Koje Serije Gledate?
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Koje Serije Gledate?
Iva |
Jul 9 2007, 12:25 PM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 71 Status: Van MGa |
Heheheheheh I'm hunting wabbits
Je l' ima negde Twighlight Zone sada? Je l' gledao to uopšte neko?? -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
Anchi |
Jul 9 2007, 12:32 PM
|
Group: Članovi Joined: 27-July 06 Member No.: 76 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG |
|
c1k4_ml3kc3 |
Jul 9 2007, 12:32 PM
|
Group: Članovi Joined: 31-January 07 From: 29.Stepen Jupitera Member No.: 419 Status: Van MGa |
Nisam primetio da ima Twillight Zone na nekom od naših kanala...
Inače, uopšte i ne pratim serijski program (pa ni televiziju ne gledam) Smorno je to... Inače - Mislim da ima na Happy-ju looney tunes, ali nije ista sihronizacija kao što je to bila pre nekih, recimo, deset godina Sećam se kada sam bio klinac koja je to uživancija bila... -------------------- |
Anchi |
Jul 9 2007, 12:57 PM
|
Group: Članovi Joined: 27-July 06 Member No.: 76 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG |
Haha joj ja se stalno svadjala sa svojima kad sam bila bash mala - Oni hoce nekad vesti da odgledaju a ja vristim jer ne dam da mi prekinu crtace
|
c1k4_ml3kc3 |
Jul 9 2007, 01:17 PM
|
Group: Članovi Joined: 31-January 07 From: 29.Stepen Jupitera Member No.: 419 Status: Van MGa |
Da. To sam i ja radio :lol2:
Sećam se mrzeo sam RTS kada prekinu crtani film zbog vesti u 5 do 12 Ali Patak Dača - kakav nerčik! -------------------- |
Anchi |
Jul 9 2007, 01:21 PM
|
Haha da. Ili ako prebace kanal uz objashnjenje "Evo samo 5 minuta" onda se iznerviram..
Hehe Patak Daca me nekad nervirao |
milija |
Jul 9 2007, 01:27 PM
|
Group: Članovi Joined: 6-March 06 Member No.: 38 Ime i prezime: Milija Jovicic |
Vecina tih stvari je stradala za vreme NATO bombardovanja, nema vise orginala Duska Dugouska sa legendarnim Nikolom Simicem... Bas su bili milosrdni andjeli i razorili mi detinjstvo
-------------------- Izadji i bori se
Zivot je kuchka, i ja sam makro. |
SANDRA |
Jul 9 2007, 01:32 PM
|
Group: Članovi Joined: 1-February 07 Member No.: 420 Status: Učenik MGa Škola/Razred: Matematicka gimnazija III d |
Daj sefe koji ti je vrag?! cccc
Veruj u boljs vremena! Bice tih crtaca ponovo ja sam optimista! |
c1k4_ml3kc3 |
Jul 9 2007, 01:38 PM
|
QUOTE(Anchi @ Jul 9 2007, 03:51 PM) Haha da. Ili ako prebace kanal uz objashnjenje "Evo samo 5 minuta" onda se iznerviram.. Hehe Patak Daca me nekad nervirao Mene nije nikada nervirao Više me je nervirao ovaj -------------------- |
milija |
Jul 9 2007, 02:18 PM
|
Group: Članovi Joined: 6-March 06 Member No.: 38 Ime i prezime: Milija Jovicic |
Takodje se slazem sa cika mlekcetom za ovog lika, ali meni je to bilo extra
Jedini crtac koji nisam voleo bio je onaj sa kojotom i pticom trkacicom, no nepravda je ispravljena na jednom grafitu u mom gradu hehehe Boljih dana za Duska Dugouska nece biti, jer cisto sumnjam da ce Simic pristati ponovo da da svoj glas a i da ce uspeti da sve odrade kao ranije... Tih crtaca ce biti ali ne sa legendarnim glasovima i forama -------------------- Izadji i bori se
Zivot je kuchka, i ja sam makro. |
Anchi |
Jul 9 2007, 02:20 PM
|
|
pyost |
Jul 9 2007, 02:24 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
QUOTE(milija @ Jul 9 2007, 03:18 PM) Meni je to jedan od boljih -------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
Anchi |
Jul 9 2007, 02:26 PM
|
Jaaaaoj sa kojotom i pticom trkacicom? Aaaaaa meni je taj bio extra^2 !!!
|
Neonkitza |
Jul 9 2007, 02:31 PM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
ja imam gomile i gomile i gomile crtaca snimljenih na kasete bas mislim te sa prvog programa i bk-a...
|
calamity |
Jul 9 2007, 04:39 PM
|
Group: Članovi Joined: 4-April 07 From: Cambridge, MA, USA Member No.: 491 Status: Van MGa Škola/Razred: MIT junior, RAF alumna, Grobarska alumna |
mislim da su se neki ljudi po BG-u izorganizovali i dali svoje kolekcije kaseta na digitalizaciju ne bi li se povratilo ono sto je milosrdni unistio. Taman sijalichka-neonkica moze da pomogne
|
Neonkitza |
Jul 9 2007, 10:14 PM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
mislim da je to iz SKa...right? ali prvo ja da pregledam..mozda jos negde imam i sandokana...i alfreda ili sam alfreda presnimila..hmz ;\ ma ima gomila i gomila kaseta...negde oko 20? ;\ puna kutija...
This post has been edited by Neonkitza: Jul 9 2007, 10:15 PM |
SANDRA |
Jul 9 2007, 10:37 PM
|
Group: Članovi Joined: 1-February 07 Member No.: 420 Status: Učenik MGa Škola/Razred: Matematicka gimnazija III d |
Pozajmljujes li kasete?????
|
Neonkitza |
Jul 9 2007, 10:39 PM
|
ofc..samo cek ja da pregledam ti shvatas da su te kasete od 4h svaka...pa ti mnozi imam i bolji zivot...vise ne znam sta je na kojoj ;\ kao mala sam sve znala..eh..
|
SANDRA |
Jul 9 2007, 10:42 PM
|
JUPI!!!! Imam ja diznijeve pa mozemo da se menjamo!
|
calamity |
Jul 9 2007, 10:42 PM
|
Group: Članovi Joined: 4-April 07 From: Cambridge, MA, USA Member No.: 491 Status: Van MGa Škola/Razred: MIT junior, RAF alumna, Grobarska alumna |
@sijalitza
moguce, moguce, ne mogu da popamtim gde sam sta videla |