Petnica
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Petnica
Iva |
Dec 27 2007, 08:06 PM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 71 Status: Van MGa |
QUOTE(Slovenatz @ Dec 27 2007, 08:56 PM) QUOTE(pyost @ Dec 27 2007, 11:55 AM) N00bzoroflmaomg!!!!! Drugs, just say no No, say yes! Vidite li kako je njemu lepo! -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
Slovenatz |
Dec 27 2007, 08:12 PM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
I don't like the drugs , but the drugs like me
-------------------- |
dexter |
Dec 27 2007, 08:55 PM
|
Group: Članovi Joined: 4-July 07 From: Pančevo Member No.: 561 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Dejan Tomić Škola/Razred: Matematički fakultet MI1 |
Evo liste svih pozvanih.
Prebacio sam je u Excel format. Ja sam primljen na racunarstvo 1. Cestitam svim primljenima! Attached File(s) Pozvani2008.xls ( 100.5k ) Number of downloads: 2229 -------------------- |
Iva |
Dec 27 2007, 09:06 PM
|
Ima na sajtu Petnice
-------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
Cekaaa |
Dec 27 2007, 09:10 PM
|
Group: Članovi Joined: 1-July 06 Member No.: 73 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Mihajlo Cekic Škola/Razred: MG - IId |
koji ne radi atm... tako da fala lepo
|
Iva |
Dec 27 2007, 09:19 PM
|
Meni radi, izvoli lepo
-------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
Cekaaa |
Dec 27 2007, 09:24 PM
|
Group: Članovi Joined: 1-July 06 Member No.: 73 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Mihajlo Cekic Škola/Razred: MG - IId |
izgleda samo me ne radi.. lols
btw primljen na MAT1 This post has been edited by Cekaaa: Dec 27 2007, 09:25 PM |
Iva |
Dec 27 2007, 09:29 PM
|
Čestitke
Jedna moja prija iz razreda je R na mat 1 -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
RZA |
Dec 27 2007, 10:38 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
i meni ne radi sajt..
zato je ilija dl-ova umesto mene.. -------------------- cold
|
Iva |
Dec 27 2007, 10:56 PM
|
Heh, kad tražiš od Ilije pomoć.. onda je baš, baš gusto
|
Šaban cepa matiš |
Dec 30 2007, 01:55 AM
|
Group: Blokirani Joined: 30-December 07 Member No.: 828 Status: Učenik MGa |
Ja sam na fizici 1 , razmišljao sam da li da odem na psihologiju , sociologiju ili možda lingvistiku ali ****** ...
-------------------- Ključ je u umerenosti...
Da imam 2 života oba bih dao tebi... Svima je život keva,a nekome je keva kurva... Ubi,zakolji da šiptar ne postoji!! |
milija |
Dec 30 2007, 11:15 PM
|
Group: Članovi Joined: 6-March 06 Member No.: 38 Ime i prezime: Milija Jovicic |
Svima koji su na AST2 ili budu sa nama imali seminar zelim da javim da ce imati nezaboravne trenutke.
Neki su trajno ovekoveceni na YouTube-u a neki ce se prepricavati godinama. Opet srecno svima i cestitke koji su primljeni na neki seminar. Onima koji nisu a prijavljivali su se, neka ne odustaju! Nadam se da ce neki odavde sa foruma ponovo imati seminar sa AST2, stara ekipa je jos tu -------------------- Izadji i bori se
Zivot je kuchka, i ja sam makro. |
RZA |
Dec 31 2007, 12:03 AM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
iskreno se nadamo i mi.
-------------------- cold
|
maxydelanoche |
Jan 1 2008, 03:26 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
Jel' bio neko na onoj izlozbi u SANU-ovoj galeriji? Htela sam da se prijavim za psihologiju/lingvistiku nakon toga.
Jbt ono je da ne poverujes koliko se lako napise rad iz psi/lin, svaki/a debil/ka moze to! Cast izuzecima. Inace, ja sam na fiziku 2. Gz svima koji ove godine idu na petnicke seminare necete se pokajati Osim mozda ovi sa fizike 1, ako budu imali vezbovni sa nama (kao mi prosle godine sa fiz 2) :devil: -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
Kuzman |
Jan 1 2008, 06:53 PM
|
Group: Članovi Joined: 19-February 07 Member No.: 450 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Kuzmanovic Marko Škola/Razred: 07D |
Sto bi se mi sa fiz 1 pokajali?
-------------------- |
Devojka sa mesecom u očima |
Jan 1 2008, 06:59 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-August 07 From: in front of computer :D Member No.: 608 Status: Van MGa Škola/Razred: (jedina) gimnazija (u ovom gradu) II |
E, ja sam primljena na fiziku , mada se malo kajem shto ipak nisam otishla na elektroniku, al jbg. Jedan friend i ja pisali isto:
1. fizika 2. elektronika i on primljen na elektroniku, a ja na fiziku . NIje feeeeeeeeeer -------------------- Good
Thank goodness there are people like you in the world! You are tolerant and conscious of others, and people are generally drawn to your kind open demeanor. You give help when it is needed and enjoy the happiness of others. Sometimes you may have bad days, but you try not to take it out on other people. Your goodness inspires people to be the same way, and you know that your friends will do the same things for you that you do for them. |
maxydelanoche |
Jan 1 2008, 07:09 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
Elektronicari diskriminisu zenske
QUOTE(Kuzman) Sto bi se mi sa fiz 1 pokajali? Ma jk bwe naravno da se necete pokajati ako ste na fizici. Btw, cisto da znate za blog: petnica-phy.blogspot.com imate tamo i datum kada vam je zimski -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
Devojka sa mesecom u očima |
Jan 1 2008, 07:13 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-August 07 From: in front of computer :D Member No.: 608 Status: Van MGa Škola/Razred: (jedina) gimnazija (u ovom gradu) II |
QUOTE(maxydelanoche @ Jan 1 2008, 07:09 PM) Elektronicari diskriminisu zenske Ma ne . Oboje smo isto pisali (prvo fiziku), ali njega nisu primili na fiziku, vec na elektoroniku , a bash je zlatan dechko This post has been edited by sleeping beauty: Jan 1 2008, 07:14 PM -------------------- Good
Thank goodness there are people like you in the world! You are tolerant and conscious of others, and people are generally drawn to your kind open demeanor. You give help when it is needed and enjoy the happiness of others. Sometimes you may have bad days, but you try not to take it out on other people. Your goodness inspires people to be the same way, and you know that your friends will do the same things for you that you do for them. |
Iva |
Jan 1 2008, 07:16 PM
|
Sa namana zimskom su bili ele, i nije mi se nešto činilo da diskriminišu ženske.
I sb, nemoj biti tako neutešna oko frenda - bićeš sa Kuzmanom na seminaru . Biće vam ludo . Provedite se . -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
milija |
Jan 2 2008, 09:39 AM
|
Group: Članovi Joined: 6-March 06 Member No.: 38 Ime i prezime: Milija Jovicic |
Ludo i fiz1 ne idu bas mnogo zajedno Jel da Maro ?
Ljudi sa seminara elektronike su ok likovi. Igrali smo s njima ragbija na letnjem pored bazena. Nazalost utakmica je prekinuta nakon prvog touch down-a za njih... No ove godine, ast2 ce dobiti vise "krsnih" ljudi Ja volim seminar lingvistike zbog ljudi tamo (ili da budem precizan devojaka), istina je da mi je smetalo sto misle da sam sa seminara astrologije... -------------------- Izadji i bori se
Zivot je kuchka, i ja sam makro. |