Sta Igrate?, igrice koje igrate na racunaru
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Sta Igrate?, igrice koje igrate na racunaru
Slovenatz |
Jan 28 2008, 11:13 PM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
Ali stvarno... I wow smori posle toliko igranja ( max lvl ofc , lvlovanje je smor)
-------------------- |
Nostradamus |
Jan 28 2008, 11:36 PM
|
Group: Članovi Joined: 5-November 07 From: Bg Member No.: 747 Status: Bivši učenik MGa |
QUOTE(LoshMeeBre @ Jan 28 2008, 07:53 PM) Pa bas se nebih nesto slozio sa c1k4_ml3kc3-tom.. Real Time strategije su sad toliko ubrzali da je jedino od strategije da scout-ujes protivnika, a onda mass-ujes odgovor na njegovu trenutnu armiju.. A borba traje toliko kratko da nema vremena za neko posebno taktiziranje.. Uglavnom ono Group1 napadni ovo, Group2 nesto drugo i to je to, jer jednostavno nema vremena za vise (jos ako je u pitanju warcraft ddok gledas gde da bacis koju magiju - ode vreme).. A u poteznim strategijama ti se sve svodi na strategiju. Uglavnom se dve u snazi jednake armije sukobljavaju i igraju shah Meni su ipak najbolje one tipa blitzkrieg kada imas pocetnu armiju i par reenforcement-a pa se snalazi kako znas i umes Potpuno se slazem sa gore navedenim -------------------- |
username |
Feb 8 2008, 08:42 PM
|
Group: Članovi Joined: 29-September 07 Member No.: 684 Status: Bivši učenik MGa |
vratio sam se na sheep dog `n` wolf
sad sam na poslednjem delu 10. nivoa, gde sam stao i prosli put kad sam igrao stigao evo kako to otprilike izgleda: 1. pokusaj hm, zanimljiva dvorana, ajde da odem do cilja. pojavljuje se gosamer. ajde da procitam ove sign-ove. prilazite gosameru i on vas spici pravo u lavu 2. pokusaj shvatare sta treba da uradite, ali je tesko 5. pokusaj ovo nema sanse da se ostvari 10. pokusaj mrzim ovaj nivo 20. pokusaj mrzim ovu igricu 30. pokusaj mrzim ceo svet 50. pokusaj shvatate da se tim koji smislja nivoe za ovu igricu sastoji od gomile sadista koji mrze ceo svet i zele da uniste zelju za bilo cim kod omladine 80. pokusaj shvatate da ovo moze biti odlicno za vezbanje kontrole besa i vezba za prste 100. pokusaj u naletu besa izvaljujete par tastera iz tastature 150. pokusaj palcevi su vam se ukocili 170. pokusaj roditelji vam govore da bolje da ne igrate igricu ako vas toliko nervira 200. pokusaj roditelji vam govore da bi bilo bolje da ucite 250. pokusaj placete 300. pokusaj gasite igricu brisete je, i vratite se smaranju na ovom forumu eto, ako nekog zanima kako taj nivo te igrice izgleda |
c1k4_ml3kc3 |
Feb 8 2008, 08:57 PM
|
Group: Članovi Joined: 31-January 07 From: 29.Stepen Jupitera Member No.: 419 Status: Van MGa |
auh al' ti je zabavno. Ali zaista neke igrice toliko nacine teshkim da je to neverovatno. Primera radi pesma Misirlou u igrici Guitar Hero 2. Ja nisam android! Ne mogu da pritisnem jedno dugme osamnaest puta u sekundi :/
Enivej igram S.W: KOTOR -------------------- |
username |
Feb 8 2008, 08:59 PM
|
Group: Članovi Joined: 29-September 07 Member No.: 684 Status: Bivši učenik MGa |
koji deo?
|
Slovenatz |
Feb 8 2008, 09:35 PM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
Oba su do jaja, ali se meni vise svidja 2
Ja sad igram Neverwinter Nights, i skidam NWN 2 -------------------- |
username |
Feb 8 2008, 10:26 PM
|
glupa igrica...
dosli tu da se izivljavaju sa svojim kompleksima da ih kire na nas, budale sadisticke... (pricam o sheep dog n wolf) |
c1k4_ml3kc3 |
Feb 8 2008, 10:33 PM
|
Group: Članovi Joined: 31-January 07 From: 29.Stepen Jupitera Member No.: 419 Status: Van MGa |
^^^ Incoming :rlol:
ZLO! Hahahaha... Auh bwe...hmm...A igram prvi deo. Ne svidja mi se to shto ne mogu da bilo koga ubijam -------------------- |
username |
Feb 8 2008, 10:38 PM
|
nego, jel ima neki program koji moze da sacuva gde ste stigli u igrici ako ona nema tu opciju?
edit: PRESAO SAM! PRESAO! jeste da mi je pritisak skocio na ko zna koliko, ruke mi se tresu i zamrzeo sam pola ljuydskog roda ALI SAM PRESAO NIVO!!! This post has been edited by username: Feb 8 2008, 10:52 PM |
Maestro |
Feb 8 2008, 10:52 PM
|
Group: Članovi Joined: 28-January 08 From: Вождовац Member No.: 858 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Nikola Jelenić Škola/Razred: ФОН, 1. година, Менаџмент и Организација ;) |
ЈА ИГРАМ ФИФУ
-------------------- Неко нам је ставио дрогу у хероин
Нисам гинеколог, али могу да погледам |
LoshMeeBre |
Feb 8 2008, 11:16 PM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
Ja igram imposible machines I cekam novi komp pa da nadoknadim sve rpg-ove sa kojima sam u zaostatku (nwn2, oblivion, witcher, gothic 3,...)
-------------------- |
c1k4_ml3kc3 |
Feb 8 2008, 11:59 PM
|
^^^ moj covek. Jos samo da obozavash Karadjordjevu shniclu i moj si kum
-------------------- |
LoshMeeBre |
Feb 9 2008, 12:00 AM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
kumeeeeeeeeeeeeeeeee
-------------------- |
username |
Feb 9 2008, 04:26 PM
|
da li neko zna link da se besplatno i bez virusa skina igrica:
za svaki nivo imate muziku i u ritmu te muzike treba da klikcete tastere, tasteri koje treba da kliknete se pojavljuju na ekranu? |
Slovenatz |
Feb 9 2008, 07:36 PM
|
Mislis nesto tipa Guitar Hero?
-------------------- |
username |
Feb 9 2008, 10:12 PM
|
da, na tu foru
|
Hannibal Lecter |
Feb 9 2008, 10:17 PM
|
Group: Članovi Joined: 15-October 06 From: People's Democratic Republic of Konjarnik Member No.: 154 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Ilija Ivanišević Škola/Razred: Fizički fakultet, B smer, I godina, |
btw poceo sam da igram Gladiatus
i ponovo igram bitefight -------------------- And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul There walks a lady we all know Who shines white light and wants to show How everything still turns to gold And if you listen very hard The truth will come to you at last When all are one and one is all To be a rock and not to roll Svi me žele, a ja sam nedodirljiv! |
maxydelanoche |
Feb 10 2008, 01:04 AM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
Igraj OGame, covece, sta se zaglupljujes time omgomg
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
larsson |
Feb 10 2008, 01:33 AM
|
Group: Članovi Joined: 2-February 07 Member No.: 423 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Dusan Calija Škola/Razred: MG/3e |
PES je ZAKON!!!
-------------------- MILENKO TEPIC JE KEVA!!!
|
c1k4_ml3kc3 |
Feb 10 2008, 02:08 AM
|
Video sam igru slicnu kao guitar hero samo sto je bila namenjena za igrache Wii konzole. Potrebno je pomerati Wii-stick zavisno od ritma, a na ekranu igra lik kog ste odabrali.
Inace, postoji jedna izuzetno losa kopija Guitar-Hero ,i zamislite, naziv je Guitar-Zero. Inace mucio sam muku dok nisam otkrio da je za HK-47 nemoguce naci nacin za poslednji bypass base memorije sve dok nisam otkrio da je igrac kog vodim ustvari "neko" (necu da otkrivam sve detalje ) Pao mi je kamen sa srca tad ali moram reci da sam pomalo razocaran u tok dogadjaja. -------------------- |