Male Promene, o nekim malim promenama
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Male Promene, o nekim malim promenama
maxydelanoche |
Feb 3 2007, 08:14 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
LOL! Ja sam na opstinsko iz matisa ponela olovku i patentaru - i to zamalo mina da mi se potrosi .
Videla sam danas vase klupe i nisu uopste tako strasne. Malo bode oci ta roze boja, ali... Sto ne smislite neku akciju prefarbavanja??? Ako biste skupili pare, dogovorili se i sami prefarbali klupe, sigurna sam da uprava skole ne bi imala nista protiv ... -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
pyost |
Feb 3 2007, 08:19 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Naravno da bi, to je na neki nacin unistavanje skolske imovine A kako to da ja tebe nisam primetio na takmicenju?
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
maxydelanoche |
Feb 3 2007, 08:39 PM
|
Ne znam :-) bila sam u petici, sa Puzzlerom! Srela sam i ser_fanky-a
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
pyost |
Feb 3 2007, 08:43 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
A ja sam bio odmah pored, u cetvorci Meni se niko ne javlja
Anchi |
Feb 3 2007, 09:11 PM
|
Group: Članovi Joined: 27-July 06 Member No.: 76 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG |
Ti si bio sa mnom u ucionici. A ja htela u 5... to mi je srecan broj
|
Iva |
Feb 3 2007, 09:11 PM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 71 Status: Van MGa |
Ja procitala "bila sam u petnici sa Puzzlerom" i mislim se kakve to ima sad pa veze.. treba mi nova dioptrija
Nego, ja sam jednom otisla na takm bez peronice i vracala se u xotel i onda bez knjizice lol opet se vracala A za klupe, sacekajte za se uprljaju i unisti farba (manje-vise slucajno ) pa predlozite da se prefarba. A vi skupite novac.. -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
maxydelanoche |
Feb 3 2007, 09:19 PM
|
Lol. U Paracinu u sedmom razredu kako sam samo zinula kada je jedna cura rekla nesto u stilu "mogu li iz ranca da uzmem perastaonicu..." tako nesto - ja to zovem pernica i zamalo da je zaboravim jutros lol...
Dobar vam je savet Iva dala ;-) za klupe -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Turgon |
Feb 3 2007, 09:31 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-February 07 From: Cambridge, UK Member No.: 424 Status: Van MGa Ime i prezime: Nikola Mrksic Škola/Razred: Trinity College, Cambridge 2014 |
Ma sao vi iz 2d nastavite da ih unistavate i kad tad morace da farbaju
-------------------- |
^_NiN0_^ |
Feb 3 2007, 10:08 PM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
QUOTE(Iva @ Feb 3 2007, 09:11 PM) Ja procitala "bila sam u petnici sa Puzzlerom" i mislim se kakve to ima sad pa veze.. treba mi nova dioptrija Kako bolesno, i ja sam ... ! Strasno ! Nego, da ja bas volim roze klupe, ja sam normalan, normalan , wijuuuuuuu -------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
Anchi |
Feb 3 2007, 10:21 PM
|
Group: Članovi Joined: 27-July 06 Member No.: 76 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG |
I nisu bas toliko strasne. . Naviknes se brzo
|
RZA |
Feb 3 2007, 10:26 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
Eeh..
Nije vama lako.. OK.. mozda ste ih spojili i sedite zajedno.. ali sta sprecava profesore da vas odvoji kad je kontrolni?.. zar to nije bio najveci problem?.. prepisivanje.. .. takodje kapiram da vam se svidja baby roza boja?! A! to tako podseca na malu decu.. A! i vama se to svidja.. A!.. pocinjem da sumnjam.. .. A! -------------------- cold
|
Iva |
Feb 4 2007, 09:47 AM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 71 Status: Van MGa |
Bili su u Petnici maxy i Puzzler, ali u smislu kao ucenici na istom seminaru!
Bolesno je, znas sta? Ono sto ti vidis tj. kako ti shvatis obicnu recenicu -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
paydoman |
Feb 8 2007, 10:25 PM
|
Baja mod Group: Članovi Joined: 7-February 07 From: Marulićeva 8 Member No.: 426 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Luka Škola/Razred: IV 1 |
ja sam bio u uchionici istog broja kao i moja ocena iz geometrije i fizike i isto sam proshao kao u malochas pomenutim predmetima...
mada... posle 30 sati nespawanja 23 boda je uspeh! -------------------- dozvolite mi forum diskusije sadasnjih ucenika mga -.-
|
Eli0t |
Feb 8 2007, 10:55 PM
|
Voodoo People Group: Administratori Joined: 25-January 06 Member No.: 1 Status: Bivši učenik MGa |
QUOTE posle 30 sati nespawanja 23 boda je uspeh! Pretpostavljam da si pre toga bio u forumu celu noc (i igrao dotu)? |
paydoman |
Feb 8 2007, 11:18 PM
|
Baja mod Group: Članovi Joined: 7-February 07 From: Marulićeva 8 Member No.: 426 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Luka Škola/Razred: IV 1 |
cuti ti! ti ni ne znash da igrash! samo se shirish... noob-u!!
-------------------- dozvolite mi forum diskusije sadasnjih ucenika mga -.-
|
^_NiN0_^ |
Feb 9 2007, 04:35 PM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
P.S. Zasto Luki pise da je clan No476 :lol2:
-------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
pyost |
Feb 9 2007, 04:44 PM
|
Zato sto mu je to nov nalog.. Komplikovano je
^_NiN0_^ |
Feb 9 2007, 04:50 PM
|
Jao koji n00b
-------------------- Yo!hambin,
paydoman |
Feb 9 2007, 07:01 PM
|
HVALA!!! USPELO JE!
-------------------- dozvolite mi forum diskusije sadasnjih ucenika mga -.-
|
pyost |
Feb 9 2007, 07:04 PM
|
Najzad..