Grupa Gradjana "turbo Folk U Skole"
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Grupa Gradjana "turbo Folk U Skole"
Puzzler |
Oct 29 2006, 07:18 PM
|
Group: Članovi Joined: 2-July 06 Member No.: 74 Status: Van MGa Škola/Razred: MG/IIb (proud of it) |
QUOTE(milija @ Oct 29 2006, 08:17 PM) Mi imamo vise ciljeve od Zavoda za zastitu strebera ali nudimo i potencijalnu saradnju Znaci nasa ciljna populacija je siroka (usko obrazovana) Racunamo i na 100 000 Roma + 1 000 000 glasova podrske iz dijaspore (*1 euro novcane podrske )... Hihi... I'm in!!! -------------------- |
ex-paydoman |
Oct 29 2006, 07:52 PM
|
Moderator Group: Članovi Joined: 21-February 06 Member No.: 23 Status: Učenik MGa |
josh jedan pokushaj kopiranja ZZZSh-a
-------------------- ode..
|
milija |
Oct 29 2006, 08:00 PM
|
Group: Članovi Joined: 6-March 06 Member No.: 38 Ime i prezime: Milija Jovicic |
Uopste nije!!! I nema nikakve slicnosti za zavodom, otkada streberi gotive trubo folka (a.k.a sagorevanje naroda)???
Zato cuti! -------------------- Izadji i bori se
Zivot je kuchka, i ja sam makro. |
ex-paydoman |
Oct 29 2006, 08:13 PM
|
Moderator Group: Članovi Joined: 21-February 06 Member No.: 23 Status: Učenik MGa |
budite originalni... glupo je da kradete fore...
btw UCHLANITE SE!!! od pochetka nowembra zawod pochinje sa nowim planom i programom... renowiranje sajta, popis chlanowa, saradnika, gashenje drugih nezawodowih organizacija... -------------------- ode..
|
Sid |
Oct 29 2006, 08:38 PM
|
Group: Članovi Joined: 19-April 06 Member No.: 54 Status: Učenik MGa |
Izgleda da neko ovde nesto ne kapira.
Nasa grupa gradjana "turbo folk u skole" nije nimalo slicna Zavodu za zastitu strebera. CAK MOGU DA NAGLASIM DA NAM JE VRLO DRAGO STO SE RAZLIKUJEMO OD TOGA. Nasoj organizaciji mogu da pristupe svi gradani ove drzave ili ovoga sveta(ne primamo clanove sa drugih planeta, mada smo imali vec par zahteva!!!! ). Ona takode nece vrsiti bilo kakav monopol i represiju nad bilo kojimsvojim clanovima ili pojedncima koji mu ne pripadaju. Tako da mogu samo da zakljucim da se totalno razlikujemo od ZZZS i stvrano ne kapiram kako te dve stvrai uporedjujete. Takode bi zamolila sve koji bi pripomogli ovoj organizaciji, da krenu sa pisanjem ideja ili momentalnim pristupanjem. U ala sam se kulturno izrazila. Vezbam za buduce pisanje izvestaja i obracanje naciji..... -------------------- The ultimate goal lies neither in victory nor in defeat.
|
RZA |
Oct 29 2006, 08:53 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
Ne znam ja za druge.. ali mene mnooogo ovo podseca na ZZZSh.. sve to.. kao nesto.. ne znam.. pitajte ljude.. ali.. meni je ovo suludo isto kao i ZZZSh
-------------------- cold
|
Puzzler |
Oct 29 2006, 08:54 PM
|
Group: Članovi Joined: 2-July 06 Member No.: 74 Status: Van MGa Škola/Razred: MG/IIb (proud of it) |
QUOTE(Sid @ Oct 29 2006, 09:38 PM) Izgleda da neko ovde nesto ne kapira. Nasa grupa gradjana "turbo folk u skole" nije nimalo slicna Zavodu za zastitu strebera. CAK MOGU DA NAGLASIM DA NAM JE VRLO DRAGO STO SE RAZLIKUJEMO OD TOGA. Nasoj organizaciji mogu da pristupe svi gradani ove drzave ili ovoga sveta(ne primamo clanove sa drugih planeta, mada smo imali vec par zahteva!!!! ). Ona takode nece vrsiti bilo kakav monopol i represiju nad bilo kojimsvojim clanovima ili pojedncima koji mu ne pripadaju. Tako da mogu samo da zakljucim da se totalno razlikujemo od ZZZS i stvrano ne kapiram kako te dve stvrai uporedjujete. Takode bi zamolila sve koji bi pripomogli ovoj organizaciji, da krenu sa pisanjem ideja ili momentalnim pristupanjem. U ala sam se kulturno izrazila. Vezbam za buduce pisanje izvestaja i obracanje naciji..... Bravo Jovana!!! -------------------- |
milija |
Oct 30 2006, 03:42 PM
|
Group: Članovi Joined: 6-March 06 Member No.: 38 Ime i prezime: Milija Jovicic |
Zar streberi nisu oduvek bili protiv turbo folka (tipa Umetnik u ljubavi ako si onda mi se javiiiiii)???
Ne vidim kako krademo fazon mi smo grupa gradjana, a ne zavod (mentola ili bilo cega)??? Zato dobro razmislite (ako imate nervni sistem), a ako nemate nervni sistem ne brinite 100 000 Roma zna razlog zasto slushaju Stoju hehe -------------------- Izadji i bori se
Zivot je kuchka, i ja sam makro. |
Iva |
Oct 30 2006, 04:27 PM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 71 Status: Van MGa |
E ne znam, ali meni nimalo ne lici na ZZZS.
-------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
ex-paydoman |
Nov 5 2006, 11:51 AM
|
"ochi wide samo ono shto hotje" werowatno je owo reko neki pametni chowek, al *ebiga, ne znam koji
razlika izmedju ZZZSh-a i ostalih je 1.Mi smo originalni 2.Mi sluzzimo nechemu [(a ne ko "turbo folk u shkole") chemu ta organizacija sluzzi sem da glumi mazohiste u mom prisustwu?] 3.Mi imamo dushu i oni koji nas ne wole mogu da nam push... -------------------- ode..
|
RZA |
Nov 5 2006, 01:19 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
cela ova organizacija je takodje losa kopija Nacionalni park Serbia (kreativni centar)
|
Laza_91 |
Nov 5 2006, 02:32 PM
|
Group: Članovi Joined: 20-May 06 Member No.: 63 |
Jao bre, imate li vi pametnija posla???
|
RZA |
Nov 5 2006, 02:51 PM
|
da.. npr.. da se bavime geometrijom.. da vam Laza pokaze kako da izmerite.. 14.5
|
Laza_91 |
Nov 5 2006, 02:52 PM
|
Group: Članovi Joined: 20-May 06 Member No.: 63 |
Ja ne merim to,ja mogu da izmerim grudi devojkama i jos nesto, uostalom pitajte Hristinu, rekao sam joj već
|
ex-paydoman |
Nov 5 2006, 04:12 PM
|
ti bre nikad nisi imao devojku zzenskog pola!
pokazao si swoju zrelost, ja sam wideo... takaw sam i ja bio u 5. razredu... zaostajesh 4 god. -------------------- ode..
|
pyost |
Nov 5 2006, 06:13 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
QUOTE(MrGood @ Nov 5 2006, 04:12 PM) ti bre nikad nisi imao devojku zzenskog pola! Sto volim ove inteligente recenice -------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
Iva |
Nov 5 2006, 06:34 PM
|
To podseca na ono Cecino "Ti imas cerku, ona je zensko"...
Priznajem, svesno napisan spam, ali morala sam... -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
aphr0 |
Nov 6 2006, 01:24 AM
|
Group: Članovi Joined: 29-August 06 Member No.: 81 Status: Van MGa Škola/Razred: I bg gimnazija |
Ste znali folk zvezde moraju da rade specijalne iq testove...tzv liq(low iq)testove...da im nebi prsla zica.
I u njihovim textovima su skrivena znacenja,i dublji smisao koji je nama smrtnicima koji se ne bodemo turbo folkom u venu potpuno neshvatljiv... Juce sam izvlalio da kad pustite stairway to heaven unazad se cuje druga pesmica..."Oh my sweet satan...blablabla,ima dalje al sam zaboravio"...koga zanima nek pusti unazad il nek googla...Kakve ima veze sa topicom?Pa hteo sam da pitam ima li neko muda da sprovede isti experiment sa turbo folkom,znaci da SLUSA tf unazad,i zrtvuje svoje nervno tkivo u naucne svrhe...Ko zna sta bi otkrili -------------------- |
Iva |
Nov 6 2006, 02:09 PM
|
Hajde ti to uradi - ako otkrijes nesto, otkud znas, mozda dobijes neki specijalni status u GG TFUS uostalom, lupam... svejedno...
Ali ne verujem da su oni dovoljno inteligentni da to smisle.. a kamoli da izvedu !!! -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
ex-paydoman |
Nov 7 2006, 10:13 PM
|
kako da pustim stairway unazad!?
-------------------- ode..
|