Gde Su Devojcice?!
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Gde Su Devojcice?!
ex-paydoman |
Mar 23 2006, 10:38 PM
|
Moderator Group: Članovi Joined: 21-February 06 Member No.: 23 Status: Učenik MGa |
QUOTE(Nikoletina Bursac @ Mar 21 2006, 09:06 PM) kad sam poslednji put bio nabaciwala mi se neka likush 93! tad mi je pao mrak na ochi i wishe ne idem tamo -------------------- ode..
|
Grashak |
Mar 23 2006, 10:39 PM
|
Group: Članovi Joined: 16-March 06 From: drugi sprat, 4 vrata desno!111 Member No.: 42 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: IVc i dalje kooonza BWEEEEEEE |
hehehe pa to vam je kad trazite devojke na pogresnom mestu.. mada nemojte da ih trazite ni u MGu i tu ce vam pasti mrak na oci.. al ne zbog godista
-------------------- You spin me right round baby, Right round! Weeeee!!
|
Nikoletina Bursac |
Mar 23 2006, 10:41 PM
|
Group: Članovi Joined: 21-March 06 Member No.: 44 Ime i prezime: Petar Cosic |
Jel ti to nesto o kvalitetu riba u MG-u ?
Pa gde su ti oci, prijatelju.... A sto se tice te 93, daj i njen broj ako si sacuvao... |
ex-paydoman |
Mar 23 2006, 10:42 PM
|
Moderator Group: Članovi Joined: 21-February 06 Member No.: 23 Status: Učenik MGa |
ima i u mg dobrih dewojchica, ali padaju samo na momke sa ruskim zbirkama
@Nikoletina Bursac: da li lud si!? imam broj jer me cima, dao sam joj moj dok je bila 90, ali kad sam od njene drugarice saznao da je 93... This post has been edited by paydoman: Mar 23 2006, 10:48 PM -------------------- ode..
|
Grashak |
Mar 23 2006, 10:49 PM
|
Group: Članovi Joined: 16-March 06 From: drugi sprat, 4 vrata desno!111 Member No.: 42 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: IVc i dalje kooonza BWEEEEEEE |
true, true.. nista lepse od momka sa cvikama, cokulama, kosuljom i kravatom kao da ga mam spremila, neurednom frizurom i podocnjacima (jer je do kasno citao ruske zbirke) razbarusenom sveskom u rukama punom integrala i izvoda i ruskom zbirkom pod miskom..
QUOTE Pa gde su ti oci, prijatelju.... u knjizi naravno, de ce biti? -------------------- You spin me right round baby, Right round! Weeeee!!
|
Nikoletina Bursac |
Mar 23 2006, 10:56 PM
|
Group: Članovi Joined: 21-March 06 Member No.: 44 Ime i prezime: Petar Cosic |
Daces ti to Nikolici, da se pozabavi.,...moram da povaspitam tu decurliju!
|
Grashak |
Mar 23 2006, 11:04 PM
|
cccccc, ovi danasnji decaci samo klinke i mogu da muvaju
|
Miny |
Mar 24 2006, 08:57 AM
|
Group: Članovi Joined: 30-January 06 From: Beograd Member No.: 8 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Mina Spasic Škola/Razred: MG/IVd |
Hehehe, imam osecaj da znam ko je grashak....
-------------------- Lepa na tatu, pametna na mamu[COLOR=blue]
|
Grashak |
Mar 24 2006, 02:33 PM
|
dobro je da nisi rekla mislim da znam ko je grashak.. zabrinula bih se. mada ko ce ga znati.. mozda ti je doslo iz dupeta u glavu pa si postala smedja..
|
Valkyrie |
Mar 25 2006, 05:47 PM
|
Group: Članovi Joined: 31-January 06 From: Нови Београд Member No.: 10 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Milica P. Stanković Škola/Razred: 4c |
Ма дај, Грашак... немој ми рећи да ти убрајаш оне изблајхане плавушице, бејби спонзоруше и сличне као женска бића? Па то нису ни ЉУДСКА бића, камоли...
Ја не трпим ни од кога да слушам о поломљеним ноктима и несрећним будалама који су фактори у животу неке од тих симпатичних животињица... пробај и ти, можда пуним срцем прихватиш чињеницу да си ипак женско. Ја сам то прихватила пре... па, целе 3 недеље -------------------- Judging by the pictures... Hell looks more interesting.
Жив човек, греши проф. Петковић То је као кад се пробудиш ујутру, погледаш у огледало и кажеш себи: "Хеј - ти се ложиш на лешеве." проф Репац All of my life, I have been fascinated by the big questions that face us, and have tried to find scientific answers to them. Perhaps that is why I have sold more books on physics than Madonna has on sex. - Stephen Hawking |
ex-paydoman |
Mar 27 2006, 08:58 PM
|
primetio sam
-------------------- ode..
|
Cek@ |
Apr 8 2006, 10:02 PM
|
Group: Blokirani Joined: 1-February 06 Member No.: 12 Status: Van MGa Ime i prezime: Cekić Mihajlo |
|
pyost |
Apr 10 2006, 08:07 AM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Samo se ti nadaj.. Pre ce biti da umesto 'imam' stoji 'sam'
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
Cek@ |
Apr 10 2006, 09:36 PM
|
Group: Blokirani Joined: 1-February 06 Member No.: 12 Status: Van MGa Ime i prezime: Cekić Mihajlo |
Oces da proveris? Mozemo da se nadjemo u skoli!
|
Grashak |
Apr 10 2006, 10:30 PM
|
pa ako ti je tako velik, onda je dovoljno i da neko bude ispred a drugi u skoli da bi se proverilo... Nego jel ko tebe tako malog nauci ruznom recniku.. cccc
|
pyost |
Apr 11 2006, 01:11 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Eh, ta danasnja omladina
Grashak |
Apr 11 2006, 09:56 PM
|
rece stari i iskusan boza.. ima punih 14 pardon 15 godina...
|
pyost |
Apr 12 2006, 01:01 PM
|
Skoro 15 i po!
ex-paydoman |
Apr 12 2006, 01:51 PM
|
QUOTE(Cek@ @ Apr 8 2006, 10:02 PM) ma wazzi! mozzda imash weliku rusku zbirku, ali *urac... eeeeeeeee, da li stwarno mislish da to nekog zanima... -------------------- ode..
|
Cek@ |
Apr 12 2006, 11:37 PM
|
Pa dovoljno je velik.... ne moram da ti ga pokazem u skoli.......mogu i iz inostranstva ......ali ***a nema se love da se da na put.... uzgred boza moze bre sve da nas uci sa svojim iskustvom.....a ti paydoman.... imam osecaj da svaki dan vezbas iz ruskih zbirki, jer ja ni r od ruskih zbirki nisam video.... a da nekog zanima, evo Grashak dokazuje..... ima zelje da dok je u skoli neko ispred skole..... tralalala ...... u skolu.... eto ti! Opasni su ovi iz udruzenja penzionera.... nesto filozofiraju.... a ustvari nemaju muda ni za sta! Samo bi vece penzije..... kako vas nije sramota..... odvratni ste... uradite nesto u tom vasem bednom zivotu.... sem sto (kao ovaj primerak) mnoooooogo volite te ruske zbirke...... mene one ne interesuju! I zapamti to paydoman-e!
This post has been edited by Cek@: Apr 12 2006, 11:38 PM |