Sta Igrate?, igrice koje igrate na racunaru
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Sta Igrate?, igrice koje igrate na racunaru
c1k4_ml3kc3 |
Oct 27 2008, 05:38 AM
|
Group: Članovi Joined: 31-January 07 From: 29.Stepen Jupitera Member No.: 419 Status: Van MGa |
-------------------- |
Vitez_Koja |
Oct 29 2008, 11:53 PM
|
Group: Članovi Joined: 4-September 07 From: Jabber: backy-at-elitesecurity.org Member No.: 634 Status: Van MGa Škola/Razred: vetš / prva |
jel zna neko kaće red alert 3?
-------------------- Moje mišljenje se menja, ali ne i činjenica da sam u pravu...
日本光学工業株式会社 Mozda sam ja paranoican, ali to ne znaci da mi neko ipak ne radi o glavi. |
pyost |
Oct 30 2008, 12:32 AM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Prekjuce
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
c1k4_ml3kc3 |
Nov 1 2008, 11:30 PM
|
Group: Članovi Joined: 31-January 07 From: 29.Stepen Jupitera Member No.: 419 Status: Van MGa |
Фин је Ред Алертковић...на три дивидија.
НО, играо сам PES 09 на Xbox 360 Фоткић Ја, верни љубитељ и фан PES серијала могу слободно да кажем да је ово уједно најреалнији и најбоља симулација фудбала коју сам у животу играо, а самим тим је ...и...најтежа. Мучио сам се на Top Player, искрено. AI је одрађен готово беспрекорно...физика шорцева, косе, лопте, ветра...немам речи. Фифа? Хахахаха. Шта то бејаше? -------------------- |
username |
Nov 2 2008, 09:35 AM
|
Group: Članovi Joined: 29-September 07 Member No.: 684 Status: Bivši učenik MGa |
juce sam poceo da igram C&C 3 tiberium wars. fenomenalna igrica
|
Cekaaa |
Nov 2 2008, 12:52 PM
|
Group: Članovi Joined: 1-July 06 Member No.: 73 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Mihajlo Cekic Škola/Razred: MG - IId |
ma cs konza,,, polako se vracam starim vrednostima, posle wowa, koje je zatrovao moje igracke poglede na neko vreme narocito kad imas dobar net, mozes da pikas od kuce, zanci sednes za komp, igras 20-30min i ko nov covek
btw cisto da se zna, ovo je moja tema , samo shto sam promenio nick iz Cek@ u Cekaaa jer sam zaboravio pass This post has been edited by Cekaaa: Nov 2 2008, 12:53 PM |
Gaara |
Nov 2 2008, 02:44 PM
|
Group: Članovi Joined: 24-October 06 Member No.: 164 Status: Učenik MGa |
|
Slovenatz |
Nov 2 2008, 03:10 PM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
To bi bilo previse jednostavno
@t: NWN2:MotB, DotA, WoW -------------------- |
Cekaaa |
Nov 3 2008, 08:54 PM
|
Group: Članovi Joined: 1-July 06 Member No.: 73 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Mihajlo Cekic Škola/Razred: MG - IId |
|
Kuzman |
Nov 4 2008, 04:46 PM
|
Group: Članovi Joined: 19-February 07 Member No.: 450 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Kuzmanovic Marko Škola/Razred: 07D |
COD 4
Malo na netu, dobro za dusu Bolje da ubijam talibane nego ukucane... -------------------- |
c1k4_ml3kc3 |
Nov 4 2008, 05:06 PM
|
Sacred 2. (за...смејање...једноставно)
RA 3.(за уништавање непријатеља и повећавање сивих) PES 09. (за нервирање на топ плејер) RTCW. (за пражњење) -------------------- |
LoshMeeBre |
Nov 6 2008, 12:19 AM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
Mlekce sto ne igras Fallout 3???
-------------------- |
Neonkitza |
Nov 6 2008, 08:27 AM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
posto ljudi na ovom forumu odbrojavaju razne stvari i ja cu!
JOS SAMO 6 DANA!!!!! do Wrath of the Lich King expanzija za wow.... |
Slovenatz |
Nov 6 2008, 01:00 PM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
Jel istina da si imala beta test i nisi ga prodala?
-------------------- |
c1k4_ml3kc3 |
Nov 6 2008, 10:52 PM
|
QUOTE(LoshMeeBre @ Nov 6 2008, 02:49 AM) Ма не знам...Некако говоре људи (јес, мене па много заболе за то шта људи па говоре) да је успорен (на неки начин), а и нисам стигао до игрице још увек Анимирам се PES 09 и Sacred 2 (уствари, Sacred 2 ме насмеје само тако ) Гледаћу да га играм...ипак је то иста компанија која је правила Oblivion :] Живи били људи и нека вам никад не поснестане вина -------------------- |
Neonkitza |
Nov 6 2008, 10:58 PM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
SAMO 5 DANA!!!!!
da,imala sam...bilo je previse lepo dobiti ga da bih ga prodala...morala sam da probam.. |
Slovenatz |
Nov 6 2008, 11:14 PM
|
Da.. blizzard product.. i to BETA.. kako odoleti.
-------------------- |
Kuzman |
Nov 11 2008, 11:11 PM
|
Group: Članovi Joined: 19-February 07 Member No.: 450 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Kuzmanovic Marko Škola/Razred: 07D |
Cod 5
-------------------- |
c1k4_ml3kc3 |
Nov 11 2008, 11:21 PM
|
QUOTE(Kuzman @ Nov 12 2008, 01:41 AM) Хахаха, пази га чо'ек... Па напиши мало како, шта, каква је игрица ? Мене занима, ако никог4 другоg... :/ И кад пре изађе петица -------------------- |
Kuzman |
Nov 12 2008, 08:46 AM
|
Izasla juce u Americi. Dobro izgleda i cini mi se da ce biti zabavno. Odoh sad da igram, pa kad jos malo budem video pisem
Evo prvih utisaka. Sve je na istu foru kao u 4. osim mesta i oruzija(iste kontrole iste fore, cak je i isti engine koji pokrece igru). Grafika je odlicna, samo je malo fps nestabilan, ali verujem da ce se to srediti nekim patchom. Za razliku od 4. u 5. bajonet i noz imaju zaista enku svrhu (govorim o misijama ne o multiplayeru). Oruzija su sasvim kul uradjena. Ja sam ocekivao da ce biti bezveze posle hitech stvari iz 4. ali su bas dobro ispala Kada se puca sa kuka puske dosta mase sto primorava da se puca sa nisana (onda su dosta precizne)Sa kuka moze neko da se ubije samo ako izleti odma ispred, sto se meni svidja. Pistolj je beskoristan posto ima jako mali domet, ali ko je jos igrao cod sa pistoljem i puskom a ne sa dve puske. Bombe i flash/stun lose. Gotovo da nemaju nikakvo dejstvo. Bomba pukne pored protivnika i ne ubije ga. Igra je na regular prelaka. Promenicu na sledeci nivo tezine pa cu videti. Ovako ne mgou da te ubiju nikako, potpuno moze rambo stilom da se igra. Postoji coop mod pa moze kampanja da se igra sa jos nekim, ali to jos nisam isprobao ali trebalo bi da bude mocno. U multiplayer ne sumnjam uopste da ce biti mnogo dobar. This post has been edited by Kuzman: Nov 12 2008, 10:05 AM -------------------- |