Sta Igrate?, igrice koje igrate na racunaru
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Sta Igrate?, igrice koje igrate na racunaru
Iva |
Nov 21 2006, 02:57 PM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 71 Status: Van MGa |
Valjda je mislila za sifre.. ali ti.. maxy.. ti.. i sifre?
-------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
3dM@niak |
Nov 21 2006, 11:58 PM
|
Group: Članovi Joined: 18-November 06 Member No.: 203 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Luka Tilinger Škola/Razred: FPU I |
vidim pominjete GTA ja sam Vice city igrao, i presao bez shifara, al najjace je bilo, uspeo sam tenk da stavim u garazu i koristim po potrebi bez shifara, nakupio kesh, naoruzao se do zuba, dobio 6 zvezdica, jurili me tenkovi, ja drpio tenk, i BEZ u farbaru i posle opusteno do garaze
|
SerGrimReaper |
Nov 22 2006, 04:28 PM
|
Group: Članovi Joined: 31-January 06 Member No.: 9 Ime i prezime: Uglješa Stojanović |
Ljudi vi ocigledno nikad ozbiljno nise igrali WOW... ne znate ni sta je dobro
|
RZA |
Nov 22 2006, 10:47 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
o, da.. znam ja sta je dobro..
The Sims 2 Pets -------------------- cold
|
Iva |
Nov 23 2006, 06:26 PM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 71 Status: Van MGa |
Jesi li igrala University? Ja nisam. A imam ga na cd-u, imam i Open for business (doduse to sam imala instalirano). Ali kad je u. izasao... ja sam se vec bila smorila od Simsa.
Nego, cula sam az verziju Simsa za mobilni telefon. Jel' zna neko o tome nesto? E to bih vec volela imati.. mislim.. od nedelje imamo latinski opet zezam se.. ali bih volela -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
RZA |
Nov 23 2006, 06:39 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
ti to mene zezas..
ja da nisam igrala university ili bilo koji deo.. imam sve do jednog.. sve expansion i serial pack-ove.. naravno da jesam igrala.. .. Pets ti je samo najnoviji EP.. .. mada, meni je nightlife najjaci, mislim, ima mnogo stvari koje su mi stvarno super, i uvek im se vracam.. This post has been edited by Spužva: Nov 23 2006, 06:40 PM -------------------- cold
|
SerGrimReaper |
Nov 23 2006, 07:10 PM
|
Group: Članovi Joined: 31-January 06 Member No.: 9 Ime i prezime: Uglješa Stojanović |
Hristina ako tolko mozes da se zaludis necim sto nije WoW ne prilazi WOWU!!! Ustajaces sat ranije da bi ga igrala 25 sati dnevno!
|
RZA |
Nov 23 2006, 07:24 PM
|
ali mene mrzi da skidam WOW.. ..
a.. jel ima neko?.. da vidim i to sr*nje.. ja se secam kad ste mi pricali o doti... kako je dobra i zarazna, kad ono ispalo ***** najvece.. .. znam da su dve razlicite igre.. al.. videcemo.. -------------------- cold
|
SerGrimReaper |
Nov 23 2006, 09:01 PM
|
Hmm... wow je MMORPG... I ne mozes da igras ko covek bez originala koji kosta 1.5k i svaka dva meseca placas pretplatu od 2.7k dinara... Ali veruj mi odlicno je!
P.S. Ne vredjaj DOTU!!! Da te neko ne bi sacekao iza coska i ... hmm... upotrebi mastu! |
LoshMeeBre |
Nov 23 2006, 09:07 PM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
Jel igra/o ovde neko neki old-school RPG (tipa Baldurs Gate, Planescape: Torment, Arcanum, pa i Neverwinter Nights ili Morrowind) ili sam ja jedini nerd na forumu!??
-------------------- |
pyost |
Nov 23 2006, 10:17 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Ah, NWN.. Proveo sam duge sate igrajuci prvi deo, fenomenalna igra. Nazalost, sada ne mogu vreme da posveti dvojici, koliko god to hteo, skola je skola..
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
RZA |
Nov 23 2006, 10:17 PM
|
da.. jedini si izgleda..
@ugljesa: ko bi me sacekao i sta bi mi radio?.. .. my imagination's dead.. .. a.. ovaj.. ako ima neko da mi da da vidim kakva je igrica.. ma ne razumem se ja u ta sranja.. isto kao sto se vi ne razumete u sims.. . . samo mi reci da li moze neko da mi da.. ili moram da kupujem original.. shvatam da posto je MMORPG da moras da imas original, ali da li postoji nacin da ja malo poigram tu igricu, bez kupovanja i davanja silnih para.. i jos ako mi se ne svidi.. -------------------- cold
|
SerGrimReaper |
Nov 23 2006, 10:27 PM
|
Mogu da ti guest pass i CDove... Ali mozes samo do 20 lvl!
|
RZA |
Nov 23 2006, 10:32 PM
|
ako ja tebe nesto razumem.. ubi me!..
kakav guest pass?.. 20 lvl = 20 nivo (level)? -------------------- cold
|
SerGrimReaper |
Nov 23 2006, 10:47 PM
|
guest pass = mozes da igras nedelju dana a da ne platis...
da 20 lvl = 20 nivo |
RZA |
Nov 23 2006, 11:16 PM
|
ajde doneses.. hmm.. kad?..
-------------------- cold
|
SerGrimReaper |
Nov 23 2006, 11:49 PM
|
Dunno...
|
maxydelanoche |
Nov 24 2006, 07:15 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
NFSC je naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj... Ukapirali ste :-)... Pocela sam da igram. I ne pada mi na pamet da prestanem. Hm... Mislim da ce i skola i takmicenja ispastati zbog ovoga!!!
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
Puzzler |
Nov 24 2006, 07:28 PM
|
Group: Članovi Joined: 2-July 06 Member No.: 74 Status: Van MGa Škola/Razred: MG/IIb (proud of it) |
-------------------- |
RZA |
Nov 24 2006, 07:56 PM
|
QUOTE(maxydelanoche @ Nov 24 2006, 07:15 PM) NFSC je naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj... Ukapirali ste :-)... Pocela sam da igram. I ne pada mi na pamet da prestanem. Hm... Mislim da ce i skola i takmicenja ispastati zbog ovoga!!! Skidam NFS Carbon.. QUOTE(Puzzler) Ja sam odnedavno počeo da volim Sims2... Madonna u Sims2 svaka cast.. ali madonna.. manijace! -------------------- cold
|