Sta Igrate?, igrice koje igrate na racunaru
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Sta Igrate?, igrice koje igrate na racunaru
Turgon |
Jul 12 2007, 10:41 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-February 07 From: Cambridge, UK Member No.: 424 Status: Van MGa Ime i prezime: Nikola Mrksic Škola/Razred: Trinity College, Cambridge 2014 |
Eee Nina jel si uzela kartu za BG ? da budemo tamo u nedelju malo ranije da stignemo u prvi red...
-------------------- |
Slovenatz |
Jul 13 2007, 08:54 AM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
QUOTE(Turgon @ Jul 12 2007, 10:41 PM) Kakve to ima veze sa ovim topicom? Mislim otvori lepo topic Blind Guardian 22.07, a ne da nam ovde zagadjujes topic gde pricamo o wow-u @Neonkitza: Ubili ste Princa i Nightbane-a kad si ti hilovala?? xaxaxaxa -------------------- |
Turgon |
Jul 15 2007, 11:06 AM
|
Group: Članovi Joined: 3-February 07 From: Cambridge, UK Member No.: 424 Status: Van MGa Ime i prezime: Nikola Mrksic Škola/Razred: Trinity College, Cambridge 2014 |
, kad su videli kako healuje , ubili se sami
-------------------- |
Neonkitza |
Jul 20 2007, 02:56 PM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
-.- lepo healujem..MRSH
|
Slovenatz |
Jul 20 2007, 03:10 PM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
Pa odlicno healujes, da ides sad sa grupom u DM mozda bi zavrsili bez wipeova... Video sam kako healujes, ne zna covek da se smeje ili da sazaljeva one sto su sa tobom u grupi
-------------------- |
Neonkitza |
Jul 20 2007, 03:14 PM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
to je bilo na pocetku *** ja pre kare nikad nisam healovala uvek sam bila feral...
|
Slovenatz |
Jul 20 2007, 03:19 PM
|
Nina dovoljna su mi 4 slova da opisem kakav si healer. Drugo i trece su o, prvo je n, pogodi koje je poslednje slovo
-------------------- |
Neonkitza |
Jul 20 2007, 03:40 PM
|
ti shvatas da je to bio moj drugi pokusaj healovanja? drugi!?
|
Slovenatz |
Jul 22 2007, 02:01 PM
|
Nije trebalo da te zajebavam za healovanje, sad svaki put prvi zaginem u raidu
-------------------- |
VEX |
Jul 22 2007, 03:45 PM
|
Group: Članovi Joined: 12-March 07 From: Gde sednem Member No.: 467 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG II |
Ja sam se odvikao od svih irica al sam prvo morao da polomim sve cedeove da ih nebi ponovo instalirao
|
Slovenatz |
Jul 22 2007, 03:58 PM
|
Nemoguce je odvici se od WoW-a, mozes samo da ne uplatis game time neko vreme.
-------------------- |
pyost |
Jul 22 2007, 04:48 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Lomljenje CDa je glup potez, kajaces se posle. Barem da si ih reciklirao
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
Slovenatz |
Jul 22 2007, 07:58 PM
|
Ja sam pre 3-4 godine pobacao sve cd-e i sad nigde ne mogu da nadjem Jedi Knight II: Jedi Outcast, a tako mi se igra. Ne bacaj cd-e, vratices se kompu i samo ces da se namucis da nadjes sve dobre stvari koje si bacio u naletu ludila.
-------------------- |
pyost |
Jul 22 2007, 08:29 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Mislim da imam Jedi Outcast...
Slovenatz |
Jul 22 2007, 08:39 PM
|
vau, mislio sam da niko to vise nema, gief!!! Kad sam poceo da ga trazim islo je ovako:
1. osoba: Selio se, bio mu Jedi Outcast u kutiji koja se zagubila 2. osoba: Mladji brat gledao koliko CD moze da se savije i otkrio da je dosta fleksibilan pre nego sto pukne 3. osoba: dao ortaku, koji je dao ortaku, koji je dao ortaku... I tako u nedogled 4. osoba: dao mi CD koji ni jedan komp ne moze da ucita Tad sam odustao, prosto je bilo nemoguce. -------------------- |
pyost |
Jul 22 2007, 08:49 PM
|
Igrao sam ga sigurno, a to me dovlaci do pretpostavke da ga imam na CDu Cak mislim da je u pitanju neki 10in1...
Neonkitza |
Jul 23 2007, 04:05 PM
|
bjelobradi ma ok je to sto zagines ipak si mage...
|
Slovenatz |
Jul 23 2007, 04:12 PM
|
3 healera a svi se takmice ko ce vise pwniju da napnui hp. 5 puta smo wipovali zato sto ste vi imali "koliko se cepim pwnatoru" takmicenje i niste nam gledali hp. Rus i ja smo uvek prvi zaginuli, a onda ti drzis predavanje preko ts: "Mages, use pots, you die too much". Ubili smo bossa tek kad sam zamolio kaelinga da mi pazi hp.
-------------------- |
Neonkitza |
Jul 24 2007, 11:44 AM
|
zato sto ja ne mogu da te ishealujem na 25 tickova...mogu negde do 15....healovala sam te bre...ali ti primas mnogo dmga za moje healove,zato mora kaell da te healuje...a pwn kad je u crvenom ne treba da ga healujemo u banish fazi da...
|
RZA |
Jul 26 2007, 12:46 AM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
***** vas wow u **** *** ***... ** ** ****** ** ******** *******...
pocecu i ja da igram to jbno ****** -------------------- cold
|