Andjeli 3 - Rock 'n' Roll Uzvraca Udarac
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Andjeli 3 - Rock 'n' Roll Uzvraca Udarac
^_NiN0_^ |
Oct 23 2006, 08:41 AM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
QUOTE U Beogradu je nedavno počelo snimanje trećeg nastavka kultnog filma "Mi nismo anđeli" koji je pre 15 godina proslavio reditelja Srđana Dragojevića. Film pod naslovom "Rok en' rol uzvraća udarac" režira debitant Petar Pašić, prema scenariju koji je Srđan Dragojević napisao u saradnji s Dimitrijem Vojnovim. Prve scene snimljene su u beogradskom studiju "Power house", a film bi, prema najavama autorske ekipe, trebalo da bude premijerno prikazan početkom oktobra. U trećem nastavku Mi nismo adjeli igraju i Zoran Cvijanović, Vesna Trivalić, Milorad Mandić Manda, Dragan Jovanović, Nada Macanković, a kao specijalni gosti-glumci najavljeni su i proslavljeni košarkaš Vlade Divac i hrvatski pevač Petar Grašo. Obzirom da je "Rok en' rol uzvraća udarac" film o šou biznisu i estradi, nije isključeno da se tokom snimanja, kao specijalni gosti, pojave još neke medijske ličnosti. Pojedine turbo folk stihove za potrebe filma pisali su Dragojević i Vojnov, a angažovani su i profesionalci - Dejan Abadić i Let 3 koji će se takođe baviti tim žanrom, dok će Igor Perović (eks-Plejboj) i Zlatko Rakonjac osmišljavati rok numere. (Balkanmedia izvor) Da li ste pogledali film? I kako vam se cini? BTW Malo zastareli izvor ali nema veze! This post has been edited by ser_fanky Lj@B: Oct 23 2006, 08:45 AM -------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
Laza_91 |
Oct 23 2006, 04:43 PM
|
Group: Članovi Joined: 20-May 06 Member No.: 63 |
Niam gledao, ali je glavni glumac iz Obrenovca
|
Puzzler |
Oct 27 2006, 05:18 PM
|
Group: Članovi Joined: 2-July 06 Member No.: 74 Status: Van MGa Škola/Razred: MG/IIb (proud of it) |
Ja sam gledao... tj. Zajedno smo gledali...
I koliko mi se čini, utisci su nam skoro pa isti... Muzika je odlična, i priča je dobra, ali je urađen kao muzički spot od sat i nešto vremena... Tako da je radnja bačena u zasenak... Toliko od mene -------------------- |
ex-paydoman |
Nov 5 2006, 01:02 PM
|
Moderator Group: Članovi Joined: 21-February 06 Member No.: 23 Status: Učenik MGa |
meni se ne gleda...
-------------------- ode..
|
vladale |
Nov 14 2006, 10:32 PM
|
Group: Članovi Joined: 9-November 06 From: Leskovac Member No.: 182 Ime i prezime: Vladimir Stoiljković Škola/Razred: Gimnazija/II-6 |
Ni meni se nešto ne gleda, mislim da je previše film otišao u komercijalu
|
smorko_gusic |
Nov 18 2006, 12:02 AM
|
Trandža Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 93 Status: Učenik MGa |
Ovo je jedan sasvim drugi film, nema nikakve veze sa prethodnim, osim 2 glavna lika.
Meni se film svideo, ali me mnooogo podseca na freeking friday (mada neznam zasto) -------------------- "Rus je svetski šampion, napisao Tihi Don
režirao Rat i Mir, i leteo u svemir. Pametan je Medvedov, biće dobar dok je nov, a kad jednom bude star, biće opet ista stvar. Jednog dana lično on, ukinuće Tihi Don, biće opet Rat i Mir, i progonstva u Sibir. Moj standard se zove JUS Ne mogu da budem Rus!" (R.Č.) |
Kurjak |
Dec 4 2006, 10:26 PM
|
Group: Članovi Joined: 27-June 06 From: ZUCERLI HILS Member No.: 69 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: MG / IVc |
Филм је дно дна и вређа здрав укус и нездрав разум и вређа моје очи и нећу да га гледам!!!
-------------------- ШТО ЈЕ ЏАБА, ДУПЛО СЕ ПЛАЋА |
RZA |
Dec 4 2006, 10:36 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
wait, wait, wait..
QUOTE вређа моје очи ovo ti znaci da si gledao.. QUOTE нећу да га гледам a sad kazes da nisi.. .. i don't get it.. .. Svejedno.. nisam gledala, niti nameravam.. -------------------- cold
|
pyost |
Dec 4 2006, 10:40 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Video je reklamu
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
RZA |
Dec 4 2006, 10:44 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
Al.. Na reklami su samo onaj andjeo i djavo.. ..
Whatever.. Na TV-u nisam videla reklamu... grrr.. kako me nerviraju te reklame.. ne gledam TV, i cim ukljucim, neke retardirane reklame.. dodje mi da iz sve snage gadjam TV daljincem.. .. -------------------- cold
|
smorko_gusic |
Dec 4 2006, 11:03 PM
|
Trandža Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 93 Status: Učenik MGa |
Ma bre ljudi sta vam je, film je sasvim uredu, bas dobar film, sa poukom, i zanimljivom idejom, samo ga ne treba posmatrati kao nastavak Andjela
-------------------- "Rus je svetski šampion, napisao Tihi Don
režirao Rat i Mir, i leteo u svemir. Pametan je Medvedov, biće dobar dok je nov, a kad jednom bude star, biće opet ista stvar. Jednog dana lično on, ukinuće Tihi Don, biće opet Rat i Mir, i progonstva u Sibir. Moj standard se zove JUS Ne mogu da budem Rus!" (R.Č.) |
Valkyrie |
Jan 2 2007, 04:07 PM
|
Group: Članovi Joined: 31-January 06 From: Нови Београд Member No.: 10 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Milica P. Stanković Škola/Razred: 4c |
Гледала јуче, део. Боље да сам блејала у зид тих 15 минута. Вређа rock 'n' roll, а вређа и интелигенцију гледаоца.
-------------------- Judging by the pictures... Hell looks more interesting.
Жив човек, греши проф. Петковић То је као кад се пробудиш ујутру, погледаш у огледало и кажеш себи: "Хеј - ти се ложиш на лешеве." проф Репац All of my life, I have been fascinated by the big questions that face us, and have tried to find scientific answers to them. Perhaps that is why I have sold more books on physics than Madonna has on sex. - Stephen Hawking |
Kipar |
Nov 10 2008, 10:53 AM
|
Group: Članovi Joined: 28-October 06 Member No.: 170 Status: Učenik MGa Škola/Razred: Matematicka IVc bio , sada vec kolega sa FON-a |
koje sranje od filma... nemojte da gledate bolje je...
-------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
c1k4_ml3kc3 |
Nov 10 2008, 11:46 AM
|
Group: Članovi Joined: 31-January 07 From: 29.Stepen Jupitera Member No.: 419 Status: Van MGa |
Филм је одличан :]
Баш ми се допао. КАда ђаволче узме 'армонику у рукице миле и нежне хихииииии тресе се Европче :] Шалим се, наравно, тематика филма је неко њесра, штавећ, радили су га из Пинка али ми се заиста свидео обзиром да ме је други део максимално разочарао (јбг, очекивања) тако да када је рећ о трћем на миру сам га гледао прееее...не сећам се, али ми је био занимљив :] Уосталом, филм је пародија и све пародије ми се свиђају. This post has been edited by c1k4_ml3kc3: Nov 10 2008, 11:46 AM -------------------- |
Kipar |
Nov 10 2008, 12:43 PM
|
Group: Članovi Joined: 28-October 06 Member No.: 170 Status: Učenik MGa Škola/Razred: Matematicka IVc bio , sada vec kolega sa FON-a |
drugi deo je bolji od treceg..
-------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
Slovenatz |
Nov 10 2008, 02:11 PM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
A prvi je bolji od drugog, posto nije jadna kopija americkog filma.
-------------------- |
Kipar |
Nov 10 2008, 06:04 PM
|
|