Petnica
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Petnica
maxydelanoche |
Mar 4 2007, 01:10 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
Pa kad su ovde svi happy...
Jeele, samo im posalji mail na onu adresu naca@psc.edu.yu ili kako vec ide (mislim da ne ide bas tako!!!) i objasni razlog zasto ne dolazis. Sigurna sam da ce imati razumevanja za takvu situaciju i da nisi ni prva ni poslednja koja zbog toga, nazalost, ne moze da ide u ISP. Opusteno... -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
aphr0 |
Mar 4 2007, 10:51 PM
|
Group: Članovi Joined: 29-August 06 Member No.: 81 Status: Van MGa Škola/Razred: I bg gimnazija |
nata@psc.ac.yu
-------------------- |
Neonkitza |
Mar 5 2007, 11:14 AM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
jelena nisi otisla!??! O_O WTF!? STO!? :|
|
VIP <3 |
Mar 5 2007, 02:41 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
Ljudi... BEOGRADJANI.... (Bozha, Ljuba, Mara, Anchi... ja ne znam koga jos ima u toj ekipi) .... Vi/mi sto idete/mo u nedelju sad u Petnicu... Hocete li da se organizujemo svi zajedno da idemo busom iz BG....?? Mozda bi trebali da vidimo oko karata itd??
Mozda nije lose da mi posaljete na mob odgovor, jer ne otvaram bas cesto mg forum u zadnje vreme.... (Naravno, ne zato sto ne valja, nego sto se posle navucem i nikako da se izlogujem ) P.S. Stvarno nisam imala bolju ideju kako da vas sve to pitam... -------------------- Opsti kriminal. |
maxydelanoche |
Mar 5 2007, 03:00 PM
|
Ljuba ce valjda iz Sapca pravo? A pyost ne ide. Mi ostali mozemo da se organizujemo pa kolima, valjda?
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
^_NiN0_^ |
Mar 6 2007, 08:47 PM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
Ako me pozovu idem iz Sapca
-------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
Iva |
Mar 10 2007, 04:54 PM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 71 Status: Van MGa |
Hm neka mail adresa ce dobiti mnoogo spam mailova.. khm@khm..
Ja sam sad dosla.. sve u svemu.. xtra..! Vi sto ne idete, pa ne znate sta propustate tj. cete propustiti... -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
jeele |
Mar 10 2007, 06:58 PM
|
Group: Članovi Joined: 6-September 06 From: van sebe Member No.: 89 Status: Van MGa Ime i prezime: Jelena Dimov Škola/Razred: MG, IVe |
kako je bilo, kako je bilo, kako je bilo, kako je bilo, kako je bilo?????
kazi mi, kaaazi mi...a kaaaziii miiii hah...gdje si....petnicarko...imas i onu karticu sad...plastificiranu...sa fancy zigom...i sve one Knjige...ah -------------------- |
Iva |
Mar 10 2007, 08:40 PM
|
Hehe...
Pa bilo je super.. potrebno je radii stvarno puno i ne stize se bas spavati.. Ne znam sta da ti pricam.. ima mnogo ovako.. pitaj konkretno -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
Ana |
Mar 16 2007, 12:56 AM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 72 Status: Van MGa |
Ok, seminar, kako ici, bla,bla.
Ali, da li ste znali da ovo nije ceo seminar fizike 1!? POstoji i prolecni seminar na koji ide odabrana ekipa iz ove ekipe koja je sada bila na seminaru. Jel neko vec bio u ovoj poziciji? Jel znate sta se trazi? Meni se ne svidja opsi utisak koji sam ostavila tamo... I kajem se zbog toga! -------------------- |
maxydelanoche |
Mar 16 2007, 03:56 AM
|
Anna...
Imam utisak da si ti jedina ... koja nije znala da postoje i prolecni, kao i letnji i jesenji seminar! Ja sada pisem iz Petnice, cetiri je ujutru (po satu na ovom kompu, a sad...), anyway - uzivam! Predivno sam se provela, radili smo stvarno zanimljive stvari i da mogu, zivela bih ovde Sada se samo nadam da ce me pozvati na prolecni -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Iva |
Mar 16 2007, 09:42 AM
|
Eee.. mi hemicari (kako to dobro zvuci ) imamo vezbovni seminar u prolece.. nadam se da cu ici tamo.
QUOTE(maxydelanoche) Predivno sam se provela, radili smo stvarno zanimljive stvari i da mogu, zivela bih ovde Takodje -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
jeele |
Mar 16 2007, 03:56 PM
|
Group: Članovi Joined: 6-September 06 From: van sebe Member No.: 89 Status: Van MGa Ime i prezime: Jelena Dimov Škola/Razred: MG, IVe |
!!!!srcka, srcka,srcka, srcka!!!!!
A A! a A! a A! a taman kad pomislih da sam prevazisla to... -------------------- |
Iva |
Mar 16 2007, 07:56 PM
|
Polako, Jelaena, smiri se
Mozes se i sledece godine prijaviti, pa ides na hemija 1. Bilo je i ovde njih koji su prvi put tamo a drugi razred su. Njima je cak i mozda lakse jer su sve to radili -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
maxydelanoche |
Mar 16 2007, 07:57 PM
|
jeele, nista te ne sprecava da se prijavis i dogodine. Ako si ove godine na vreme poslala mail da neces doci, rekla opravdane razloge, ako dogodine napises istu lepu prijavu, nema razloga da te ne pozovu
BTW, ja sam na seminarskom imala temu "Neuronske mreze" Mislim, toootalno vezano za racunarstvo, ali who cares Kad vec nisam dobila Milankovica ili Auroru Borealis i ovo je bilo saaasvim ok A inace, teme smo dobijali tako sto bismo rekli po jedan broj i onda bi nam rukovodilac programa (Jelena Uzunovic) procitala sa papira koja je to tema. This post has been edited by maxydelanoche: Mar 16 2007, 08:04 PM -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Iva |
Mar 16 2007, 08:19 PM
|
Lol, neuronske mreze su elektrotehnicari radili sad na zimskom..
Eee.. mi smo izvlacili teme. -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
maxydelanoche |
Mar 17 2007, 12:44 AM
|
Pa i kod nas je to bila vrsta izvlacenja...
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Iva |
Mar 17 2007, 07:11 AM
|
Ahaa.. izvini, "izgubila" sam deo tvog posta, onaj kad svako kaze po broj
-------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
jeele |
Mar 17 2007, 05:31 PM
|
pa ne...dobila sam i odgovor...
imam prijatelje koji su na trecem seminaru iz hemije tamo...od njih je i potekla ideja...znaci s moje strane gledano, to je shou...prvo ti ispricaju sve ovo sto i vi...i onda kad su saznali zbog cega nisam dosla odjednom je bilo ''jelena, znas li ti koliko sam se ja nervirao u toj petnici...pravo da ti kazem mozda nije vredna toga, ali opet...'' i taj fazon... uglavnom, on je rekao dusanu koji se nalazio tamo kad sam trebala da dodjem da ja treba da dodjem,...medjutim dusan je javio da nisam dosla... i dobro oni su mi rekli da ce pokusati da srede nesto... medjutim... ''nama je cela situacija pomalo konfuzna, stoga savetujemo da se ne zamarate drugim seminarima i da se ne nadate sledecim. zelimo vam brz oporavak i puno srece u daljem skolovanju'' to je cetiri godine...srednje skole otislo...mozda me za vreme fax-a prime... o boze...a tako...je bilo blizu...i svi bi bili srecni...ne ovako...ovako sam ja ponovo propalitet... -------------------- |
Iva |
Mar 17 2007, 06:10 PM
|
Ne.. nisi propalitet
-------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|