Petnica
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Petnica
Devojka sa mesecom u očima |
Feb 23 2008, 10:13 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-August 07 From: in front of computer :D Member No.: 608 Status: Van MGa Škola/Razred: (jedina) gimnazija (u ovom gradu) II |
E ja se sad mislim da odustanem od petnice (iako sam poslala telegram) i mnogo mi je zao , ali zelim da uradim neto na ovom republickom iz matematike, a plus ima da se uci biologija i istorija i latinski...
Thank goodness there are people like you in the world! You are tolerant and conscious of others, and people are generally drawn to your kind open demeanor. You give help when it is needed and enjoy the happiness of others. Sometimes you may have bad days, but you try not to take it out on other people. Your goodness inspires people to be the same way, and you know that your friends will do the same things for you that you do for them. |
maxydelanoche |
Feb 23 2008, 10:20 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
FFS, breee... Imas jos ihahaj do Republickog iz matisha bwe, samo ti idi u Petnicu ne, stavrno, ako si ambiciozna i iole pametna, mozes sve da postignes
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
Feb 23 2008, 10:23 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-August 07 From: in front of computer :D Member No.: 608 Status: Van MGa Škola/Razred: (jedina) gimnazija (u ovom gradu) II |
Pa znas, ja smatram da treba realno proceniti svoje mogucnosti. Zelim da idem u 5nicu i iiiiiiiiiiiiiiiiide mi se, ali ne znam sta cu sa redovnim gradivom . Ono se samo gomila. Jos kad se vratim iz petnice, pa me svi preispitaju ili jos gore puste me da naucim, pa ne stignem da vezbam matu... Omg omg OMG! I'm so dead
Thank goodness there are people like you in the world! You are tolerant and conscious of others, and people are generally drawn to your kind open demeanor. You give help when it is needed and enjoy the happiness of others. Sometimes you may have bad days, but you try not to take it out on other people. Your goodness inspires people to be the same way, and you know that your friends will do the same things for you that you do for them. |
VIP <3 |
Feb 23 2008, 10:35 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
Ne valja ti tako da razmisljas. Realno svi smo mi umorni + neispavani + zeljni drustva + nezeljni ucenja kad se vratimo iz Petnice, pa se nekako na kraju sve vrati u normalu....
Ne valja ti da propustas seminar zbog skole... Bice sve ok, bre... Samo nemoj biti ambiciozna (kao Maxy i ja prosle godine) da nosis tamo da vezbas zadatke... mi smo ponele da vezbamo jer smo se vracale sa zimskog dan pre okruznog iz fizike... i pa uradile smo mozda pola zadatka I jos nesto: QUOTE(maxydelanoche @ Feb 16 2008, 11:49 PM) ko ti napricao da fiziku vodi vestica? Ima ljudi koji je ne gotive preterano, ali ja ne mogu da kazem da se prema meni ponela ikada lose. BTW, ako prezivis zimski - posle je sve 'ladovina... Na zimskom vas nece unistavati samo radom vec i psihicki. Mislim na mladje saradnike I cak na nju vise nego na mladje saradnike... Maxy kako nas nije unistavala, pa jel nas zvala u firmu da prica o uspavljivanju i ostalom... damn.... Ej da, NOVI POLAZNICI, ako vam ikad kaze: "Pa dobro, ako ti se spava, idi u sobu odmori, mislim da je to ok" NEMOJTE SE PRECI ona to ne misli zaista. To je ironija. Samo sto joj se ne vidi na faci. Verujte MENI da je ironija -------------------- Opsti kriminal. |
maxydelanoche |
Feb 24 2008, 10:59 AM
|
QUOTE Bice sve ok, bre... Samo nemoj biti ambiciozna (kao Maxy i ja prosle godine) da nosis tamo da vezbas zadatke... mi smo ponele da vezbamo jer smo se vracale sa zimskog dan pre okruznog iz fizike... i lol.gif pa uradile smo mozda pola zadatka lol.gif E, ovo najozbiljnije... Brateee, kad se setim ponela sam celu 1M, sva ubedjena - ma ima da stignem da provezbam za Okruzno... Sednem da vezbam prvu noc, udje neka ekipa u ucionicu i pricamo do tri Sednem da vezbam drugu noc, uradim prvih 10 zadataka iz M-are (lol koliko sam puta uradila samo tih prvih 10 ) shvatim da mi se spava i odem na spavanje. Trecu noc, vec kad su se zavrsile sve obaveze nisam imala snage da trepnem Tako da... U Petnici ces imati vremena za Petnicu i druzenje, nemoj se zavaravati. @Miss: a nijeee bwe... Mislim, to kad smo se uspavale je bio drugi dan za redom vec i samo tada nam je nesto rekla... Pa kada je osim tada nesto prigovorila? Sa druge strane, na zimskom, samo kad se setim onog "Jel' se ti salis?" citata odredjenog saradnika - coveku dodje da se rasplace kad ti tako kaze i pogleda te onim "grrrrr jaaadaaan" pogledom. ili isto... Mislim da ne navodim primere, sitni su, ali ono... Pa moras da skontas da u toku naucnog i istrazivackog rada treba da se savijas pod raznim pritiscima -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
VIP <3 |
Feb 24 2008, 12:13 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
QUOTE(maxydelanoche @ Feb 24 2008, 10:59 AM) @Miss: a nijeee bwe... Mislim, to kad smo se uspavale je bio drugi dan za redom vec i samo tada nam je nesto rekla... Pa kada je osim tada nesto prigovorila? Sa druge strane, na zimskom, samo kad se setim onog "Jel' se ti salis?" citata odredjenog saradnika - coveku dodje da se rasplace kad ti tako kaze i pogleda te onim "grrrrr jaaadaaan" pogledom. ili isto... Mislim da ne navodim primere, sitni su, ali ono... Pa moras da skontas da u toku naucnog i istrazivackog rada treba da se savijas pod raznim pritiscima Kao prvo nisam vise Miss sad sam VIP Uglavnom, tebe je draga nam vodja seminara svakako vise volela nego Anu i mene /me se pita zasto Saradnici... ne spominji... Branko je dobar Ali kad se setim :djavolastismajli: saradnika (necu da imenuje ali upuceni znaju na koga se misli)... ah koliko smo se samo posvadjali kad mi je prigovorio sto ne znam Kinesku teoremu o ostacima... nismo pricali danima Cak ni po povratku u BG Ali then je sve postalo ok A integralni covek... Ma Petnica je cool This post has been edited by VIP (ex Miss): Feb 24 2008, 12:14 PM -------------------- Opsti kriminal. |
ShadyLady |
Feb 25 2008, 11:13 PM
|
Group: Članovi Joined: 24-February 08 Member No.: 911 Status: Van MGa |
Ja sam se u subotu vratila iz Petnice, seminar iz psihologije. Prvi put sam isla. Jedno izvanredno i neponovljivo iskustvo, koje nikako ne treba propustiti... I svima , koji nisu bili, najtoplije preporucujem da se prijave.
J***s gradivo, da strebas mozes i kad se vratis - nece ti to nigde pobeci... |
pyost |
Feb 25 2008, 11:13 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Tara je isla sa mnom u odeljenje u osnovnoj
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
ShadyLady |
Feb 25 2008, 11:14 PM
|
Tara Radovic?
|
pyost |
Feb 25 2008, 11:15 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
E bas ta A ima je i ovde na forumu...
ShadyLady |
Feb 25 2008, 11:16 PM
|
Pa, gde jeeeeeeeeeee?
Bile smo cimerke, riba je skroz cool. |
pyost |
Feb 25 2008, 11:17 PM
|
ShadyLady |
Feb 25 2008, 11:20 PM
|
Potpis je.... no comment:)
|
Feb 26 2008, 12:22 AM
|
E people, definitivno sam odlucila da ne idem . Svaka vama cast, ali ja odustajem. Sledece godine cu se prijaviti na elektroniku (to sam htela i ove, ali sam procenila da bi mi cista fizika vise koristila). Tako... sta cu... Ne odgovara mi vremenski. Jel zna neko da li moze da se prebaci na neki drugi seminar? (koji se odrzava kasnije ). 99% sam sigurna da ne moze, ali ipak da probam
maxydelanoche |
Feb 26 2008, 12:30 AM
|
Antimon - I'm completely disappointed by your low level of self-confidence.
Bla bla omg zastooo nisi svesna sta propustas, veruj mi. K'o pyost. QUOTE Kao prvo nisam vise Miss sad sam VIP Oprostite gospodjice... Pardon, Veoma vazna princezo. ali kako sam se ja smejala toj slikici sto ti je sada na avataru kad sam je prvi put videla, sve u fazonu "omg koja bi mala klinka se nalozila na ovo" -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Kuzman |
Feb 27 2008, 08:25 AM
|
Group: Članovi Joined: 19-February 07 Member No.: 450 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Kuzmanovic Marko Škola/Razred: 07D |
Sto te toliko pogadja skola? meni su vec rekli da cim se vratim da ce da mi poture kontrolni pod nos. Pa sta. Ako se bojis za ocene uci pre petnice. A za matematiku se potresoh
Glupo je ne otici zbog obaveza u skoli... Ne vidim sto bi te to sprecilo. -------------------- |
VIP <3 |
Feb 27 2008, 10:32 AM
|
QUOTE(maxydelanoche @ Feb 26 2008, 12:30 AM) ali kako sam se ja smejala toj slikici sto ti je sada na avataru kad sam je prvi put videla, sve u fazonu "omg koja bi mala klinka se nalozila na ovo" Eeeeeeee......... I da, ne valja odustajati. Pyost je odustao prosle godine. I pogledajte kako je sad zavrsio -------------------- Opsti kriminal. |
pyost |
Feb 27 2008, 10:34 AM
|
A kako sam ja to zavrsio?
VIP <3 |
Feb 27 2008, 10:36 AM
|
Drogira Eliota. Svoju depresiju zbog neodlaska u Petnicu leci "na grlicu pivske flase" I to je samo pocetak... detalje ce blagovremeno dodati mala Tijana
-------------------- Opsti kriminal. |
pyost |
Feb 27 2008, 10:39 AM
|
Uuu, jedva cekam i to cudo da vidim