Izbori, Za koga biste glasali?
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Izbori, Za koga biste glasali?
Iva |
Dec 8 2006, 06:59 PM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 71 Status: Van MGa |
Mislis.. :embarassed:?
Pa ko je jos glasao za koaliciju? -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
Nessy |
Jan 10 2007, 06:52 PM
|
Group: Članovi Joined: 6-February 06 Member No.: 19 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Jovana Vranic Škola/Razred: IVd |
:lol2: E kolko vidim kad di mi glasali(mi koji smo sad maloletni) nebi bilo kao sad! pa...ako razumete sta htedoh da kazem...sad su i radikali u igri a da se mi pitamo ne bi ih bilo(npr) ...
|
Iva |
Jan 10 2007, 08:37 PM
|
Ne brini, doci cemo i mi na red
-------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
milija |
Jan 10 2007, 08:46 PM
|
Group: Članovi Joined: 6-March 06 Member No.: 38 Ime i prezime: Milija Jovicic |
Dace Bog da ja dodjem na red kao kandidat
-------------------- Izadji i bori se
Zivot je kuchka, i ja sam makro. |
Iva |
Jan 10 2007, 09:29 PM
|
lol.. sta bi s onim "ja sam apolitican"
Isao bi kao predstavnik turbo folka u skole? -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
jeele |
Jan 14 2007, 05:53 PM
|
Group: Članovi Joined: 6-September 06 From: van sebe Member No.: 89 Status: Van MGa Ime i prezime: Jelena Dimov Škola/Razred: MG, IVe |
izvinite,
a gde je ANARHO-SINDIKALISTICKA INICIJATIVA pohvale ljudima... za par izbora, uspece...imam osecaj...majke mi... -------------------- |
Kipar |
Jan 19 2007, 08:53 PM
|
Group: Članovi Joined: 28-October 06 Member No.: 170 Status: Učenik MGa Škola/Razred: Matematicka IVc bio , sada vec kolega sa FON-a |
zbog jedne pesme prti bee geea bih glasao za cedu jovanovica do juce , ali danas mi je stiglo pismo od mladjana dinkica keve mi , i prijatno me iznenadio taj gest u pismi pishe
tvoj 18 ti rodjendan je prekretnica u zivotu sa njim je doshla vazna privilegija: mozesh da glasash! sada Ti odluchujesh ko ce voditi Srbiju naredne cetiri godine i od nje napraviti zemlju kakvu svi zelimo - ekonomsku naprednu i poshtovanu u svetu ako ti mislish da strucnost treba da bude vaznija od politike kako bi Srbija brze ishla napred , 21 januara izadji na izbore i glasaj p.s. paki ti si kralj , molim te glasaj za mene treba mi sgla , ae ortaci smo DJomla odushevilo me , koliko je smeshno jer josh nemam 18 dina , dzaba bacene pare na markicu , da imam 18 dina sada bih glasao za dinkica jer se on jedini setio mene -------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
Iva |
Jan 20 2007, 09:12 AM
|
Eh, ljudi, lock the topic.. izborna tishina
-------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
pyost |
Jan 20 2007, 01:15 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Pa mi nismo kandidati
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
Iva |
Jan 20 2007, 04:57 PM
|
Nismo, alimislim da ne smemo da ista sad vise komentarisemo..
|
Laza_91 |
Jan 20 2007, 06:36 PM
|
Group: Članovi Joined: 20-May 06 Member No.: 63 |
E da izbori...Daj Bože da G17+ ima bar 15%...(malo sutra ce da ima)
|
Laza_91 |
Jan 20 2007, 06:37 PM
|
U stvari 14,5 %
|
Puzzler |
Jan 20 2007, 10:42 PM
|
Group: Članovi Joined: 2-July 06 Member No.: 74 Status: Van MGa Škola/Razred: MG/IIb (proud of it) |
Ma ne brini se Lazo...
Navijam za Demokratski blok uopšteno, samo ne za radikale, socijaliste, i sl. Dakle, tu može... - DS - DSS/NS (bez NS ) - G17+ pa čak i - LDP/GSS/SDU/LSV -------------------- |
milija |
Jan 21 2007, 08:51 AM
|
Group: Članovi Joined: 6-March 06 Member No.: 38 Ime i prezime: Milija Jovicic |
Razmisljam oko Unije Roma ili Albance iz Presevske doline, ako za njih glasam imacu mirnu dusu.
Hehe za naredne izbore cu da podnesem kandidaturu. Inace preko 300 miliona dinara su sljustili u ovoj kampanji... za tu lovu ... paaaaaaaaaaa -------------------- Izadji i bori se
Iva |
Jan 21 2007, 09:32 AM
|
QUOTE(Puzzler) pa čak i - LDP/GSS/SDU/LSV Haha, "pa cak i"? -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
milija |
Jan 21 2007, 10:20 AM
|
Njanja jedini sam koji je ovde dao glas radikalima hahaha :lol2:
I dajte bre obrisite moj glas, 'teo sam za Rome da glasam ali ih nije bilo na spisku. Jedini oni u koaliciji sa Alabancima iz Presevske doline mogu da odvedu ovu zemlju u prosperitet (ajd to da izgovori 20% Roma ili 10% Albanaca). Tacnije, necemo imati bele kuge, zahvaljujuci Presevskoj dolini a i necemo biti siromasni k'o Grcka zahvaljujuci Romima (oni znaju sta je stednja) Svaki glas za nekog drugog bi bio... ravan ... kao daska U svakom slucaju ja sam apolitican -------------------- Izadji i bori se
Iva |
Jan 21 2007, 11:24 AM
|
Nisi apolitican, cim si glasao.
|
milija |
Jan 21 2007, 11:42 AM
|
Jesam, izvrsio sam moju gradjansku duznost (kao )
-------------------- Izadji i bori se
Puzzler |
Jan 21 2007, 12:23 PM
|
Group: Članovi Joined: 2-July 06 Member No.: 74 Status: Van MGa Škola/Razred: MG/IIb (proud of it) |
QUOTE(Iva @ Jan 21 2007, 09:32 AM) Da, "pa čak i"... Mislim, nemam ništa protiv njih, ali nisu baš u mom političkom izboru. Ipak, spadaju (delimično) u demokratski blok, pa eto. A Toma Nikolić... Milija, no offence... -------------------- |
Laza_91 |
Jan 21 2007, 01:40 PM
|
Iva zašto voliš LDP ???!!?!?
|