Pogodite Igru
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Pogodite Igru
Vitez_Koja |
Nov 22 2008, 11:01 AM
|
Group: Članovi Joined: 4-September 07 From: Jabber: backy-at-elitesecurity.org Member No.: 634 Status: Van MGa Škola/Razred: vetš / prva |
jesi, nije bitno koji je deo jer se nastavljaju jedan na drugi... aj pucaj
-------------------- Moje mišljenje se menja, ali ne i činjenica da sam u pravu...
日本光学工業株式会社 Mozda sam ja paranoican, ali to ne znaci da mi neko ipak ne radi o glavi. |
Pavle |
Nov 22 2008, 01:52 PM
|
Group: Članovi Joined: 13-July 08 Member No.: 1.075 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Pavle Lukic Škola/Razred: VIIb |
sad sam saznao da je fallout 1, jer u fallout 2 imas opciju da se vratis u vreme i unistis taj cip
jeste da sam cliche, al sta cu, obozavam ovu igru 1191 AD, krstaski ratovi... 9 meta za mir i okncanje rata... ako treba jos slobodno recite -------------------- |
username |
Nov 22 2008, 03:50 PM
|
Group: Članovi Joined: 29-September 07 Member No.: 684 Status: Bivši učenik MGa |
assassins creed
|
Pavle |
Nov 22 2008, 04:09 PM
|
Group: Članovi Joined: 13-July 08 Member No.: 1.075 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Pavle Lukic Škola/Razred: VIIb |
jep
-------------------- |
username |
Nov 22 2008, 05:43 PM
|
Group: Članovi Joined: 29-September 07 Member No.: 684 Status: Bivši učenik MGa |
sad ja
da vidimo... rts igrica. vanzemaljci su na zemlji "posejali" cudnu vrstu supstance koja ima sposobnost da se siri velikom brzinom. stetna je za ziva bica, ali je dobar izvor energije. na zemlji se javljaju dve zavadjene strane, od kojih jedna veruje da je ta supstanca novi korak u evoluciji coveka, a druga bas i ne deli njihovo misljenje. i sad te dve strane nesto ratuju, ubijaju se.., a posle jedne ogromne eksplozije, ovi vanzemaljci se ponovo vracaju na zemlju da vide sta se tamo desava, pa se i oni umesaju u sav taj rat... This post has been edited by username: Nov 22 2008, 05:45 PM |
Pavle |
Nov 22 2008, 06:28 PM
|
C&C tiberium war, jedna od igara koju moj brat cesto igra, pa sam zapamtio
-------------------- |
username |
Nov 22 2008, 06:44 PM
|
yup
|
Pavle |
Nov 22 2008, 07:01 PM
|
ala mi dobro idu igre
Novija igra, nastavak poznate igre uradjena po DnD budis se u pecini, pocinjes od 20, 19 nivoa celava zena dolazi po tebe... -------------------- |
Slovenatz |
Nov 22 2008, 09:12 PM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
NWN2: Mask of the Betrayer
Posto znam da je to ( znam pocetak igre napamet ) necu da cekam potvrdu... Igra je smestena u fantasy svet koji je kopija raznih svetova. Nema nista originalno u sebi, stvorena je od dobrih delova drugih igara. Cilj igre je... igranje... valjda.. -------------------- |
Pavle |
Nov 22 2008, 09:17 PM
|
jeste ta igra
da nije mozda two worlds? -------------------- |
Slovenatz |
Nov 22 2008, 09:29 PM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
Nije. Igra je jako zarazna, neki je porede sa drogom.
-------------------- |
Pavle |
Nov 22 2008, 10:02 PM
|
WoW (ima i ime nastavak)...ne znam kako neonkitca nije pogodila
-------------------- |
Kuzman |
Nov 22 2008, 10:12 PM
|
Group: Članovi Joined: 19-February 07 Member No.: 450 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Kuzmanovic Marko Škola/Razred: 07D |
Pre Guild Wars.
-------------------- |
Pavle |
Nov 22 2008, 10:18 PM
|
pa ne bih bas rekao da je GW droga...
-------------------- |
Kuzman |
Nov 23 2008, 01:40 PM
|
Group: Članovi Joined: 19-February 07 Member No.: 450 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Kuzmanovic Marko Škola/Razred: 07D |
Wow ima orighinalnih stavri u sebi.
A nekome je i ogame droga... -------------------- |
Slovenatz |
Nov 23 2008, 03:04 PM
|
Wow je.
-------------------- |
Pavle |
Nov 23 2008, 03:35 PM
|
ja mislim da je dovoljno da kazem da je glavni junak Teqila
-------------------- |
c1k4_ml3kc3 |
Nov 24 2008, 12:20 AM
|
Group: Članovi Joined: 31-January 07 From: 29.Stepen Jupitera Member No.: 419 Status: Van MGa |
Stranglehold, Inspector Tequila?
Е, ако јесте, а верујем да јесте - сада сте га напрсли. Довољно је да кажем ''Источни фронт'' и ''стратегија''. :] This post has been edited by c1k4_ml3kc3: Nov 24 2008, 12:23 AM -------------------- |
LoshMeeBre |
Nov 24 2008, 09:20 AM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
Auuuuu Kako TO moze biti dovoljno To je omiljeno shtivo za strategije.. Daj jos nesto.. Ovako moze biti neki blitzkrieg, neki sudden strike, close combat ili neka od onih legendarnih prehistorik poteznih sa sve heksovima na tabli, naravno zaboravio sam kako se zove ima vise od 8 godina kad sam to igrao
daj mu ga jos nesto -------------------- |
Pavle |
Nov 24 2008, 03:12 PM
|
red alert
-------------------- |