Sta Igrate?, igrice koje igrate na racunaru
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Sta Igrate?, igrice koje igrate na racunaru
Neonkitza |
Nov 12 2008, 10:58 PM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
hmz...ako te zanima http://forum.wow-serbia.com/content-page/2...akazao/page/40/
toliko o tome >.> imbecili.. inace...sta mene briga za to?ja sam htela sutra to da igram..sutra da lvlujem!ne smeta mi guzva...samo malo da se ne smaram da se odmorim posle jebene nedelje...i predstojece nedelje....ali *****! This post has been edited by Neonkitza: Nov 12 2008, 11:00 PM |
LoshMeeBre |
Nov 13 2008, 12:10 AM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
Nema wow-a ceo jedan dan.
OH NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOEEEEEEEEEEEES -------------------- |
Neonkitza |
Nov 13 2008, 12:32 PM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
vise kao 8 dana...ali nema veze...
|
Djole |
Nov 13 2008, 03:03 PM
|
Group: Članovi Joined: 24-February 07 From: Sindidun Member No.: 452 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Djordje Rosic Škola/Razred: MG / IVd |
Zapravo vise kao ... do nove godine.
-------------------- no future for you
|
Neonkitza |
Nov 13 2008, 03:26 PM
|
ne?
|
c1k4_ml3kc3 |
Nov 13 2008, 03:40 PM
|
Group: Članovi Joined: 31-January 07 From: 29.Stepen Jupitera Member No.: 419 Status: Van MGa |
Ma до божића :]
Jinglebells, undead smells, tauren lost a leg... Orcs are noob and trolls have boobs and the whole aliance is gay, hey! Иначе, свиђа ми се како изгледа ЛичКинг додатак :] -------------------- |
Slovenatz |
Nov 13 2008, 03:57 PM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
Ko da je bitno... Prezivecete tih nedelju dana.
-------------------- |
c1k4_ml3kc3 |
Nov 13 2008, 04:16 PM
|
Group: Članovi Joined: 31-January 07 From: 29.Stepen Jupitera Member No.: 419 Status: Van MGa |
Баш нешто размишљам, имам ортака који није нешто посебно загрижен за Вов, али једва чека наставак и шаље ми SMS чак и у два сата ујутру (добро, зна да не спавам али јбт) како бих му проверио да ли је изашла игрица...
Мислим, шта, ићи ће по игрицу у два ујутру? 0_p -------------------- |
Slovenatz |
Nov 13 2008, 04:17 PM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
Da... hoce
-------------------- |
c1k4_ml3kc3 |
Nov 13 2008, 05:35 PM
|
Ма...добро...
Додуше, сада када свратим у неку од играоница код Вука нема више ајтоса који играју ВоВ, већ једино Доту. Додуше, има оних који и играју ВоВ али су у мањини и константно се може чути ''НЕСТАЛО МИ МАНЕ, НЕСТАЛО МИ МАНЕ'', ''ХИЛУЈ МЕ!'' А користим ову прилику да поново похвалим PES 09 чија је тежина врхунски одрађена, односно AI. -------------------- |
Slovenatz |
Nov 13 2008, 06:12 PM
|
Zato sto se wow igra kod kuce ili u malim igraonicama... Ne vidim zasto bi neko sedeo u forumu ili u nekoj od igraonica kod vuka i igrao wow
-------------------- |
Djole |
Nov 13 2008, 07:04 PM
|
Group: Članovi Joined: 24-February 07 From: Sindidun Member No.: 452 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Djordje Rosic Škola/Razred: MG / IVd |
Ok, posle nove godine je najpesimisticnije sto sam cuo da dolazi.
Verovatno neko oce da uvalja neke pare... pa kod nas je 10 evra skuplji wow. -------------------- no future for you
|
Neonkitza |
Nov 14 2008, 02:40 PM
|
tako nekako >.> ako ne bude do srede,placam key preko neta...a u pm >.>
|
Slovenatz |
Nov 14 2008, 04:59 PM
|
Skini odmah sa neta, jeftinije je.
-------------------- |
Neonkitza |
Nov 15 2008, 09:57 AM
|
nije
|
Djole |
Nov 15 2008, 11:02 AM
|
Zavisi gde, ja sam nasao za 35 evra, ali ne mogu da platim jer treba paypal, a imas preko kreditne gde je tipa 70 -.-
Anyway, ispostavilo se da je dobro imati prijatelje u svedskoj, sad jos da nabavim CDove za instalaciju. -------------------- no future for you
|
Neonkitza |
Nov 15 2008, 11:15 AM
|
skini sa neta 1.9 gb je...i ide max speed preko blizz downloadera...sad mi je malo usporio :S
djole...mnogi ti sajtovi su scam...i tesko da je 35 evra posto wow kosta 40! ja znam gde ima za 52 otprilike i provereno je...mislim,lik je kupio i nije bio scam... |
Slovenatz |
Nov 15 2008, 11:28 AM
|
Ali djole ima prijatelje u svedskoj
Stvarno se divim vasoj snalazljivosti i zelji kad je u pitanju wow... Ko narkomani ste -------------------- |
Djole |
Nov 18 2008, 01:19 AM
|
Jao slovenac sad bi tako stavio ovde par tvojih citata...
-------------------- no future for you
|
Pavle |
Nov 18 2008, 08:51 AM
|
Group: Članovi Joined: 13-July 08 Member No.: 1.075 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Pavle Lukic Škola/Razred: VIIb |
jel igro neko od vas fallout 3? Ja jedva mogu da igram, jer mi na svakih 20 min iskoci iz igre...
-------------------- |