Danas Nam Je Divan Dan.., Srecan rodjendan!
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Danas Nam Je Divan Dan.., Srecan rodjendan!
Puzzler |
Jan 28 2007, 04:19 PM
|
Group: Članovi Joined: 2-July 06 Member No.: 74 Status: Van MGa Škola/Razred: MG/IIb (proud of it) |
Necu ban, samo pricam ono sto se desilo...
Zar vam nije zamenila PP sa nekim škakljivim slikama? I zašto ste svi protiv mene? Sad sam 100% siguran da ja nisam "The Next Mod" Hvala vam... A posto ovde mora da se pazi sta pises, UH... Razumem Neonku, s razlogom je TRAŽILA ban. Mada, ja ću otići sa foruma sam. -------------------- |
pyost |
Jan 28 2007, 04:21 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Spuzva se nije ni prijavila
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
RZA |
Jan 28 2007, 04:21 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
ne.. nisam zamenila personal photo.. nego avatar.. a da ne napomenem da nisam ja..
sta ce vam jos jedan mod? nije mi jasno?.. a ja, puzzleru, tebe uopste ne kapiram.. otkud ti ideja da cu ja biti mod? -------------------- cold
|
Eli0t |
Jan 28 2007, 04:22 PM
|
Voodoo People Group: Administratori Joined: 25-January 06 Member No.: 1 Status: Bivši učenik MGa |
Puzzlerov post necu da komentarisem.. Idi ako oces..
QUOTE a ja, puzzleru, tebe uopste ne kapiram.. otkud ti ideja da cu ja biti mod? Ne brini, neces.. |
RZA |
Jan 28 2007, 04:25 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
pa znam da necu..
mozda.. ali samo mozda.. zato sto se nisam prijavila.. kao sto je nas pametni drug pyost rekao.. -------------------- cold
|
Puzzler |
Jan 28 2007, 04:26 PM
|
Group: Članovi Joined: 2-July 06 Member No.: 74 Status: Van MGa Škola/Razred: MG/IIb (proud of it) |
QUOTE(Eli0t @ Jan 28 2007, 04:22 PM) Ja da odem...? Ma daj bre, ja sam bolestan, omaknu mi se takve stvari. A necu otici, eto, svecano se zaklinjem... -------------------- |
jeele |
Feb 8 2007, 11:58 AM
|
Group: Članovi Joined: 6-September 06 From: van sebe Member No.: 89 Status: Van MGa Ime i prezime: Jelena Dimov Škola/Razred: MG, IVe |
aHm, Ahm...
samo skrecem paznju... -------------------- |
pyost |
Feb 8 2007, 03:27 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Prijave su do 15. februara, kada objavljujemo novog moderatora
Puzzler |
Feb 8 2007, 04:44 PM
|
Može sad svako lepo ko se prijavio da se oglasi?
Možda da pravimo kampanju??? -------------------- |
pyost |
Feb 8 2007, 05:07 PM
|
Niko vam ne brani, ali kao sto rekoh, to ne pomaze
maxydelanoche |
Feb 8 2007, 06:50 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
Ali ja sam vec pokrenula svoju kampanju samo sto to niko nije primetio!
P.S. To je ono kada smo ispamovali totalno temu za opstinsko iz matisa i onda sam ja rekla:"da sam ja moderator..." ili vec nesto u tom stilu. P.P.S. Only joke P.P.P.S. Priznaj, Spuzva, ti si zamenila te slike! P.P.P.P.S. A koje slike su bile u pitanju, kada se to dogodilo??? P.P.P.P.P.S. Ovo vec prerasta u spam. P.P.P.P.P.P.S. Volim da pisem P.S. P.P.P.P.P.P.P.S. Zaista, sta ce vam jos jedan moderator? Ima ih dovoljno za trenutnu kolicinu aktivnih clanova (mada ne uspevaju bas uvek da obuzdaju te iste clanove)... -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
Puzzler |
Feb 8 2007, 07:11 PM
|
QUOTE(maxydelanoche @ Feb 8 2007, 06:50 PM) P.P.P.P.P.P.P.S. Zaista, sta ce vam jos jedan moderator? Ima ih dovoljno za trenutnu kolicinu aktivnih clanova (mada ne uspevaju bas uvek da obuzdaju te iste clanove)... Hej, Marija, shshshshsh... Baš zato što ih niko ne obuzdava, potreban je neko (poput mene ), ko je nadrndan non-stop, i ko će da ih smiruje. Zar nisam u pravu? -------------------- |
pyost |
Feb 8 2007, 07:12 PM
|
Sta ce nam jos jedan? Jeste da imamo dva, ali nisu bas preterano redovni, iz opravdanih razloga
Puzzler |
Feb 8 2007, 07:14 PM
|
QUOTE(pyost @ Feb 8 2007, 07:12 PM) Hej, pa nije u redu, onda mi "obični" nismo dobili ništa za rođ MGF-a! Pravi ste Othersi -------------------- |
maxydelanoche |
Feb 8 2007, 07:58 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
@Puzzler:
Dobili smo nadu -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
RZA |
Feb 8 2007, 09:09 PM
|
QUOTE(maxydelanoche @ Feb 8 2007, 06:50 PM) Koje bwe slike? Ona govna sa avatara.. -------------------- cold
|
Puzzler |
Feb 15 2007, 12:00 PM
|
-------------------- |
pyost |
Feb 15 2007, 12:11 PM
|
A da li je 15. februar prosao
Puzzler |
Feb 15 2007, 12:16 PM
|
QUOTE(pyost @ Feb 15 2007, 12:11 PM) Pa čekamo samo da objaviš Ne moram...tj. ne mora novi moderator da ima danas moć Ovo gore je šala. Znam da nisam ja. -------------------- |
Eli0t |
Feb 15 2007, 02:39 PM
|
Voodoo People Group: Administratori Joined: 25-January 06 Member No.: 1 Status: Bivši učenik MGa |
QUOTE Znam da nisam ja Otkud znas kad ni mi jos uvek ne znamo? |