Petnica
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Petnica
maxydelanoche |
Oct 29 2007, 07:40 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
QUOTE(Iva @ Oct 29 2007, 05:29 PM) Jeste. VIdela sam te na slici sa ostalim hemicarima O4 -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
Iva |
Oct 29 2007, 08:46 PM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 71 Status: Van MGa |
Hahahah
Ma to je bila neka fora; nas 4oro smo imali majice sa sličnim sadržajem, samo što se njihova "oznaka" nažalost ne vidi na slici.... -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
maxydelanoche |
Oct 29 2007, 11:18 PM
|
Meni to zvuci kao fantastic 4
I tako... Ljudi ovo je grozno. Imamo slobodnog vremena na pretek, nemamo sta da radimo celu noc, pa ovo nista ne valja kakav je ovo petnicki seminar -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
RZA |
Oct 29 2007, 11:43 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
sad znas kako je nama racunarcima..
uzmimo u obzir da smo mi kvalaitetno utrosili to vreme -------------------- cold
|
maxydelanoche |
Oct 30 2007, 12:13 AM
|
QUOTE uzmimo u obzir da smo mi kvalaitetno utrosili to vreme Da, znam i ja isto kvalitetno trosim vreme sada Npr jedna dobra curica mi je dala sluske i sad slusam Gentlemana preko Youtube-a i molim boga da nesto ne sjebu ovi elektronicari koji su se upravo zesce napalili na komande u konzoli pod linuxom ^^ -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
RZA |
Oct 30 2007, 12:34 AM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
aahahhaahahah
lol e dobra si.. ^^ -------------------- cold
|
Iva |
Oct 30 2007, 10:21 AM
|
Ja sam slušala s lastFMa, bolje je.
-------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
milija |
Oct 30 2007, 11:55 AM
|
Group: Članovi Joined: 6-March 06 Member No.: 38 Ime i prezime: Milija Jovicic |
Ma daj nije mi fazon da stalno budem u racunarskoj pored zivog igrutina i Vladice zadnje vece? To bi bio greh...
Druga stvar je sto smo svi morali da otvorimo facebook naloge -------------------- Izadji i bori se
Zivot je kuchka, i ja sam makro. |
RZA |
Oct 30 2007, 11:59 AM
|
pa ni njihov show u racunarskoj nije bio za bacanje..
-------------------- cold
|
milija |
Oct 30 2007, 02:16 PM
|
Group: Članovi Joined: 6-March 06 Member No.: 38 Ime i prezime: Milija Jovicic |
Bas sam im izborom pesama pogodio lirsku zicu u njima
Imamo za sledece seminar da naucimo jos pesama kao i izvedbu istih -------------------- Izadji i bori se
Iva |
Oct 30 2007, 07:43 PM
|
Hahahah je l' ima to neko snimljeno?
Nemoj reći da su se unapred pripremali za to?! -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
milija |
Oct 30 2007, 09:05 PM
|
Ne, pazi oni nemaju potrebe da se spremaju za provale, posebno Igrutin. Oni to na licu mesta improvizuju
Inace neko sa racunarstva ih je snimao i bilo bi lepo kada bi Spuzva saznala ko je to Zao mi je sto nisam imao bolji izbor pesama da im pustim Za sledeci seminar (ako nas pozovu ) imamo u planu par pesama E sad neki su slusali i Igrutinovu pricu o dogadjajima na ekskurziji, pesmu o AST 2 seminaru, njegovo ... u autobusu Recimo za ovo se prodavacica u petnickoj kantini valjala od smeha, cak je napolje morala da izadje da bi dosla do vazduha. Posle kaze upravnik programa, Nikola, Igrutinu: Kaze mi Rada prodavacica onaj tvoj nije normalan sta je pricao i radio -------------------- Izadji i bori se
RZA |
Oct 30 2007, 09:36 PM
|
haahaha leek..
mislim da znam ko je cu nabavim cu nabavim.. aaaaaaahahah al nisu uspeli micu kuvaricu.. ne vazi se nista ^^ mica FTW lawl -------------------- cold
|
milija |
Oct 30 2007, 11:03 PM
|
Ne boj se Vladica je uspeo to jos na zimskom, ja na prolecnom
Nemoj da mislis da vec nemamo mrezu svojih jataka cak je i domar nas covek -------------------- Izadji i bori se
RZA |
Oct 30 2007, 11:33 PM
|
o ma gad!
taj co'ek je moj idol -------------------- cold
|
RZA |
Oct 31 2007, 12:01 AM
|
evo.. sutra dobijam snimak ^^
|
milija |
Oct 31 2007, 12:17 AM
|
Btw prosledi mi to sutra, postace nam to hit
Covece kada vidis Igrutina znas odmah da je to lik kakav se radja 1 u 100000 njih Sta je on izvaljivao zadnje vece, bitno je samo da dobije napade inspiracije. Ili kada je poceo da hrche u sred predavanja -------------------- Izadji i bori se
maxydelanoche |
Oct 31 2007, 12:20 AM
|
@milija: Sto ste svi morali da otvorite facebook naloge ?
Ppl, ovo me vec zaglupljuje kako bre ovoliko slobodnog vremena... DOduse, mislim da svaki cosak u pecini znam napamet u obe pecine! A ako ne znam, nakon sutrasnjeg prepodneva cu znati :0) -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
RZA |
Oct 31 2007, 12:33 AM
|
maro.. to je verovatno slobodno vreme predvidjeno za sociolizovanje..
|
milija |
Oct 31 2007, 12:44 AM
|
Da socijalizovanje preko msn-a
Facebook, pa pricao nam Nikola kako su njega naterali da to otvori. Da nam mailing lista i nije neki nacin komunikacije, a onda smo se svi slozili da otvorimo facebook naloge. I naravno u 2h posle ponoci 70% AST2 sedi u racunarskoj i otvara naloge a 70% saradnika programa AST2 sedi u firmi i radi na svojim facebook nalozima -------------------- Izadji i bori se