Stolice U Mg-u, FTLOG, kupite malo!
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Stolice U Mg-u, FTLOG, kupite malo!
RZA |
Oct 31 2006, 09:04 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
Lukic npr..
-------------------- cold
|
Anchi |
Nov 1 2006, 07:23 PM
|
Group: Članovi Joined: 27-July 06 Member No.: 76 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG |
Ma ne volim da bacam torbu po podu, a ako je okacim na stolicu, mrzi me da se posle stalno okrecem...
Sto se tice puskica.. Nissam imala prilike u osnovnoj da naucim da prepisujem (nisam imala od koga, a i bilo je dovoljno lako), pa sada se bas i ne usudjujem da me provale.. sta onda... |
pyost |
Nov 1 2006, 10:49 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Zavisi kod koga.. Mada retko ko daje jedinicu ako te uhvati, samo ti oduzme nedozvoljeno edukaciono sredstvo
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
Anchi |
Nov 1 2006, 10:51 PM
|
Group: Članovi Joined: 27-July 06 Member No.: 76 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG |
Nema veze, meni bi bilo glupo da me uhvate da prepisujem... Zato i ne pokusavam...
|
Iva |
Nov 2 2006, 01:27 PM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 71 Status: Van MGa |
Nisam nikad u zivotu imala puskice!!!
U stvari, nastavnica hemije u osnovnoj me je nagovorila bila da ponesem naponski niz metala napisan na puskici na takmicenje.. joj.. uzas... kako je meni bilo tesko da je poslusam. Kad sam je poslusala, uh, stalno sam se plasila da ce skontati.. (nisam ni koristila).. btw.. znala sam ga napamet.. skroz... sad imam jos vecu odbojnost prema puskicama! Nego, jel' makar profesori vasi imaju dobre stolice? -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
Puzzler |
Nov 2 2006, 01:35 PM
|
Group: Članovi Joined: 2-July 06 Member No.: 74 Status: Van MGa Škola/Razred: MG/IIb (proud of it) |
QUOTE(Iva @ Nov 2 2006, 02:27 PM) Pa, svakako imaju bolje od nas... This post has been edited by Puzzler: Nov 2 2006, 01:35 PM -------------------- |
Anchi |
Nov 2 2006, 01:53 PM
|
Ako ih imaju... Mi se jednom vratili sa fizickog i profesorske stolice nije bilo
|
Legenda |
Nov 2 2006, 02:02 PM
|
Grafički dizajner Group: Saradnik Joined: 5-March 06 Member No.: 37 Status: Učenik MGa Škola/Razred: IV d |
Desava se
|
Puzzler |
Nov 2 2006, 02:03 PM
|
Group: Članovi Joined: 2-July 06 Member No.: 74 Status: Van MGa Škola/Razred: MG/IIb (proud of it) |
Da znaš... Tako su kod nas Rapaićki par puta uzeli
BTW prve Dexove naznake da postaje spamer -------------------- |
Legenda |
Nov 2 2006, 02:07 PM
|
Grafički dizajner Group: Saradnik Joined: 5-March 06 Member No.: 37 Status: Učenik MGa Škola/Razred: IV d |
Jednom su u c pokupili sve klupe,stolice..dobro da nisu tablu odneli..
|
RZA |
Nov 2 2006, 03:54 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
Bolje bez stolice, nego stolica sa cokoladom..
-------------------- cold
|
^_NiN0_^ |
Nov 2 2006, 04:01 PM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
QUOTE(Puzzler @ Nov 2 2006, 02:03 PM) Nenade ti nekom kazes! -------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
Iva |
Nov 2 2006, 04:24 PM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 71 Status: Van MGa |
Joj
Kod nas u osnovnoj profesori su imali super stolice, tacnije, FOTELJE, a mi neke odvratne, shugave, izlomljene, iskrivljene itd. A onda su njihove fotelje zamenili jos boljim foteljama, a u zbornicu su JOS bolje stavili... oof Ali ovde u srednjoj i nije neka narocita prednost Ako vam je stvarno ovoliki problem ovo sa stolicama, prebacite se kod mene samo trazite da idete u I1, nikako u I2 Jel' mogu da vas cekam? -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
Anchi |
Nov 2 2006, 04:47 PM
|
Neee, ne bih ja nikada otisla iz matematicke.. Ne bih ni u jednu drugu skolu otisla, sada (Trinaesta gimnazija mi je na 2min od kuce pa nisam htela da je upisem iako vazi za jednu od boljih gimnazija)
|
Neonkitza |
Nov 3 2006, 04:02 PM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
lol moj drug ide u 13
|
Eli0t |
Nov 3 2006, 04:08 PM
|
Voodoo People Group: Administratori Joined: 25-January 06 Member No.: 1 Status: Bivši učenik MGa |
I ja sam trebao da idem u 13...
|
Anchi |
Nov 3 2006, 04:19 PM
|
QUOTE I ja sam trebao da idem u 13... Zasto?! |
Neonkitza |
Nov 3 2006, 04:20 PM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
nije tolko losa skola cekaj...ti zivis na banovom brdu? kod solje?
|
Eli0t |
Nov 3 2006, 04:22 PM
|
Voodoo People Group: Administratori Joined: 25-January 06 Member No.: 1 Status: Bivši učenik MGa |
Kako zasto? Zato sto je pola mog odeljenja iz osnovne otislo tamo, zato sto mi je bilzu, ne bih morao da ustajem u 6 svakog jutra, ne bih kasnio svaki drugi dan u skolu, bio bih odlican uz minimum ucenja, bio bih medju najboljima u odeljenju (bar iz prirodnih nauka) bez ucenja, imao bih bolje drustvo, imao bih vise devojcica u smeni, bolje ocene, manje nerviranja, manje neopravdanih, manje jedinica...
|
Anchi |
Nov 3 2006, 04:23 PM
|
Da, blizu. Tacnije, 250m od trinaeste...
Ne kazem ja da je losa, kazu da je jedna od boljih, meni i brat i sestra od ujaka idu u 13. |