Ne Razumem Vas!, wi, bre, niste zdrawi
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Ne Razumem Vas!, wi, bre, niste zdrawi
RZA |
Dec 29 2006, 09:48 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
Mnogo je ruzna boja skole iznutra
Mnogo se ne slaze sa stepenicama i svim drugim.. Mnogo je bolja bila prosla Mnogo mi se nije svidjao parket kad su ga postavili.. Mnogo mi se ne svidjaju table Mnogo je lepsa bila skola ranije Mnogo me nervira onaj prozor sto ne moze da se otvori, a u ucionici smrdi Mnogo me... uh.. jos mnogo toga.. -------------------- cold
|
Anchi |
Jan 14 2007, 05:57 PM
|
Group: Članovi Joined: 27-July 06 Member No.: 76 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG |
QUOTE Mnogo je bolja bila prosla A kakva je bila prosla??? |
RZA |
Jan 21 2007, 05:12 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
Pa neka siva.. nemam pojma.. sve se lepo slagalo.. i sad su morali da stave onu gay boju..
-------------------- cold
|
Iva |
Jan 21 2007, 05:35 PM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 71 Status: Van MGa |
kakva je sad
-------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
Anchi |
Jan 21 2007, 05:36 PM
|
Group: Članovi Joined: 27-July 06 Member No.: 76 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG |
valjda neka svetlo zuta-drap.. nesto tako ne znam kako da je nazovem
|
Iva |
Jan 21 2007, 05:40 PM
|
kod nas je.. pa.. ne vide se zidovi od puskica
-------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
Anchi |
Jan 21 2007, 05:48 PM
|
Volela bih to da vidim...
Ova je ipak MG, nisu ovde bas toliko kreativni sto se tice prepisivanja |
Iva |
Jan 21 2007, 06:03 PM
|
Pa, sto je najzesce, ovde cesto i uhvate
A nisu cak ni sve samo puskice Ae slikacu jednom ako se setim pa cu okaciti tu... -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
pyost |
Jan 21 2007, 06:05 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Kod nas su puskice uglavnom locirane po klupama..
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
Anchi |
Jan 21 2007, 06:08 PM
|
Pa ovde ti puskice koriste samo za istoriju, hemiju, i tako neke predmete. Za matematiku ti bas i nece mnogo pomoci, a predmete kao sto su likovno, muzicko, latinski nemamo...
|
pyost |
Jan 21 2007, 06:12 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Pa da, najvise iz istorije, pa iz hemije - eventualno iz srpskog.
Anchi |
Jan 21 2007, 06:14 PM
|
Joj, da... Ko vama predaje srpski?
|
pyost |
Jan 21 2007, 06:15 PM
|
Ne znam kako se zove Ko tebi?
RZA |
Jan 21 2007, 06:17 PM
|
Zove se Slobodanka Rakovic.. sramota.. ja znam a ti ne..
-------------------- cold
|
Iva |
Jan 21 2007, 06:17 PM
|
kod nas nema sanse iz srpskog
ova iz nemackog isto uvek ali bas uvek pronadje istorija nikako - ne moze se 100 strana knjige ispisati po zidovima ostalo - pa samo je bzvz stavljeno a ja bih doibla 1 za pravopis u ovom postu -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
Anchi |
Jan 21 2007, 06:20 PM
|
QUOTE Ne znam kako se zove Ko tebi? Sramota, ne znas 2 godine kako ti se profesorka zove... Meni Mirjana Micic. |
pyost |
Jan 21 2007, 08:49 PM
|
Ne predaje mi dve, vec jednu Prve godine mi je predavala.. Ovaj.. Vukosava.. Ja mislim A sada mi vajda predaje Slobodanka
Anchi |
Jan 21 2007, 09:24 PM
|
QUOTE A sada mi vajda predaje Slobodanka Valjda? Dobro... |
pyost |
Jan 21 2007, 09:27 PM
|
Pa ne mogu tacno da se setim.. Ali mi se to ime vezuje za nju
Anchi |
Jan 21 2007, 09:41 PM
|
Aha.. Shvatam. Pa zove se tako, pogodio si..
QUOTE Ali mi se to ime vezuje za nju |