Petnica
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Petnica
LoshMeeBre |
May 4 2008, 09:46 PM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
QUOTE(maxydelanoche @ May 4 2008, 10:41 PM) npr. pljeska od 200gr sa mnogo luka zivot je lep -------------------- |
ShadyLady |
May 4 2008, 09:58 PM
|
Group: Članovi Joined: 24-February 08 Member No.: 911 Status: Van MGa |
Ma, ono, kao ionako en bih mogla na letnji da idem zbog termina, ali opet...
Ispadoh najgora od svih,a niej tako, realno, dobro sam uradila zadatke, bila sam prilicno aktivna i sve to, nisam zasluzila da me ujebu na sitnicu... |
maxydelanoche |
May 4 2008, 10:41 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
QUOTE(LoshMeeBre @ May 4 2008, 10:46 PM) hmmm. dobro dobro, ae, jeste hrana > RAM... Elem, Petnica prolecni, can't wait, but still... treba da ucim C i i i i i pisem neke strategije za projekat i napravim neku igrackicu... a zaboravila sam koju -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
milija |
May 5 2008, 06:16 AM
|
Group: Članovi Joined: 6-March 06 Member No.: 38 Ime i prezime: Milija Jovicic |
QUOTE(ShadyLady @ May 4 2008, 10:58 PM) Ma, ono, kao ionako en bih mogla na letnji da idem zbog termina, ali opet... Ispadoh najgora od svih,a niej tako, realno, dobro sam uradila zadatke, bila sam prilicno aktivna i sve to, nisam zasluzila da me ujebu na sitnicu... Imao sam priliku da to iskusim na svojoj kozi -------------------- Izadji i bori se
Zivot je kuchka, i ja sam makro. |
^_NiN0_^ |
May 5 2008, 11:51 AM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
QUOTE(ShadyLady @ May 4 2008, 10:58 PM) Ma, ono, kao ionako en bih mogla na letnji da idem zbog termina, ali opet... Ispadoh najgora od svih,a niej tako, realno, dobro sam uradila zadatke, bila sam prilicno aktivna i sve to, nisam zasluzila da me ujebu na sitnicu... Ja sam se , pazi PRIJAVLJIVAO, dve godine za 5nicu i oba puta me odbili! Za utehu jedne godine sam bio zamena, koju nisu pozvali , iako je mnogo ljudi odustalo! toliko o tome, a na oci im se nisam pojavio ... -------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
Pilulica |
May 5 2008, 12:30 PM
|
Group: Članovi Joined: 6-January 08 Member No.: 841 Status: Van MGa Ime i prezime: tara radovic Škola/Razred: peta gimnazija treci razred |
QUOTE(ShadyLady @ May 4 2008, 10:58 PM) Ma, ono, kao ionako en bih mogla na letnji da idem zbog termina, ali opet... Ispadoh najgora od svih,a niej tako, realno, dobro sam uradila zadatke, bila sam prilicno aktivna i sve to, nisam zasluzila da me ujebu na sitnicu... gago,ljubavi,si to ti?? -------------------- hodaj po sumi..
hodaj po stazi... ali na svoje dupence pazi dupence strada dok covek migne jer danas jebe ko koga stigne.. http://www.myspace.com/pilulica |
maxydelanoche |
May 5 2008, 03:24 PM
|
QUOTE(^_NiN0_^ @ May 5 2008, 12:51 PM) Ja sam se , pazi PRIJAVLJIVAO, dve godine za 5nicu i oba puta me odbili! Za utehu jedne godine sam bio zamena, koju nisu pozvali , iako je mnogo ljudi odustalo! toliko o tome, a na oci im se nisam pojavio ... Ali ove godine kad si bio R dosta njih koji su odustali nisu uopste javili da ne dolaze gadovi. (iznapushavala sam i druga iz odeljenja zbog toga. bezobzirni gadovi ) -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
^_NiN0_^ |
May 5 2008, 03:29 PM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
QUOTE(maxydelanoche @ May 5 2008, 04:24 PM) Ali ove godine kad si bio R dosta njih koji su odustali nisu uopste javili da ne dolaze gadovi. (iznapushavala sam i druga iz odeljenja zbog toga. bezobzirni gadovi ) hvala, nisi trebala ... ali cuo sam da ih je dosta tada odustalo. Ipak 5nica nije za mene :_) -------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
maxydelanoche |
May 5 2008, 03:57 PM
|
Petnica jeste za pametne ljude koji zaista vole fiziku / seminar za koji se prijave
Inace, jeste dosta ljudi odustalo tada :S zbog Okruznog iz fizike cini mi se... bas nas je malo bilo... uopste je na fizici jako jako malo ljudi u odnosu na druge seminare. A meni licno se mnooogo manje dopada i sastav ekipe na seminaru u odnosu na proslu godinu :/ -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
^_NiN0_^ |
May 5 2008, 03:58 PM
|
Sad i da me mole ja ne dolazim
-------------------- Yo!hambin,
ShadyLady |
May 5 2008, 04:21 PM
|
|
Pilulica |
May 5 2008, 06:04 PM
|
Group: Članovi Joined: 6-January 08 Member No.: 841 Status: Van MGa Ime i prezime: tara radovic Škola/Razred: peta gimnazija treci razred |
QUOTE(^_NiN0_^ @ May 5 2008, 04:58 PM) eee vazi,obavezno se gledamo=))ja sam sada kao nesto bolesljiva al poslacu ti porkicu..yay inace,nadam se da ti se ostvarila ona zelja od mene,od poslednjeg dana u petnici..you know what i mean inace,jel znas slucajno koja je sara novakovic od njih dve?posto na spisku na prolecni seminar je samo jedna..a ja ne znam koja... -------------------- hodaj po sumi..
hodaj po stazi... ali na svoje dupence pazi dupence strada dok covek migne jer danas jebe ko koga stigne.. http://www.myspace.com/pilulica |
ShadyLady |
May 5 2008, 09:40 PM
|
Ona iz nase sobe...
ps. nije se ostvarila ( ali bilo je zamalo u jednom trenutku... pps. jel jos uvek palitte ambasade? )) |
Pilulica |
May 6 2008, 10:57 AM
|
QUOTE(ShadyLady @ May 5 2008, 10:40 PM) Ona iz nase sobe... ps. nije se ostvarila ( ali bilo je zamalo u jednom trenutku... pps. jel jos uvek palitte ambasade? )) hahah,ambasade uvek!al smorila sam se vise...ne znam,ne znam...pricacemo vec... a si sigurna da je to nasa sara??posto..ne znam..nadam se....... -------------------- hodaj po sumi..
ShadyLady |
May 6 2008, 08:10 PM
|
Mislim da jeste...
'bem li ga sad... |
Iva |
May 13 2008, 02:34 PM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 71 Status: Van MGa |
Ajme biću saradnik na LNŠu
-------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
Turgon |
May 13 2008, 09:20 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-February 07 From: Cambridge, UK Member No.: 424 Status: Van MGa Ime i prezime: Nikola Mrksic Škola/Razred: Trinity College, Cambridge 2014 |
Kako se to postaje ocu ja
-------------------- |
VIP <3 |
May 13 2008, 10:51 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
Prvo moras da naucis da ne jauces pijan po hodnicima
-------------------- Opsti kriminal. |
Turgon |
May 13 2008, 10:58 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-February 07 From: Cambridge, UK Member No.: 424 Status: Van MGa Ime i prezime: Nikola Mrksic Škola/Razred: Trinity College, Cambridge 2014 |
Hmmm,nisam jaukao , ja sam nesto pevao (da da )
-------------------- |
Iva |
May 14 2008, 01:11 AM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 71 Status: Van MGa |
Haha!
Ja nisam niti kapi alkohola okusila u Petnici -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|