Sta Igrate?, igrice koje igrate na racunaru
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Sta Igrate?, igrice koje igrate na racunaru
c1k4_ml3kc3 |
Feb 8 2009, 08:44 PM
|
Group: Članovi Joined: 31-January 07 From: 29.Stepen Jupitera Member No.: 419 Status: Van MGa |
Опростићеш ми што не схватам шале у последње време нешто најбоље... :]
Pet Society је управо тако некакав с тим што је у Flash формату и игра се преко FaceBook-a :] (уствари, мислим да само тако може). Фина је игрица, лако се хакује и тако даље. -------------------- |
rvukasin |
Feb 8 2009, 08:54 PM
|
Group: Članovi Joined: 15-September 06 From: Ub Member No.: 103 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Vukasin Rankovic Škola/Razred: Matematicka gimnazija 4c |
QUOTE(c1k4_ml3kc3 @ Dec 8 2008, 07:50 PM) Jaoooo ja sam tu igru trazio...a nisam znao kako se zove...hvala -------------------- |
ellena |
Mar 28 2009, 06:53 PM
|
Group: Članovi Joined: 19-March 09 Member No.: 1.153 Status: Van MGa |
Ja ostajem pri dobrom starom csu 1.6
|
paydoman |
Mar 29 2009, 10:35 PM
|
Baja mod Group: Članovi Joined: 7-February 07 From: Marulićeva 8 Member No.: 426 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Luka Škola/Razred: IV 1 |
igram dotu i surim..
jel tako eliote? -------------------- dozvolite mi forum diskusije sadasnjih ucenika mga -.-
|
Djole |
Mar 29 2009, 10:52 PM
|
Group: Članovi Joined: 24-February 07 From: Sindidun Member No.: 452 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Djordje Rosic Škola/Razred: MG / IVd |
Crusader!
-------------------- no future for you
|
Eli0t |
Mar 30 2009, 12:34 AM
|
Voodoo People Group: Administratori Joined: 25-January 06 Member No.: 1 Status: Bivši učenik MGa |
|
paydoman |
Apr 1 2009, 11:51 PM
|
Baja mod Group: Članovi Joined: 7-February 07 From: Marulićeva 8 Member No.: 426 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Luka Škola/Razred: IV 1 |
hahahahhaha eto sale niodkuda
-------------------- dozvolite mi forum diskusije sadasnjih ucenika mga -.-
|
Djole |
Apr 2 2009, 11:00 AM
|
Group: Članovi Joined: 24-February 07 From: Sindidun Member No.: 452 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Djordje Rosic Škola/Razred: MG / IVd |
Stronghold crusader
Ona prastara strategija... -------------------- no future for you
|
Slovenatz |
Apr 2 2009, 11:34 AM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
Dota, pes, tropico...
I stronghold kad me djole nabedi. Al to ne traje dugo -------------------- |
username |
May 3 2009, 08:28 AM
|
Group: Članovi Joined: 29-September 07 Member No.: 684 Status: Bivši učenik MGa |
jel igrao neko empire total war? cujem da je dobra, ali ima neke velike bagove...
|
Kipar |
Jun 10 2009, 08:24 PM
|
Group: Članovi Joined: 28-October 06 Member No.: 170 Status: Učenik MGa Škola/Razred: Matematicka IVc bio , sada vec kolega sa FON-a |
Ima li neko Knights of honor????
-------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
Andrei |
Jun 10 2009, 08:31 PM
|
Group: Članovi Joined: 28-November 08 Member No.: 1.122 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Andrej Ivašković Škola/Razred: VIIIb |
QUOTE(Kipar @ Jun 10 2009, 08:24 PM) Imao sam ja... Koliko se sećam, bila OK igra... -------------------- #include <stdio.h>
#define $ return #define f printf int _(int __,int ___,int ____){$(__<___)?_(___,__,____):(__==___)?(___+___)*__*___/(__+___)*____:(___==__-___+____-__+___-____)?__*____:(___==____)?____:_(___,__%___*____,____);} int main (){f("%c%c",_(154,385,1),_(154,385,1)-_(18,30,1));$ 0;} |
Kipar |
Jun 10 2009, 08:31 PM
|
Group: Članovi Joined: 28-October 06 Member No.: 170 Status: Učenik MGa Škola/Razred: Matematicka IVc bio , sada vec kolega sa FON-a |
pitam jel ima neko, ne da li je imao
-------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
Kipar |
Jun 10 2009, 09:01 PM
|
ako bi neko mogao da baci na download..
|
Vitez_Koja |
Jun 14 2009, 09:40 AM
|
Group: Članovi Joined: 4-September 07 From: Jabber: backy-at-elitesecurity.org Member No.: 634 Status: Van MGa Škola/Razred: vetš / prva |
motorm4x... treš najgori, a može da bude zanimljivo...
-------------------- Moje mišljenje se menja, ali ne i činjenica da sam u pravu...
日本光学工業株式会社 Mozda sam ja paranoican, ali to ne znaci da mi neko ipak ne radi o glavi. |
miki |
Jul 19 2009, 02:30 PM
|
Group: Članovi Joined: 19-July 09 Member No.: 1.178 Status: Van MGa |
Inace slabo igram igrice ali trenutno me zarazio virtua tennis 3
|
Kipar |
Sep 5 2009, 06:12 PM
|
da li neko ima civilization 3
|
LoshMeeBre |
Sep 8 2009, 06:16 PM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
Imam 4 i 2 Pa skini sa neta, ima na torrentima trojka + sve ekspanzije. Ako treba link, reci, nece mi dati boza da ga okacim tek tako
-------------------- |
Kipar |
Sep 8 2009, 10:34 PM
|
QUOTE(LoshMeeBre @ Sep 8 2009, 07:16 PM) Imam 4 i 2 Pa skini sa neta, ima na torrentima trojka + sve ekspanzije. Ako treba link, reci, nece mi dati boza da ga okacim tek tako skidao sam neke, nece da rade -------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
LoshMeeBre |
Sep 9 2009, 08:41 AM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
Hmmmm, stvari na torrentima su uglavnom proverene. Stranci generalno nemaju onaj mentalitet "da komsiji crkne krava" pa ako su se oni potrudili da skinu i NE RADI - onda jednostavno nece nastaviti da seeduju, nego ce obrisati fajlove i krenuti da pljuju tog lika sto je to okacio gde god stignu
Desilo mi se samo jednom da me zezne nesto sa torrenta, al to je bio crack za GTA4, to ionako igraju samo deca.. Ovo bi moralo da radi. Poslao sam ti link na PM, pa kako hoces -------------------- |