Muzika, Sta slusate?
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Muzika, Sta slusate?
ViVitas |
Jun 8 2006, 05:08 PM
|
Group: Članovi Joined: 8-June 06 From: University City, Alpha Centauri Member No.: 67 Ime i prezime: Filip Zivkovic |
Steta sto ne moze da se glasa za vise pravaca! Ja npr. slusam i rock i metal i hip-hop! Ipak sam glasao za rock!
-------------------- Jeste li znali da ropstvo jos uvek postoji?
Sloboda za sve ljude! |
ViVitas |
Jun 8 2006, 05:10 PM
|
Group: Članovi Joined: 8-June 06 From: University City, Alpha Centauri Member No.: 67 Ime i prezime: Filip Zivkovic |
Gde nestade Rap?
-------------------- Jeste li znali da ropstvo jos uvek postoji?
Sloboda za sve ljude! |
pyost |
Jun 8 2006, 07:24 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Pa tu je..
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
ex-paydoman |
Jun 15 2006, 09:43 AM
|
Moderator Group: Članovi Joined: 21-February 06 Member No.: 23 Status: Učenik MGa |
opet ponawljam da rap nije muzika...
rap se sadrzzi iz bita i recitacija psowki jedini rap koji gotiwin je Ajs Nigrutin "odjedamput na terasu sleto je gawran, DAJTE MENI DIM!!! uhwatio sam gawrana za noge pa o zid Seven je rekao madafaka****... -------------------- ode..
|
ex-paydoman |
Jun 15 2006, 09:46 AM
|
Moderator Group: Članovi Joined: 21-February 06 Member No.: 23 Status: Učenik MGa |
"u zooloshkom wrtu nastao je haos
walja se wutra, koka, ekseri i pajdo" "swi misle da su marsowci zeleni, u stwari su metalik roze i debeli" "Mi wolimo hashish ochi nam se cakle wolim i ja zzljud, kentor i mespatle!" -------------------- ode..
|
Ana |
Jun 30 2006, 11:53 PM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 72 Status: Van MGa |
Gde je rege?
Deca slusaju i rege mjuzu! -------------------- |
pyost |
Jul 1 2006, 11:11 AM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
E, dojadilo mi je da stalno menjam glasanje Dodao sam "Nesto drugo" pa uzivajte
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
LoshMeeBre |
Jul 3 2006, 09:24 AM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
QUOTE(paydoman @ Jun 15 2006, 09:43 AM) Jako sadrzajno i dubokoumno.. Kolega da niste slucajno proveli godine neumornog preslusavanja, pracenja kako komercijalne tako i underground scene, od hardcore-a preko gangsta rap-a pa sve do freestyle-ova?? Ovakva upucenost i jezgrovitost su stvarno impozantni... Molim vas poducite i nas jos malo... Divota je slusati takvog experta.. -------------------- |
Iva |
Jul 29 2006, 07:52 PM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 71 Status: Van MGa |
Ovo nije trebalo ovako da se stavi za glasanje, trebalo je ono "multiple choice"... jer ja slusam dosta od navedenog, a ipak sam galsala za klasiku (jer nju mogu slusati apsolutno uvek...)
-------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
smarac |
Jul 29 2006, 10:59 PM
|
Group: Članovi Joined: 12-April 06 From: bg Member No.: 51 Ime i prezime: Filip Marjanovic Škola/Razred: XIII gimnazija, prirodni smer |
слушам страни рок, домаћи рок, хард рок, џез, кубанце, мало реге и мало репа... нпр.
домаћa: Азра, Рибља чорба, Бајага (стари), Хаустор, Марчело и понекад Балашевића... Странa (више слушам): Џери Ли Луис, Ерик Клептон, Том Вејтс, Кинг Кримсон, Лед Цепелин, Ерик Бардон, Леонард Коен, Стонси, Битлси, ББ Кинг, Модерн џез квартет, Сајмон и Гарфангел, Боб Марли, Цезариа Евора, Буена виста социал клаб, Џими Хендрикс, Дорси итд. |
^_NiN0_^ |
Aug 4 2006, 11:07 PM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
A kao niko ne slusa narodnjake (tacnije turbo folk) ???
-------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
Valkyrie |
Aug 5 2006, 01:33 PM
|
Group: Članovi Joined: 31-January 06 From: Нови Београд Member No.: 10 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Milica P. Stanković Škola/Razred: 4c |
Ја слушам. Зар није очигледно?
-------------------- Judging by the pictures... Hell looks more interesting.
Жив човек, греши проф. Петковић То је као кад се пробудиш ујутру, погледаш у огледало и кажеш себи: "Хеј - ти се ложиш на лешеве." проф Репац All of my life, I have been fascinated by the big questions that face us, and have tried to find scientific answers to them. Perhaps that is why I have sold more books on physics than Madonna has on sex. - Stephen Hawking |
^_NiN0_^ |
Aug 5 2006, 07:35 PM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
Ok, osim tebe
-------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
Kipar |
Jan 19 2007, 08:33 PM
|
Group: Članovi Joined: 28-October 06 Member No.: 170 Status: Učenik MGa Škola/Razred: Matematicka IVc bio , sada vec kolega sa FON-a |
shto se mene tice hip hop zakon , pogotovu domaci. ne moze da se bavi svak i potreban je mozak kao i puno rada , tekstovi su bolji nego u drugim muzikama , svaki mc pishe sam. Takodje ona najbolje opisuje svakodnevnicu u srbiji
-------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
Puzzler |
Jan 20 2007, 05:44 PM
|
Group: Članovi Joined: 2-July 06 Member No.: 74 Status: Van MGa Škola/Razred: MG/IIb (proud of it) |
Poštujem svaki ukus (osim narodnjaka ), ali ja inače više naginjem nekim techno-disco-dance vodama, ali mogu da čujem i ponešto van toga, tako da...
Sve je OK! -------------------- |
Laza_91 |
Jan 20 2007, 06:34 PM
|
Group: Članovi Joined: 20-May 06 Member No.: 63 |
E Puzzleru pocheo sam i ja da slusham techno-disco-dance pored ove moje bljuzge... (Mada sam i ranije slushao)
|
Puzzler |
Jan 20 2007, 10:39 PM
|
Group: Članovi Joined: 2-July 06 Member No.: 74 Status: Van MGa Škola/Razred: MG/IIb (proud of it) |
Bravo...
Nisi valjda i Madonnu počeo? Najbolje ide uz Cecu... :lol2: -------------------- |
Iva |
Jan 21 2007, 09:36 AM
|
Laza je ranije ubedjivao sve redom da ne slusa Cecu...
-------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
Laza_91 |
Jan 21 2007, 01:46 PM
|
Group: Članovi Joined: 20-May 06 Member No.: 63 |
Pa nisam je slushao jedno vreme...E ovako otprilike posle exqrzije sam pocheo da je slusham,a shto se tiche Puzzlera: ne,ne slusham Madonnu
|
Iva |
Jan 21 2007, 04:32 PM
|
Pa da, onda si jos prevrtao oci na neki tf sto se pustao.. ako se dobro secam..
|