Petnica
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Petnica
LoshMeeBre |
Mar 27 2009, 12:13 AM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
Speri pivom, zasluzio si Sad imas sta da pricas unucima NEAR death experience.. Badzo, secas se kad sam ti pricao posle hvalisanja na takmicenju iz fizike kako ce te jednog dana karma stici i sutnuti u dupe Bolji sam od milana tarota This post has been edited by LoshMeeBre: Mar 27 2009, 12:14 AM -------------------- |
maxydelanoche |
Mar 27 2009, 12:15 AM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
Kralju, kako si uspeo da te ne probudi onaj alarm svi su ga culi! Doduse, ja nisam, ali ono, svi ostali jesu :S
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
LoshMeeBre |
Mar 27 2009, 12:18 AM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
QUOTE(maxydelanoche @ Mar 27 2009, 01:15 AM) Kralju, kako si uspeo da te ne probudi onaj alarm svi su ga culi! Doduse, ja nisam, ali ono, svi ostali jesu :S Maro ti si tamo, a pitas ga preko foruma?? Oooooo, ****** digatalno doba Ja sam analogan i time se ponosim -------------------- |
SBS |
Mar 27 2009, 12:21 AM
|
Group: Moderatori Joined: 25-April 08 Member No.: 1.043 Status: Van MGa |
****** karma , možda nisam uspeo da čujem alarm jer sam spavao nakon ne-spavanja, odnosno spavanja od po 4 sata i bio sam premoren i jedva gledao pre nego što sam legao, a ne znam da li je ikoga u stacionaru probudio alarm
-------------------- зашто цитирати песму, кад једноставно можеш рећи своје мишљење: " Не волим кнедле са шљивама"!!!
Now i wanna sniff some glue! |
VIP <3 |
Mar 27 2009, 12:24 AM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
JOoooooj Badzo :/
Mini i meni se jednom nesto slicno desilo Pocela je malo da smrdi soba posto smo ostavile peskire da se suse... otprilike ceo dan ali nista strasno a i jednom je neko dolazio da nam kaze da posklanjamo papire sa TA peci :/ jadan badza, meni ga zao -------------------- Opsti kriminal. |
maxydelanoche |
Mar 27 2009, 01:25 AM
|
QUOTE(LoshMeeBre @ Mar 27 2009, 01:18 AM) Jutros smo se vratili a i Badza me ionako ignorise stopostotno u RL-u, preko foruma mi mozda i odgovori -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
Turgon |
Mar 27 2009, 03:24 AM
|
Group: Članovi Joined: 3-February 07 From: Cambridge, UK Member No.: 424 Status: Van MGa Ime i prezime: Nikola Mrksic Škola/Razred: Trinity College, Cambridge 2014 |
Nisam primetio da te Badza ignorise....
-------------------- |
Iva |
Mar 27 2009, 11:44 AM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 71 Status: Van MGa |
Ah, Kuzman, ne može da ne napravi glupost u Petnici.
-------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
SBS |
Mar 27 2009, 04:35 PM
|
Kad bolje razmislim nije se zapalio jastuk, nego peć, jer meni stvari ne smrde na tkaninu nego na plastiku koja gori, svi su osećali paljevinu plastike 20ak minuta pre, a tek kad se zapalio jastuk onda se napravio pravi dim koji je aktivirao alarm, znači da je za sve kriva NEISPRAVNA PETNIČKA PEĆ ! ! !
-------------------- зашто цитирати песму, кад једноставно можеш рећи своје мишљење: " Не волим кнедле са шљивама"!!!
VIP <3 |
Mar 27 2009, 10:51 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
Tako je, Badzo, reci im
-------------------- Opsti kriminal. |
SBS |
Mar 28 2009, 01:05 AM
|
Bogami ima da me čuju !!!
maxydelanoche |
Mar 29 2009, 02:54 PM
|
Na svaka tri centimetra u Petnici imas upozorenja da se pec ne stavlja na vise od dve trecine tamo ocigledno ne za dzabe
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
SBS |
Mar 29 2009, 10:54 PM
|
Samo da napomenem : JA NISAM DIRAO JEBENU PEĆ!!!!
Iva |
Mar 29 2009, 11:29 PM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 71 Status: Van MGa |
Pa niko te nije ni optužio
-------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
maxydelanoche |
Mar 30 2009, 05:15 AM
|
Znamo Badzo, Kuzman je ipak glavna stetocina ti si vise kao zaduzen za verbalno zajebavanje okoline...
P.S. Upravo sam provalila da mi je broj kartice za fotokopiranje 16661 This post has been edited by maxydelanoche: Mar 30 2009, 05:42 AM -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
SBS |
Mar 30 2009, 11:05 AM
|
Ti si idiot
maxydelanoche |
Mar 30 2009, 12:23 PM
|
'Ajde ******, prestani da se kretenises i stekni smisao za humor...
Turgon |
Mar 30 2009, 12:29 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-February 07 From: Cambridge, UK Member No.: 424 Status: Van MGa Ime i prezime: Nikola Mrksic Škola/Razred: Trinity College, Cambridge 2014 |
Pazi tu raspravu, oce pasti neki seks?
-------------------- |
maxydelanoche |
Mar 30 2009, 12:38 PM
|
Ne znam ja ko je u tri ujutru u stacionaru glasno iskazivao zelju da seksualno zadovolji Badzu
Turgon |
Mar 30 2009, 01:15 PM
|
Ti?
-------------------- |