007, 12:37 PM) Pssstt , Anika to ne zna . @Andrej : Tako ti je to kada si najbolji -------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
RZA |
Feb 17 2007, 08:48 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
ali 3 stvarno nije losa ocena.. ..
ne znam koj vam je djavo.. naravno da bi svi voleli da imamo 5.. al.. to nije moguce uvek.. pomirila sam se sa time.. p.s. 3 je dobra ocena.. p.p.s puzzleru predaje nadija, i loshmee je mislio da kod nadije retko ko zna vise.. koliko sam ja shvatila.. This post has been edited by Spužva: Feb 17 2007, 08:49 PM -------------------- cold
|
LoshMeeBre |
Feb 17 2007, 09:46 PM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
Ne ja sam mislio da ljuba zna skoro najbolje hemiju u razredu (bolje od njega znaju Shibi, Nevena, Ivana i Jelena, ako neko misli drugacije sta da mu radim), a da kod Anike na kontrolnima dobija dvojke/trojke/cetvorke..
Zato sam i mislio da puzzleru predaje Anika, jer sam za ovu drugu profesorku CUO da skoro svi imaju opusteno petice.. Ocigledno dezinformacija -------------------- |
maxydelanoche |
Feb 18 2007, 12:07 AM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
Iva, to se zove pad kriterijuma. Ja sam sebi kao mala zacrtala da cu da budem 5.00, zato sto znam da imam dovoljno mozga za to. Znaci ako nisam 5.00 znaci da se ne trudim dovoljno... A kod tebe je druga stvar, zeznuti profesori i slicno. I tad bih verovatno i ja odustala, ako suvise traze - da ucim po ceo dan (ili 4h svakog dana, omg)... Ali kad dobijem 4 naprimer, nerviram se zato sto znam da je do mene. Mogla sam da naucim, ali sam bila lenja. A to nije zdravo.
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
pyost |
Feb 18 2007, 12:22 AM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Isti slucaj kao i kod mene
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
^_NiN0_^ |
Feb 18 2007, 01:26 AM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
QUOTE(LoshMeeBre @ Feb 17 2007, 09:46 PM) Ne ja sam mislio da ljuba zna skoro najbolje hemiju u razredu (bolje od njega znaju Shibi, Nevena, Ivana i Jelena, ako neko misli drugacije sta da mu radim), a da kod Anike na kontrolnima dobija dvojke/trojke/cetvorke.. Zato sam i mislio da puzzleru predaje Anika, jer sam za ovu drugu profesorku CUO da skoro svi imaju opusteno petice.. Ocigledno dezinformacija Hvala Loshmee, nego najgora ocena mi je bila 3 na 2 , -------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
Iva |
Feb 18 2007, 07:08 AM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 71 Status: Van MGa |
Annyway, nije da ja nisam lenja.
A moze se i ovde biti 5,00... ali, dunno, vaznije mi je neko takmicenje Mada, za sada imam dosta dobre ocene... ko zna? -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
Pera Detlic |
Feb 18 2007, 11:51 PM
|
Group: Članovi Joined: 14-February 07 From: D plejs ver aj liv Member No.: 442 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG/IVc |
QUOTE(maxydelanoche @ Feb 18 2007, 12:07 AM) Ja sam sebi kao mala zacrtala da cu da budem 5.00, zato sto znam da imam dovoljno mozga za to. Znaci ako nisam 5.00 znaci da se ne trudim dovoljno Da li to znaci to?Povezi to ovako. Imam mozga<=> jesam 5.00 nisam 5.00<=>_____________(mesto za odgovor) -------------------- Pritisni Alt+F4 za IQ test
|
maxydelanoche |
Feb 19 2007, 12:21 AM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
Ne mora uvek da znaci, kao sto rekoh, ima slucajeva po raznim gimnazijama gde su profesori ... i onda ne mozes da bidnes 5.00 ma da si bog. Ali u mom licnom slucaju...
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
Pera Detlic |
Feb 19 2007, 12:38 AM
|
Group: Članovi Joined: 14-February 07 From: D plejs ver aj liv Member No.: 442 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG/IVc |
Znam, i kod mene je tako, i ja nisam 5.00 zbog profesora. A samo mi je 20 ocena falilo za 5.00 i nisu hteli da mi poklone
-------------------- Pritisni Alt+F4 za IQ test
|
Iva |
Feb 19 2007, 07:08 AM
|
Uf, pa to jos gore nego nasi...
Inace, kod nas se poklanja 1 ocena ali iskljucivo na kraju prvog razreda, nikad, nista vise (to je zvanicno samo, mada ima mnogo slucajeva kada se krse pravila...) -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
VIP <3 |
Feb 19 2007, 10:23 AM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
QUOTE(maxydelanoche @ Feb 18 2007, 12:07 AM) Ali kad dobijem 4 naprimer, nerviram se zato sto znam da je do mene. Mogla sam da naucim, ali sam bila lenja. A to nije zdravo. Ja kad dobijem 2 radujem se sto nije 1 A inace sam 5.00 -------------------- Opsti kriminal. |
jeele |
Feb 21 2007, 08:42 PM
|
Group: Članovi Joined: 6-September 06 From: van sebe Member No.: 89 Status: Van MGa Ime i prezime: Jelena Dimov Škola/Razred: MG, IVe |
kulisha
obicno sam svesna sta cu dobiti... imam gadnu radoznalost za onim sto mi ne treba u datom trenutku... nadaj se najboljem ocekuj najgore!! -------------------- |
RZA |
Feb 21 2007, 08:52 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
lose ocene.. sta reci.. 1 iz fizickog.. ..
-------------------- cold
|
pyost |
Feb 21 2007, 08:54 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
E svaka ti cast.. Kako si to uspela???
BTW, ja sam za 3 dana (koliko nisam u skoli) dobio 3 petice -------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
RZA |
Feb 21 2007, 08:58 PM
|
e svaka tebi cast..
ma... nisam radila fizicko.. trecina odeljenja nije bila na casu, trecina nije radila i trecina kao nesto malo.. ovi sto nisu bili tu dobili neopravdani, ovi sto su bili tu a nisu radili dobili 1, a ostali nista.. -------------------- cold
|
Iva |
Feb 21 2007, 09:03 PM
|
E ljudi, dobila sam 5 na Ilijadi !!!
Imali smo kontrolni iz geosa.. mislila sam da ce biti 1 ili 2 a ono 4, i to 1 poen do petice -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
Anchi |
Feb 21 2007, 09:33 PM
|
Group: Članovi Joined: 27-July 06 Member No.: 76 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG |
QUOTE BTW, ja sam za 3 dana (koliko nisam u skoli) dobio 3 petice Extra... Da izostanem ja koji dan? This post has been edited by Anchi: Feb 21 2007, 10:28 PM |
Iva |
Feb 21 2007, 09:37 PM
|
Prosecno jedna petica na jedan dan.
Dakle, izostani 10 dana i bice 10 petica... Ne moze matematika sve da odredi -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|