Sta Igrate?, igrice koje igrate na racunaru
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Sta Igrate?, igrice koje igrate na racunaru
Laza_91 |
Aug 30 2006, 10:08 PM
|
Group: Članovi Joined: 20-May 06 Member No.: 63 |
Mozda cete pomisliti da sam retardiran, ali ja igram Super Maria.
SuperMario Forever, OK je igrica 18 mb |
Punisher |
Sep 1 2006, 09:13 AM
|
Group: Članovi Joined: 31-August 06 Member No.: 84 Ime i prezime: Dejan Cupic |
LOL koji offtopic.. leee
nego da se vratimo na temu Counter strike rulez! |
jeele |
Sep 7 2006, 08:37 PM
|
Group: Članovi Joined: 6-September 06 From: van sebe Member No.: 89 Status: Van MGa Ime i prezime: Jelena Dimov Škola/Razred: MG, IVe |
igram heroes of might and magic III
sad sam nasla nesto novo od njih...the wake of gods...tako nesto... nije nikakva drasticna promena...sta vise moze i bez toga... -------------------- |
Neonkitza |
Sep 7 2006, 09:45 PM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
CS!! WC3 TFT!
|
RZA |
Sep 7 2006, 10:27 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
Sta vi ljudi vidite u tom WarCraftu.. Ta igrica je smor.. Igrala sam je, i ne svidja mi se uopste.. E, ali zato, ima ljudi koji ce sad na ovo sto kazem misliti sve i svasta.. Ja najvise volim The Sims 2..
Svi igraju neke pucacine i sl.. Samo povecava agresiju.. Znam.. WarCraft nije pucacina.. ali vecina koje znam to igraju.. A sims je za opustanje. This post has been edited by daljinac: Sep 7 2006, 10:28 PM -------------------- cold
|
Laza_91 |
Sep 8 2006, 07:19 AM
|
Group: Članovi Joined: 20-May 06 Member No.: 63 |
Sims 2 je bila dobra igra, tek kad sam je nabavio,a sad me je smorila.
|
jeele |
Sep 8 2006, 08:30 AM
|
Group: Članovi Joined: 6-September 06 From: van sebe Member No.: 89 Status: Van MGa Ime i prezime: Jelena Dimov Škola/Razred: MG, IVe |
takodje...ali opet navuce te i da se vratis simsu..
mene tako heroji... ja sam igrala wow...i to je ovako izgledalo: prvih 30 sekundi sve je ok onda se pojavi komp i onda me slisti sa zemljom... i moja igra traje 43 sek. -------------------- |
Neonkitza |
Sep 8 2006, 08:58 AM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
i wow nije los pazi,ja sam bila NAJGORI zaludjenik za sisms koji je svet video!!!goreg nisi mogla da nadjes...i onda nisam dobila crack na cdu..i nisam uspela da nadjem na netu...i ja tu puknem...i obrisem sims zauvek....there...
|
RZA |
Sep 8 2006, 11:12 AM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
Kako nisi uspela da nadjes? Najosnovnija stvar kad dobijes net je da nadjes nacin za skidanje crackova! .. Ma zezam se.. Desi se svima.. Ali mene sims smorio pa ga nisam igrala celo leto, i sad pred da krenemo ja ponovo pocela.. Mada je to zato sto sam nasla novi deo, ali nema veze.. Uvek mu se vracam!
-------------------- cold
|
ex-paydoman |
Sep 8 2006, 02:44 PM
|
Moderator Group: Članovi Joined: 21-February 06 Member No.: 23 Status: Učenik MGa |
i ja sam igrao sims, prwih 7-8 delowa
moja igra je bila da naprawim kutju, al kad krene ono smaranje da moji likowi pishke, kake, jede, spawaju... smorilo me! a u Simsu 2 ne dopadaju mi se oni wanzemaljci i gluposti, bolji je Sims 1 -------------------- ode..
|
Puzzler |
Sep 9 2006, 10:09 AM
|
Group: Članovi Joined: 2-July 06 Member No.: 74 Status: Van MGa Škola/Razred: MG/IIb (proud of it) |
Ja nisam bio neki fan "Simsa", ali moja sestra je bila totalni zaluđenik... Kao virtuelne "Barbie" kućice
-------------------- |
Neonkitza |
Sep 9 2006, 10:11 AM
|
aman!ceo net sam pretrazila! nvm...mogla bi da probam da nadjem...a mrzi me da..prvi je i meni bio bolji...sad je tolka komercijala
|
Cekaaa |
Sep 29 2006, 05:36 PM
|
Group: Članovi Joined: 1-July 06 Member No.: 73 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Mihajlo Cekic Škola/Razred: MG - IId |
Da se vratimo WoWu . Nisam nesto online na forumu jer ako ste WoW freak - necete nista drugo raditi sem zaludjivati se petocasovnim raidovima i grindom i tako to. Znam bar desetak ljudi ljudi koji su igrali/igraju WoW iz MG-a. Mrzi me da napravim poll, tako da cu da vas pitam ovako.... Da li ste nekad igrali WoW?
edit: severi su nesto pali pa sam sad malo na forumu This post has been edited by Cekaaa: Sep 29 2006, 05:39 PM |
Iva |
Sep 29 2006, 06:23 PM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 71 Status: Van MGa |
Sad cu ja da se vratim Simsu... i ja sam bila ZALJUDJENIK TOTALNI... igrala jaaakooo puunoo i duugoo i to i sims 1 i 2, imala sve extensions uvek najnovije itd., i onda sam se zasitila pa se smorila...
-------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
RZA |
Sep 29 2006, 08:09 PM
|
i stala si kod sims 2 nightlife.... svi tu stanu.. nije mi jasno zasto.. joo.. jedva cekam the sims 2 pets..
-------------------- cold
|
Neonkitza |
Sep 29 2006, 09:47 PM
|
QUOTE(Iva @ Sep 29 2006, 07:23 PM) Sad cu ja da se vratim Simsu... i ja sam bila ZALJUDJENIK TOTALNI... igrala jaaakooo puunoo i duugoo i to i sims 1 i 2, imala sve extensions uvek najnovije itd., i onda sam se zasitila pa se smorila... isto...a stala sam zato sto me je iznervirao..nisam mogla da nadjem crackove za sims 2 nastavke(nightlife pa nadalje ) i tu se iznervirala @ceka:igrala sam wow..mnogo zarazno,pa nisam htela da se nesto udubljujem |
Kurjak |
Sep 29 2006, 10:19 PM
|
Group: Članovi Joined: 27-June 06 From: ZUCERLI HILS Member No.: 69 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: MG / IVc |
Играм ТАНГО,ВАЛЦЕР и наравно КОЛО !!!!
-------------------- ШТО ЈЕ ЏАБА, ДУПЛО СЕ ПЛАЋА |
Iva |
Sep 30 2006, 06:40 AM
|
Pa i to, ali previse mesta su zauzimali na kompu... i usporavali su ga vec.
A i od dugo igranja necega, ipak se smoris -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
Neonkitza |
Sep 30 2006, 12:16 PM
|
znam ja to isto sam bila zaludjenik za sims
|
Iva |
Sep 30 2006, 07:53 PM
|
QUOTE(Neonkitza) znam ja to isto sam <b>bila</b> zaludjenik za sims A.. ne razumem.. zasto vise nisi? Zar nije valjda samo zbog crack-a? -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|